БАЧКОВО
- frisky lioness
- Обратна връзка:
БАЧКОВО
Така. Решихме. Бачково ще да е. Пускам отделна тема, за да може всеки желаещ собственоръчно да се запише-кой и колко.
Хайде-дращете, за да можем да направим някакви резервации.
Аз+мъж ми.
( Не пиша дятето, щот не съм говорила с него и изчаквам да видя колко и какви деца ще има, та да не скучае ако случайно реши да доди:-) Ако идва ще се коригирам:winkw:)
Хайде-дращете, за да можем да направим някакви резервации.
Аз+мъж ми.
( Не пиша дятето, щот не съм говорила с него и изчаквам да видя колко и какви деца ще има, та да не скучае ако случайно реши да доди:-) Ако идва ще се коригирам:winkw:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: БАЧКОВО
аз + дете
90% сигурно за детенце, но си искам двойна стая. Ще и намеря приложение.
90% сигурно за детенце, но си искам двойна стая. Ще и намеря приложение.
Уиш по-добре да не минава през Русе, че знаеш ли... вече я познавам на живоSemiramis написа:
ще си пийваме на кръчмето долу и ще пуснем нашите стаи почасово
и Уиш да мине през Вяра за по-бързо и да идват ...
нямам други градивни предложения.
Недей си пуска стаята почасово бе, как може, възмутен съм
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
еемаа верно през 9 планини в 10та стана
то що мерене, що центриране и накрая ...
ми ще мислим сега, трябва някак да ни убедите, че да се вдигнем чак до там:-)
Мотивацията му е майката дет се вика:blum:
то що мерене, що центриране и накрая ...
ми ще мислим сега, трябва някак да ни убедите, че да се вдигнем чак до там:-)
Мотивацията му е майката дет се вика:blum:
Последно промяна от bibilyana на 10.09.07, 13:04, променено общо 1 път.
А хотел? И как се стига до там?:shy:frisky lioness написа:Така. Решихме. Бачково ще да е. Пускам отделна тема, за да може всеки желаещ собственоръчно да се запише-кой и колко.
в съседната тема. автобуси на всеки час, ако няма друго.4avdar4e написа:А хотел? И как се стига до там?:shy:frisky lioness написа:Така. Решихме. Бачково ще да е. Пускам отделна тема, за да може всеки желаещ собственоръчно да се запише-кой и колко.
Този отговор е незадоволителен4avdar4e написа:Щото в Пловдив няма грам свободни стаи по хотелите, щото в понеделник 24.09. почва панаираWishes написа:Я някой да ме светне, щото не съм чел всичко.
Защо и по какви егоистични причини бе избрано Бачково?
Искам да ми се отговори
А места в хотели в Пловдив - бол, само кажи.
Ама сбирката трябва да е някъде географски по средата на БГ, ако има претенции да не е махленска.
Wishes написа:Я някой да ме светне, щото не съм чел всичко.
Искам да ми се отговори
нарочно го избрахме.
предната среща беше ..да не посочвам къде на картата. Ред е на Пловдив. Има панаир и няма места. Бачково е готино и е на 30 мин. Варна-Пловдив е не повече от 4 часа път, с почивките и разсейване по предните седалки.
други въпроси?
ако ме докараш от Варна до Пловдив за 4 часа с две деца отзад, всеки уикенд ще скачаме до Пловдив:-)Semiramis написа:Wishes написа:Я някой да ме светне, щото не съм чел всичко.
Искам да ми се отговори
нарочно го избрахме.
предната среща беше ..да не посочвам къде на картата. Ред е на Пловдив. Има панаир и няма места. Бачково е готино и е на 30 мин. Варна-Пловдив е не повече от 4 часа път, с почивките и разсейване по предните седалки.
други въпроси?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
KJP написа:
Абе - г о д и ш н и н а ще празнуваме - кво са тук некви си 4 часа и амнайсе деца?
абе, даде, ама ние ще тръгнем в събота, ше дойдем следобед, ще гледаме умно, ще се напием (пардон - Уишеса няма, че ще кара) и на сутринта рано трябва да тръгнем обратно...
по-добре една видеовръзката с Бачково да направим...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Повече няма да говоря е теб и въобще по темата...KJP написа:Абе - г о д и ш н и н а ще празнуваме - кво са тук некви си 4 часа и амнайсе деца?latrevw написа:ако ме докараш от Варна до Пловдив за 4 часа с две деца отзад, всеки уикенд ще скачаме до Пловдив:-)
Нахалници
каква съм ти,че ще ми викаш ТАЯ БЕ, пък ТОЯKJP написа:Айде и тая.bibilyana написа:аз без децата не знам как ще стане, ама нейсе....latrevw написа: ако ме докараш от Варна до Пловдив за 4 часа с две деца отзад, всеки уикенд ще скачаме до Пловдив:-)
та да продължа въпроса на Уиш - разбрахме, че Бачково било щот не можело Пловдив - а защо Пловдив?
да нса убиждаш па ти
аз удрям едно рамо за подкрепа на градски, той обижда, аммааахаа
таа относно пътя и маршрута

