гледам
гледам
"някои го предпочитат горещо"
some like it hot
еми ето това е жена....
ама жена....
има си от всичко ,което и трябва....
some like it hot
еми ето това е жена....
ама жена....
Re: гледам
Може би даже повече, отколкото трябва за да си щастлив. Обаче... не е била все пак.doktorka написа:"някои го предпочитат горещо"
some like it hot
еми ето това е жена....
ама жена....
- Green Light
Мдааа, още един илюзорен образ.Green Light написа:Мерелин е най- великата. Не актриса, не и певица, едва ли и любовница. Обаче тва дъжание, тия погледи, ах как ми се вдигна рокличката, бе честит рожден ден господин президент. Не са една и две кйоито са направили кариера в кино, музика и креват само като и подражават
- Green Light
абе кой ви говори за образи ...vyara написа:Мдааа, още един илюзорен образ.Green Light написа:Мерелин е най- великата. Не актриса, не и певица, едва ли и любовница. Обаче тва дъжание, тия погледи, ах как ми се вдигна рокличката, бе честит рожден ден господин президент. Не са една и две кйоито са направили кариера в кино, музика и креват само като и подражаватА истинският й образ? Може би всички са обичали измислената Мерилин, а не Норма Джийн. Но както и да е...
виж какво е женственост...
ако щеше да се казва и пенка!
и да не беше мерилинката....
има форми .
женственост...
чар
кокетничене...
толко ви разбират главите на вас!
формите са и на лейкаdoktorka написа:абе кой ви говори за образи ...vyara написа:Мдааа, още един илюзорен образ.Green Light написа:Мерелин е най- великата. Не актриса, не и певица, едва ли и любовница. Обаче тва дъжание, тия погледи, ах как ми се вдигна рокличката, бе честит рожден ден господин президент. Не са една и две кйоито са направили кариера в кино, музика и креват само като и подражаватА истинският й образ? Може би всички са обичали измислената Мерилин, а не Норма Джийн. Но както и да е...
виж какво е женственост...
ако щеше да се казва и пенка!
и да не беше мерилинката....
има форми .
женственост...
чар
кокетничене...
толко ви разбират главите на вас!
и защо към днешна дата не са привлекателни?caliostro написа:великия си се разжда велик
живее си като велик и си умира велик
щото си е великан са
тия останалите са продукт,стока за консумация и ги употребяват
мерлин е една куха лейка с форми които към днешна дата са меко казано не особенно привлекателни.
така го мисля това
щото всички "девойки" са слаби слаби..та да приличат на момченца понеже повечето "великани" са педали?
аде де!
- Gorgona_Meduza