Почна се
Почна се
Вчера бях на първа род. среща. Седнах на първия чин, до прозореца, в дясно... нахлуха едни мили ранно- ученически спомени, другарките кат дойдоха ми се прищя да кажа "клас стани клас мирно"... реех се докато не казаха кодовата думичка..мигом реалността брутално напомни за себе си под формата на едни 70 лв, за сега:twisted:
Re: Почна се
Да не сте в руското? Нас 40 лв. Първи А класppi написа:Вчера бях на първа род. среща. Седнах на първия чин, до прозореца, в дясно... нахлуха едни мили ранно- ученически спомени, другарките кат дойдоха ми се прищя да кажа "клас стани клас мирно"... реех се докато не казаха кодовата думичка..мигом реалността брутално напомни за себе си под формата на едни 70 лв, за сега:twisted:
ние защото ви ремонтирахме стаите преди две години за по 70 лв, вие затова тънко минавате сегаStrunz написа:Да не сте в руското? Нас 40 лв. Първи А класppi написа:Вчера бях на първа род. среща. Седнах на първия чин, до прозореца, в дясно... нахлуха едни мили ранно- ученически спомени, другарките кат дойдоха ми се прищя да кажа "клас стани клас мирно"... реех се докато не казаха кодовата думичка..мигом реалността брутално напомни за себе си под формата на едни 70 лв, за сега:twisted:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
не сме, вчера 30 лв., останалите по-късно. дали ще прави лошо впечатление, ако вместо в раница си носи учебниците в найлонова торбичка тип "потник", а?Strunz написа:Да не сте в руското? Нас 40 лв. Първи А класppi написа:Вчера бях на първа род. среща. Седнах на първия чин, до прозореца, в дясно... нахлуха едни мили ранно- ученически спомени, другарките кат дойдоха ми се прищя да кажа "клас стани клас мирно"... реех се докато не казаха кодовата думичка..мигом реалността брутално напомни за себе си под формата на едни 70 лв, за сега:twisted:
Е, че и на нас за ремонт ги взеха. за циклене и боядисванеlatrevw написа:ние защото ви ремонтирахме стаите преди две години за по 70 лв, вие затова тънко минавате сегаStrunz написа:Да не сте в руското? Нас 40 лв. Първи А класppi написа:Вчера бях на първа род. среща. Седнах на първия чин, до прозореца, в дясно... нахлуха едни мили ранно- ученически спомени, другарките кат дойдоха ми се прищя да кажа "клас стани клас мирно"... реех се докато не казаха кодовата думичка..мигом реалността брутално напомни за себе си под формата на едни 70 лв, за сега:twisted:
Ооо, добре дошли в реалаppi написа:Вчера бях на първа род. среща. Седнах на първия чин, до прозореца, в дясно... нахлуха едни мили ранно- ученически спомени, другарките кат дойдоха ми се прищя да кажа "клас стани клас мирно"... реех се докато не казаха кодовата думичка..мигом реалността брутално напомни за себе си под формата на едни 70 лв, за сега:twisted:
Пък на нашия вчера му изкупиха всичките учебници за ... 9 лева. Щото щели нови да издават. Даааааа ....
Ние пък сменихме дограмата на у-щето, ама само срещу скромните 20 кинтаlatrevw написа: ние защото ви ремонтирахме стаите преди две години за по 70 лв, вие затова тънко минавате сега
мъка, мъъка... а с тези 9лв дет не стигат да се утеши човек4avdar4e написа:
Пък на нашия вчера му изкупиха всичките учебници за ... 9 лева. Щото щели нови да издават. Даааааа ....
Каква утеха,по-конкретно търсиш, сестро?ppi написа:мъка, мъъка... а с тези 9лв дет не стигат да се утеши човек
Че ти не си ли тренирана от детската граднина?ppi написа:Вчера бях на първа род. среща. Седнах на първия чин, до прозореца, в дясно... нахлуха едни мили ранно- ученически спомени, другарките кат дойдоха ми се прищя да кажа "клас стани клас мирно"... реех се докато не казаха кодовата думичка..мигом реалността брутално напомни за себе си под формата на едни 70 лв, за сега:twisted:
ми за 9 лв ква водка може да си купишЗвеневия написа:Каква утеха,по-конкретно търсиш, сестро?ppi написа:мъка, мъъка... а с тези 9лв дет не стигат да се утеши човек
А, ти за водка ли питаш!?? Литър Търговишка устройва ли те?ppi написа:ми за 9 лв ква водка може да си купишЗвеневия написа:Каква утеха,по-конкретно търсиш, сестро?
-
Дядо Капинчо
Звеневия написа:А, ти за водка ли питаш!?? Литър Търговишка устройва ли те?ppi написа:ми за 9 лв ква водка може да си купишЗвеневия написа:Каква утеха,по-конкретно търсиш, сестро?
тц, столичная, или имаше една с черен етикет, някъв цар или царска, забравих вече
- Dark Angel