Последно промяна от bibilyana на 10.09.07, 13:27, променено общо 1 път.
Ти не знаеш каква агитка събрахме тука в петък, просто не знаеш.....KJP написа:Е ся шнастържа малко пърхот и ще пратя с "Еконт"!latrevw написа:по-добре една видеовръзката с Бачково да направим...
Аз бих домъкнал домочадието и до Варна, ама пусто няма да се събере агитка достатъчно!
нямало да се събере...я му кажете
че то както е тръгнало, първи Рем, втори Гаспод, та ако доде цялото звено на Звеневия, ти знайш ква агитка ще ти спретнем - свят ще ти се завие
Кво съ пениш ма? Аз бях тоя с "ТАЯ"!bibilyana написа:каква съм ти,че ще ми викаш ТАЯ БЕ, пък ТОЯKJP написа:Айде и тая.
Стига сте хленчили - цяла България ви се изтрисаше през ден, през час на гюме у вилаета...
амаа тии ма усети майKJP написа:Кво съ пениш ма? Аз бях тоя с "ТАЯ"!bibilyana написа:каква съм ти,че ще ми викаш ТАЯ БЕ, пък ТОЯKJP написа:Айде и тая.
Стига сте хленчили - цяла България ви се изтрисаше през ден, през час на гюме у вилаета...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Както казах сборен пункт в града и се разпределяме по колите. Все ще има достатъчно ахтомбили, за да въ извозим:-)4avdar4e написа:А хотел? И как се стига до там?:shy:frisky lioness написа:Така. Решихме. Бачково ще да е. Пускам отделна тема, за да може всеки желаещ собственоръчно да се запише-кой и колко.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз не давам!frisky lioness написа:... за да въ извозим:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вижте какво, хайде без бой ако е възможно:winkw:
Като гледам няма много записали се. Щом име недоволни, давайте Узана или квото там беше. Една тема за Бачково и една за Узана, например. После броим записалите се, ама не...може и да дойда, ама може и не. Може с този, може и без....
Значи-броим и темата с повече записали се пИчели. Правим срещата там. Това е.
Аз поемам извозването на Семирамиз със син или без.
Като гледам няма много записали се. Щом име недоволни, давайте Узана или квото там беше. Една тема за Бачково и една за Узана, например. После броим записалите се, ама не...може и да дойда, ама може и не. Може с този, може и без....

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Че някой да ти иска нещо:blum::winkw:...Бърза веднага да не дава. ама хаKJP написа:Аз не давам!frisky lioness написа:... за да въ извозим:-)

Лека-полека ще ви дойде акълаfrisky lioness написа:Вижте какво, хайде без бой ако е възможно:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Този път проблеми немам...Стига да няма сняг по Шипка:mad:Wishes написа:Лека-полека ще ви дойде акълаfrisky lioness написа:Вижте какво, хайде без бой ако е възможно:winkw:

Хименно, де, мен това най-много ме притеснява.. Да не стане така, че да разписвам градски отпуски, пък аз да си остана с бебЕнце домаfrisky lioness написа: Този път проблеми немам...Стига да няма сняг по Шипка:mad:
- сър Айвънхоу
Рицар - 1 бр.!!!
П.П. Може и без стая. Нали Семирамис обявява свободно място при нея...

П.П. Може и без стая. Нали Семирамис обявява свободно място при нея...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аре аз да заплета още малко темичката, преди да се е разпаднала на няколко отделни...
Начи аз + домочадие обаче с нЕкои уговорки...
Се ми е едно къде (бтв, Белоградчик е много готино място... и спокойно... заслужава едно разбуждане, каквото само 3о4овеците могат да му спретнат... а и винпром Магура е близо...)
Не съм сигурен дали. Т.е. може да додем, може и да не додем, ама това няма да се определи от мястото, а от едни далеч по-висши фактори.
Ха сега умувайте, начи
Начи аз + домочадие обаче с нЕкои уговорки...
Се ми е едно къде (бтв, Белоградчик е много готино място... и спокойно... заслужава едно разбуждане, каквото само 3о4овеците могат да му спретнат... а и винпром Магура е близо...)
Не съм сигурен дали. Т.е. може да додем, може и да не додем, ама това няма да се определи от мястото, а от едни далеч по-висши фактори.
Ха сега умувайте, начи
сър Айвънхоу написа:Рицар - 1 бр.!!!
П.П. Може и без стая. Нали Семирамис обявява свободно място при нея...![]()
никакъв проблем.
ако не съм сама - момченце, на 10. ще те светне как се свалят мацки.
аз ще съм в стаята на Топър ... той ще е навън, нали не иска да вижда никой в неговата стая ...
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:
никакъв проблем.
ако не съм сама - момченце, на 10. ще те светне как се свалят мацки.
аз ще съм в стаята на Топър ... той ще е навън, нали не иска да вижда никой в неговата стая ...
Сладуранка!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
не мислите ли, че е малко късно за още промени?

догодина - другаде.
Бургас-Пловдив - 3 часа и малко - минато вчера и то.
с детето на задната седалка. 4 ч да са.
догодина - другаде.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вие всъщност какво казвате за Банско? Идвате ли и ако да с какъв брой от децата?:winkw:4avdar4e написа:Хименно, де, мен това най-много ме притеснява.. Да не стане така, че да разписвам градски отпуски, пък аз да си остана с бебЕнце домаfrisky lioness написа: Този път проблеми немам...Стига да няма сняг по Шипка:mad:

детето е на 10 все пак, Варна-Бургас - още 2 часа, и Пловдив - Бачково - 1, ей ти ги на - 7 часа и спиране за пикаене, повръщане и всички възможно екстри...Semiramis написа:не мислите ли, че е малко късно за още промени?
догодина - другаде.
абе, хайде, ще въздишаме от тук и ще ви се обаждаме за Наздраве-то