Жив и здрав да си ми грижовни мой приятелю!:lol:
Малко закъснях с поздравите, но това е съдбата на блондинките.
Дано сега да си някъде във вихъра на танца и прегръдките на най-прекрасната жена.
Наздраве!
Целувам те!

О, ЕЛБИ!esti написа:На една от любимите ми форумни деви - ЕЛБИ!
Дано сега да си някъде във вихъра на танца и прегръдките на най-прекрасната жена.
Наздраве!
Целувам те!![]()
![]()

кой дух ?от бутилката ли?frisky lioness написа:О, ЕЛБИ!esti написа:На една от любимите ми форумни деви - ЕЛБИ!
Наздраве!
Целувам те!![]()
![]()
Честито! Жив и здрав да си! Злото да те забрави!
Нека духа ти никога не остарява!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От бутилка, от бурканче....къФто там има ъвейлъбълdoktorka написа:
кой дух ?от бутилката ли?
( елби,не се сдържах.....)

ЧРД, ЕЛБИ! Покрай тия пътешествания, за малко да забравим да те поздравим...esti написа:
Мерси, ести, съкровище!!! Целувки с благодарности! Танци нямаше, но от утре или вторник ги почвам отново.esti написа:На една от любимите ми форумни деви - ЕЛБИ!
Наздраве!
Целувам те!![]()
![]()
Мерси верче - видях, че за малко да ме изпуснете, но и аз с малко закъснение (щото на 7-ми можах само за 2 минутки - при това по обедно време да погледна) пък ви благодаря. Нищо - като сме на биричка - ще се чукнем отново. Как са онези чаровни, руси, божествени създанийца?vyara написа:Жив и здрав да си, Елби! Все така слънчев и лъчезарен!
Честит рожден ден! (за малко да те изпуснем)
Старата любов ръжда не хваща... леле, принцесо... като се замисля от колко години ми честитишsnowprincess написа:
Ех, док - по едно време бях залят от топлинка... то били твоите целуффффффки..doktorka написа:Elbi,
жив и здрав....
аз пък ей на сега като се събудих и си помислих за теб.
като да съм знаела...
целуффффффффки
Мерси фриски - почти по същото време на този ден, моят кумец ме поздрави с почти същото...frisky lioness написа:О, ЕЛБИ!esti написа:На една от любимите ми форумни деви - ЕЛБИ!
Наздраве!
Целувам те!![]()
![]()
Честито! Жив и здрав да си! Злото да те забрави!
Нека духа ти никога не остарява!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси чаве... щом от тебе - човека, дето дава толкова виталност е това пожелание - ще го бъде...4avdar4e написа:На патерици
Но от все сърце! Елби, бъди все така витален, друго не се иска от теб
Мерси, мнемо... ще трябва и да отговарям, и да черпя - ама няма как ... да не съм одъртявал...Мнемозина написа:Ето го и моето честито с патерицата!
Ама то и ти май с голяма патерица ще отговаряш, така че не ме е срам много.
Бъди си все такъв, защото много ти отива.
мерси пич! С твоите вицове се подмладявам, та може дълго време да сме каквото пожелавашсър Айвънхоу написа:Пич, да си жив, здрав, прав, корав!
И... наздравееееее!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
благодаря ти щрунц... Да ти се връща тъпканоStrunz написа:ЧРД!!!
Много много положителни емоции ти желая!:)
Мерси незнайни... То и аз пътешествах (даже синът караше колата ...вече ме возят...[unknown] написа:ЧРД, ЕЛБИ! Покрай тия пътешествания, за малко да забравим да те поздравим...esti написа:
Наздраве! Жив и здрав бъди!
А ще има ли връщане?:winkw:Stranniche написа:И на мен ми се поливашеELBI написа: Мерси, мерси... още ли си в нашие ширини? Да го полеем на живо?
, но утре сутринта заминавам:MuJJJ: .
Имам билет за връщане за ноември.