така, де, така. аз миналата година спах. беше си ок. вечеря на голямата манастирска маса, великолепно вино от зимника на свещеника, лакардии, буйна компания, на другата сутрин се будиш от птичките на клончето пред прозореца... само не може човек да се размотава по монокини, но няма пълно щастие!:winkw:frisky lioness написа:Това вече е напълно постижимо и не само в този манастирbead_ написа: та... да не се отплесвам. една от точките беше да спиш в манастир.
Манастирите вече не са това, което се предполага, че трябва да бъдат...
БАЧКОВО
Re: БАЧКОВО
just perfect
ами само съм виждала стаи в един манастир, Троянски май беше; не ми допаднаха условията, а и цялата обстановка не ми напомня за купонfrisky lioness написа: Кое се предполага да е ужасно:blink: Това да не е някакъв средновековен замък, населяван от духове
сори, че се обаждам, без да ми влиза в работата
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В кой манастир това?bead_ написа:така, де, така. аз миналата година спах. беше си ок. вечеря на голямата манастирска маса, великолепно вино от зимника на свещеника, лакардии, буйна компания, на другата сутрин се будиш от птичките на клончето пред прозореца... само не може човек да се размотава по монокини, но няма пълно щастие!:winkw:frisky lioness написа:Това вече е напълно постижимо и не само в този манастирbead_ написа: та... да не се отплесвам. една от точките беше да спиш в манастир.
Манастирите вече не са това, което се предполага, че трябва да бъдат...
Гаче ли в някой хотел можеш да се моташ по коридорите полугол...Можеш де, ама крие рискове

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ти па, квато си "голомотаща" се?!!frisky lioness написа:Гаче ли в някой хотел можеш да се моташ по коридорите полугол...Можеш де, ама крие рискове
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па де видя, че се голомотам, а:blum::winkw:KJP написа:Ти па, квато си "голомотаща" се?!!frisky lioness написа:Гаче ли в някой хотел можеш да се моташ по коридорите полугол...Можеш де, ама крие рискове![]()
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
гложенския. красота е голяма там. гъста гора наоколо, приличен път - тесен, но с нов асфалт.frisky lioness написа:
В кой манастир това?
Гаче ли в някой хотел можеш да се моташ по коридорите полугол...Можеш де, ама крие рискове
бях кръстница на едно бебче и цялата компания се изсипахме от предишния ден, завземайки 4-5-те стаи, които се предоставят за гости. кръстосвахме наоколо цял ден, а на вечеря свещеникът ни събра на голямата маса и заедно вечеряхме. спомням си, че на другата сутрин слязох на закуска - манастирски мекици и манастирски мед по едни къси панталонки и потник и ме върнаха да си сложа нещо друго:shy: сраааам!
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Той купона ще е извън манастирските стени. У манастира само се спи:-):winkw:latrevw написа:ами само съм виждала стаи в един манастир, Троянски май беше; не ми допаднаха условията, а и цялата обстановка не ми напомня за купонfrisky lioness написа: Кое се предполага да е ужасно:blink: Това да не е някакъв средновековен замък, населяван от духове

Фриски, като те знам ква си блейка,:winkw: да питам: видя ли, че пуснах телефон???frisky lioness написа: Той купона ще е извън манастирските стени. У манастира само се спи:-):winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така, както го описваш, чак ти завидях. Било е готино:-)bead_ написа:гложенския. красота е голяма там. гъста гора наоколо, приличен път - тесен, но с нов асфалт.frisky lioness написа:
В кой манастир това?
бях кръстница на едно бебче и цялата компания се изсипахме от предишния ден, завземайки 4-5-те стаи, които се предоставят за гости. кръстосвахме наоколо цял ден, а на вечеря свещеникът ни събра на голямата маса и заедно вечеряхме. спомням си, че на другата сутрин слязох на закуска - манастирски мекици и манастирски мед по едни къси панталонки и потник и ме върнаха да си сложа нещо друго:shy: сраааам!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да, ма:lol::lol:4avdar4e написа:Фриски, като те знам ква си блейка,:winkw: да питам: видя ли, че пуснах телефон???frisky lioness написа: Той купона ще е извън манастирските стени. У манастира само се спи:-):winkw:
Ти обаче си ПО, щот не си видяла кво съм ти отговорИла:blum::winkw:

беше супер. някак си много различно и вълнуващо, защото свещеникът ни прие като лични гости, настани ни на масата си - говорихме, хапнахме, пийнахме... смяхме се, спорихме, по едно време даже пяхме. младият поп много хубаво пееше, ама беше малко алтав.frisky lioness написа:
Така, както го описваш, чак ти завидях. Било е готино:-)
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предполагам, че от винцетоbead_ написа: ама беше малко алтав.

Признавам сиfrisky lioness написа: Да, ма:lol::lol:
Ти обаче си ПО, щот не си видяла кво съм ти отговорИла:blum::winkw:
аз май съм спала в един манастир, не беше толкова ужасно - Соколския
струва ми се и на по-ужасни места съм спала...не че критериите ми по време на ученическо-студентсвото бяха кой знае колко високи, след всичките планински хижи дето сме уикендували, но пък си беше много забавно
сещам се сега ....то кви глупости не еимало - туй да няма вода, беше нещо съвсем в рамките на нормалното, носехме на гръб вода, цепехме дървета за топло - и т.н. абее хубави са тез неща, който квото иска да ми разправя,
нямам нищо против лукса от време на време, ама не може да замести натуралните удоволствия
струва ми се и на по-ужасни места съм спала...не че критериите ми по време на ученическо-студентсвото бяха кой знае колко високи, след всичките планински хижи дето сме уикендували, но пък си беше много забавно
сещам се сега ....то кви глупости не еимало - туй да няма вода, беше нещо съвсем в рамките на нормалното, носехме на гръб вода, цепехме дървета за топло - и т.н. абее хубави са тез неща, който квото иска да ми разправя,
нямам нищо против лукса от време на време, ама не може да замести натуралните удоволствия
- сър Айвънхоу
Бачковският манастир е от големите и предполагам, че има хотелска част, която е три звезди...latrevw написа:ами само съм виждала стаи в един манастир, Троянски май беше; не ми допаднаха условията, а и цялата обстановка не ми напомня за купонfrisky lioness написа: Кое се предполага да е ужасно:blink: Това да не е някакъв средновековен замък, населяван от духове
А ти кога ходи в Троянския?? Защото и той има такава част!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ами аз хвърлих поглед на килиите, в които разбрах, че можело да се преспишсър Айвънхоу написа:
Бачковският манастир е от големите и предполагам, че има хотелска част, която е три звезди...
А ти кога ходи в Троянския?? Защото и той има такава част!!!
хотелска част не съм видяла, грешката е моя
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
По принцип Троянският манастир и манастирът "Седемте престола" (препоръчвам на всеки да отиде да го види - уникален е и като природа и като църква - всъщност са 7 църкви под един покрив) са резиденции на Патриарха. Та затова казвам, че имат хотелска част. Не се допускат до тази част, само,когато Патриарха е отседнал - просто няма място - нъл си води цяла пасмина черноризци с него.latrevw написа:
ами аз хвърлих поглед на килиите, в които разбрах, че можело да се преспиш
хотелска част не съм видяла, грешката е моя
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Седемте престола се намира в Стара планина. между гара Лакатник и гара Елисейна. Всъщност се отбиваш от гара Елисейна за манастира. Това е община Своге.latrevw написа:къде се намира този "Седемте престола"
Троянския и на мен ми хареса, а иначе не харесвам манастири
Ако имате желание, и път към София за повечко дни, мога да ви заведа да го разгледате. най-доброто време е през август месец, но и през пролетта и останалата част от лятото е хубаво.
П.П. Поканата за "оглед" на манастира се отнася към всчики клубари... Ама е добре 1-2 седмици по-рано да се уговорим, защото все пак... не разполагам много с времето си.
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз и Ния- два броя.
Всъщност, Ния може да не дойде, така че- само един бройте за сега.
А може и тя да дойде, а аз не.
А, ако идваме двамата ще вземем и децата- значи четирима.
Всъщност, ще вземем само едното дете- бройте ни трима.
Трима- последно, ама не е сигурно, че ще дойдем.
Но вие ни запазете две- три двойни стаи за всеки случай...
- сър Айвънхоу
Чшшш, ти що се заяждаш, м?[unknown] написа:Аз и Ния- два броя.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Е, не си ли познаваш дружките???[unknown] написа: Щото ми писна.
Ама пък има една групичка (включая и моята скромна милост), която постоянно потвърждава точната си бройка!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
HA-ha-ha[unknown] написа:Аз и Ния- два броя.
Те за това говорех

