Седмо - кради по-малко!
-
Дядо Капинчо
Седмо - кради по-малко!
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 19:44, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Тва(от снимката) нема нищо общо с краденьето!
Мила родна картинка, всеки обсебва нещо си, най много некой оправен домоОправител да е взел това решение - контейнера е само за нашия вход и изхвърлянето на отпадъците ще става само с ключ.
При нас са луднали във високите блокове да слагат ключалки на асансьорите, пълна простотия.
Мила родна картинка, всеки обсебва нещо си, най много некой оправен домоОправител да е взел това решение - контейнера е само за нашия вход и изхвърлянето на отпадъците ще става само с ключ.
При нас са луднали във високите блокове да слагат ключалки на асансьорите, пълна простотия.
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа: При нас са луднали във високите блокове да слагат ключалки на асансьорите, пълна простотия.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Е това вече не е истина!!!kapincho написа: Абе картинката е ясна. Кофата е на паркинга на една наша банка и явно, за да не се ползва от блоковете наблизо, банката си я заключва. Сигурно има стройна организация със заповед и инструкции кой ще има ключ за пълнене на кофата и от кого ще се взима ключа за празнене, ама не е там работата.
Стори ми се показателно за идиотската ни държава.
Аз си мислех, че е колаж някакъв, майтап, но това, което разказваш ме вкара в потрес :eek::eek:
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel