Сакън - недей, шсъ захласна и знАйш ли, колко е трудно да си разкрачен между София и Бургаз?esti написа:Я да зема да ти пратя моя снимка, че да видиш, какво бижу имаш у вас.
Или:... ПИжо в Столицата, ПЕнда на Плаж?
Значи от двата края, някъде посредата ще паднеш.KJP написа:Сакън - недей, шсъ захласна и знАйш ли, колко е трудно да си разкрачен между София и Бургаз?esti написа:Я да зема да ти пратя моя снимка, че да видиш, какво бижу имаш у вас.
![]()
Или:... ПИжо в Столицата, ПЕнда на Плаж?
тц, не е същото, не са защити, при илюзиите е нарушено качеството на възприятието, следващата форма са халюцинациитеesti написа: Ми то същото ма Сноу - защитите пак са илюзии.
Разбрахме я ние Вяра, затова и толкова рано и оспамихме темата.
А иначе най-добрата защита е да можеш да казваш "майната му":lol:

Е, аз темата на Верчето я погледнах откъм "здравата" страна.snowprincess написа:тц, не е същото, не са защити, при илюзиите е нарушено качеството на възприятието, следващата форма са халюцинациитеesti написа: Ми то същото ма Сноу - защитите пак са илюзии.
Разбрахме я ние Вяра, затова и толкова рано и оспамихме темата.
А иначе най-добрата защита е да можеш да казваш "майната му":lol:
има много защити - отричане, деформиране, проекция, действие покрай (импулсивно и хаотично отреагиране), блокиране, задържане, изолация, потискане...
това са част от лошите (незрели защити)
зрели защити са алтруизъм, аскетизъм, предчувствие, хумор...
Хлад и миризма на печени чушки. Началото на есента:(vyara написа: Като четох снощи из архивите, ми направи впечатление, че и вие сте същите.Малко неща се променят наистина. Само привидно се променят...
А този хлад е много хубав. Една такава промяна те люшва в някой спомен и изважда стари усещания. За миг само, но все едно се връщаш там и ставаш предишен някак...

ако много искаш, ще го направиш и без да се връщаш назадvyara написа: И аз й завиждам. Ако се върна назад, бих предпочела и аз някаква такава професия.

и да има някой да я издържа -нея и децата и- финансово...snowprincess написа:ако много искаш, ще го направиш и без да се връщаш назадvyara написа: И аз й завиждам. Ако се върна назад, бих предпочела и аз някаква такава професия.
трябва да си търпелива и постоянна в продължение на 7 години, 3 години магистратура и 4 години специализация
сметни плюс годините си, ще имаш време още 20 години да го практикуваш
такивамитиработи
Не знам..Аз само надушвам изпарения из въздуха. Предполагам, че от някой пенсионер...Те винаги намират:winkw:KJP написа:Етвае! ПЛовдив винаги е бил богаташки град!frisky lioness написа:Хлад и миризма на печени чушки.
Отде пари за зимнина?

Няма страшно, бе, Нали си имам вас. По една докторка за тялото и една за душата.doktorka написа:и да има някой да я издържа -нея и децата и- финансово...snowprincess написа:ако много искаш, ще го направиш и без да се връщаш назадvyara написа: И аз й завиждам. Ако се върна назад, бих предпочела и аз някаква такава професия.
трябва да си търпелива и постоянна в продължение на 7 години, 3 години магистратура и 4 години специализация
сметни плюс годините си, ще имаш време още 20 години да го практикуваш
такивамитиработи
Верче,
нидей да таваш психоложка...мол'ти съ!
Пък и, Сноу, това може би е само още една илюзия - че нещо е щяло да бъде по-добре, ако съм била избрала друг път. Поредната илюзия... Ами не мога да извървя всички пътища, които съм пропуснала. Все е имало нещо, което ме е карало да тръгна по един или друг път... А и всички пътища - и по-дългите, и по-кратките водят все към един и същи връх, като в оная притча за планината. Пресичат ни се пътищата, разказваме си впечатления от там, кривваме понякога от пътеките, лутаме се, но резултатът все един и същ. И целта. Всъщност целта е една и съща, не резултатът.vyara написа: Няма страшно, бе, Нали си имам вас. По една докторка за тялото и една за душата.
Нямам аз толкоз търпение. Пък и една приятелка в Щатите ми е разправяла как всеки психоаналитик също си има психоаналитик. Нали сме всичките човеци, трудно се гледаме отстрани. А и като си имам толкоз огледала наоколо.
Няма страшно!
Всъщност, кой знае...:blink::roll: