Такааааа

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Такааааа

Мнение от Gaspode »

Първата задача я отметнах - "маркирай сите теми като прочетени". Вий сте се уляли бе хора. Пише ли се толкоз :twisted:

Втора задачка - 10х на ВА и спицялно на Латревю и Уишес за организацията. Мноооо хубаф купон се получи :good: То, добре, че бяхме ние та зарад нас да се организират и да се позапознаят малко членовете на ВА... сега, като видяха как става работата, белким по-често почнат да се организират за митинги... Иначе ще направим списък и на ротационен принцип ще ходим софиянци да ги организираме, е*аси :grin::blum::grin:

Трето - рапорт даден: Много добре си изкарахме по морето. Пропуснахме само един ден за плаж. Видяхме чудно плажче по съвет на Кента. СумАти подводни снимки, дето ще станат когато намеря време да ги проява и изкарам на хАртия... т.е. някъде къде нова година. Морето беше много живо - бъкаше от рибки, раци и рапани... Аз спешно ще трябва да си купувам нова мацка и шнорхел, щото от мойто голямото дзвер и от жена ми не мога да се доредя вече... ма нищо де, аз вече съм си харесал мацка :) ... зарад голямото дзвер се престраших даже да хвана един кон, ама морски - много странна рибка е това, една такава твърда и бодлива... и побитите камъни видяхме... поради недостиг на време повечето от тях си останаха побити и след нашето пребиваване там :shy::grin: И със сумАти хора се видях/запознах... сори на Лили и ППИ, че им отделих серсем малко време (т.е. ич биля) ама се надявам да има и нови срещи :) Абе това е вкратце...

Четвърто - баси, най-важното забравих... ето как почиват некои *

Изображение

* Не претендирам за авторство на тази снимка, просто ми допадна като илюстрация на темата за морето... и дюните...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Такааааа

Мнение от frisky lioness »

Gaspode написа:
* Не претендирам за авторство на тази снимка, просто ми допадна като илюстрация на темата за морето... и дюните...
Рапорт приет :pioneer: :-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Да сействително се оказа,че требе да идвате Софиянци за да се видим ние във Варна, предния път Рема беше повода, сега ти, ама като за втори път ти събра повече публика де :lol::blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мацката дето си я харесал я видяхме. И ние я харесваме. Не смей обаче, да ни показваш шнорхела!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:Мацката дето си я харесал я видяхме. И ние я харесваме. Не смей обаче, да ни показваш шнорхела!
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Уф ама си начи, Грийне. От къде ти извират тия?

ПП. Кога ш`пийм по кафе* с теб?

* Да се замени с питие по избор.

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

как може такива снимки?!!
възмутен съм напраоооо :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Green Light написа:Мацката дето си я харесал я видяхме. И ние я харесваме. Не смей обаче, да ни показваш шнорхела!
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Уф ама си начи, Грийне. От къде ти извират тия?

ПП. Кога ш`пийм по кафе* с теб?

* Да се замени с питие по избор.
Винаги готов, нали знаеш
І

Мнение от І »

Gaspode написа:Мноооо хубаф купон се получи :good: То, добре, че бяхме ние та зарад нас да се организират и да се позапознаят малко членовете на ВА... сега, като видяха как става работата, белким по-често почнат да се организират за митинги... Иначе ще направим списък и на ротационен принцип ще ходим софиянци да ги организираме, е*аси :grin::blum::grin:
Аз успях да се вредя за най-накрая- на паркинга. :-)
Въпреки това много се радвам, че най-накрая ВА се е събрала в пълен състав. :-) И да се грижите за Гленка. Поверил съм я в добри ръце, надявам се. :-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Topper Harley написа: Аз успях да се вредя за най-накрая- на паркинга. :-)
Въпреки това много се радвам, че най-накрая ВА се е събрала в пълен състав. :-) И да се грижите за Гленка. Поверил съм я в добри ръце, надявам се. :-)
Разбрах, че си се появил по никое време, но пък за сметка на това за кратко :grin:

И с теб май имахме да пием бира тия дни...?

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Понеже гледам, че доста ЧРД-та и съответствено пиене съм пропуснал, и понеже съм си мързелив по природа, та викам тук да кажа ЧРД на всички бивши, настоящи и бъдещи ЧРожденници тук и сега.
Чувствайте се поздравени, начи

:bday: :beer: :drink: :bday:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Таз мацка явно е на принципа: "Пази силиконя!" :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глен

да рапортувам

Мнение от Глен »

Викам и аз да рапортувам,
че компанията ми хареса-хареса ми;
че сте по-готини от колкот си мислех-готни;
че всички сериозни и организирани-верно;
ама аз защо не успях да си наместя програмата, ей туй не моа си простя.

Тоз път добре, другия път-още по добре:)!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Няма да може, щото не е било удобно да се насочва обективът към него в работното му състояние
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Я пусни още един отчет. Или поне снимка от отчет... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тая на снимката ако па не е умряля е те па на
втори ден не мърда
отворила е еър беговете и не диша :shocked:
Публикувай отговор