4avdar4e написа:
Истинска история, с една много готина 50 и курус годишна мацка. Страшно добре изглеждаща (сакън, да не си помисли някой, че прилича на ....мен) Мъжът й я зарязва на 40-и кусур заради младо и готино гадже. Обща колежка. Тя (познатата ми) напуска и си намира страхотна работа. Две деца, много мили и симпатни. Умерено мразещи баща си, защото той не е изявявал голямо желание да ги среща с новата си млада жена е и да са част от "новия" му живот. Погребение. Таткото си отишъл от инфаркт на 57, щото .... по думите н жена му: то така се чука млада мацка, пък и на две деца издръжка да плаща...
Истинските истории са безброй и най-различни.
Помниш ли, пак Ести беше пуснала тема за домашното насилие и там описах един случай.
Е, въпросната ми приятелка беше втори... даже не и брак, защото така и не се подписаха.
Законната съпруга беше много разгневена от ситуацията, разбира се, макар че от моя гледна точка би трябвало да е доволна, че се е отървала (гадничко е да го казвам, но... това е положението). Обаче това не й е попречило на погребението да благодари на натрапницата, че се е грижила за мъжа й.
Всеки случай си е отделен. Всъщност не знаем какво е отвътре.