Аз не, че нещо, ама....ей новия (ако си мъж) само да ти кажа, че ние тук сме си запазенки, не бързай да ни отписваш.
И нали няма да ни викаш "мамо"?
Добре дошъл, па и ако се разпишеш....
И аз преди малко това си помислих:lol::lol::lol:, за набора де:winkw: Може пък да са градуси, инчове, цолове, сантиметри , кг . и други мерни единици.esti написа:Ако това 97 след ника на новорегнатия зочовец е набора му........въх!
Аз не, че нещо, ама....ей новия (ако си мъж) само да ти кажа, че ние тук сме си запазенки, не бързай да ни отписваш.:lol:
И нали няма да ни викаш "мамо"?
Добре дошъл, па и ако се разпишеш....

Еееееееегати мръсницата!:blum:frisky lioness написа: Може пък да са инчове, цолове, сантиметри...
Ти си мръсница, щот си мислиш, че аз съм си помислила за разни мръсни работи:mad::evil:esti написа:Еееееееегати мръсницата!:blum:frisky lioness написа: Може пък да са инчове, цолове, сантиметри...

ти мислиш, че аз съм си помислила, че ти си си помислила?frisky lioness написа:Ти си мръсница, щот си мислиш, че аз съм си помислила за разни мръсни работи:mad::evil:esti написа:Еееееееегати мръсницата!:blum:frisky lioness написа: Може пък да са инчове, цолове, сантиметри...
За сметка на това можеш да бъдеш много сладкодумна:winkw:esti написа: абсурд - аз толкова не мога да мисля.

Само ако някой ме е подсладил преди това.frisky lioness написа:
За сметка на това можеш да бъдеш много сладкодумна:winkw:
Добре, че си каза. Като реша и аз, ще ти се обадя, става ли?esti написа:Ох.....пак започнах да се замислям дали да не тръгна по жени.
Само ако си със сериозни намерения!vyara написа:Добре, че си каза. Като реша и аз, ще ти се обадя, става ли?esti написа:Ох.....пак започнах да се замислям дали да не тръгна по жени.:blum:
Е, ти пък! То рискове винаги има.esti написа: Само ако си със сериозни намерения!
Да не стане така, че да ме прелъстиш и изоставиш.
Абе знаех си аз, че си несирьозна и те привличат тези свине мъжете!:mad::lol:vyara написа:Е, ти пък! То рискове винаги има.esti написа: Само ако си със сериозни намерения!
Нищо, тъкмо ще се отвратим от жените и ще тръгнем по мъже. Мммм
esti написа: Абе знаех си аз, че си несирьозна и те привличат тези свине мъжете!:mad::lol:
Ами те мъжете избягаха с тия теми напоследък.esti написа:
Ох.....пак започнах да се замислям дали да не тръгна по жени.
Ша си додат, няма къде да идат.Мнемозина написа:Ами те мъжете избягаха с тия теми напоследък.esti написа:
На тях малко им трябва за да избягат...Мнемозина написа:Ами те мъжете избягаха с тия теми напоследък.esti написа:
Можем да си направим тройка:lol:esti написа:Само ако някой ме е подсладил преди това.frisky lioness написа:
За сметка на това можеш да бъдеш много сладкодумна:winkw:
Такъв, някакъв, бонбон като теб.

Грух - Грух...esti написа:Абе знаех си аз, че си несирьозна и те привличат тези свине мъжете!:mad::lol:vyara написа:Е, ти пък! То рискове винаги има.esti написа: Само ако си със сериозни намерения!
Пфу! Нерез такъв.Piqndurnik написа:Грух - Грух...esti написа:Абе знаех си аз, че си несирьозна и те привличат тези свине мъжете!:mad::lol:vyara написа:Е, ти пък! То рискове винаги има.esti написа: Само ако си със сериозни намерения!
30 мин. ли бяха?