- сър Айвънхоу
Нещо ми намирисва, че натам отиват работите...Gaspode написа:Добре де
Кво стана в крайна сметка?
Всеки ще си пие у градо и ще се слушаме на гесеметата?
Или?
Bella Ciao
Bella Ciao
последно ще се запазят стаите в Бачково и като дойде време за плащане ще си говорим пак.сър Айвънхоу написа:Нещо ми намирисва, че натам отиват работите...Gaspode написа:Добре де
Или?
нещо такова.
не е ясно тези с децата искат ли две стаи. или една. опитваме да намерим апартаменти.
не виждам какъв е проблемът да се спи в два хотела. сякаш ще си влизате от стая в стая начи...
заведението ще е едно.
до тук това.
моля следващите уточнения на бележки.
Ми аз с детито къде ще се резервирам за нощя:shocked:[unknown] написа:Виж сега, най- лесно е да кажем: Купона ще е на 22-ри в Пловдив в еди-кое си заведение от 20часа(примерно)Gaspode написа:Добре де
Или?
Отивам, резервирам места и готово.
Баси, аз се отказвам да правя каквото и да е. Ми, всеки се оправя със спането както може. Аз като идвах в София на купон, да не би софиянци да са ми намирали и резервирали хотел...ppi написа:Ми аз с детито къде ще се резервирам за нощя:shocked:[unknown] написа:Виж сега, най- лесно е да кажем: Купона ще е на 22-ри в Пловдив в еди-кое си заведение от 20часа(примерно)Gaspode написа:Добре де
Или?
И вие не знаете какво искате...
Аз мисля, че стига толкова.[unknown] написа:Баси, аз се отказвам да правя каквото и да е. Ми, всеки се оправя със спането както може. Аз като идвах в София на купон, да не би софиянци да са ми намирали и резервирали хотел...ppi написа:Ми аз с детито къде ще се резервирам за нощя:shocked:[unknown] написа:Виж сега, най- лесно е да кажем: Купона ще е на 22-ри в Пловдив в еди-кое си заведение от 20часа(примерно)Gaspode написа:Добре де
Или?
Досадихме ужасно.
Утре ще ви прозвъня по мобилните, ще намеря на тези, на които нямам и толкова.
Купон има. 3 или 30 е отделен въпрос.
Пипиай...вкъщи има място.
Това е до тук. Утре по телефони.
1. Сър Айвънхоу-1 бр.
2. Чавдарче+ Звеневи+ група (от колко)
3. Пловдивски доктор + Ния + (или без)
4. Фриски+мъж на Фриски + (още не е ясно)
5. Рем + Кралица
6. Магот+Питка+2 бр. (евентуално)
7. Гаспод+жена на Гаспод+2 бр.
8. Мъжжж - 1 бр
9. Пипиай + 1
10. Семирамис + 1
11. Бийд + ?
- сър Айвънхоу
Моля те, друже, не се нервИ де! Сигурен съм, че ще се справиш.[unknown] написа:Баси, аз се отказвам да правя каквото и да е. Ми, всеки се оправя със спането както може. Аз като идвах в София на купон, да не би софиянци да са ми намирали и резервирали хотел...ppi написа:Ми аз с детито къде ще се резервирам за нощя:shocked:[unknown] написа:Виж сега, най- лесно е да кажем: Купона ще е на 22-ри в Пловдив в еди-кое си заведение от 20часа(примерно)Gaspode написа:Добре де
Или?
Може ли един съвет???
Казваш накрая - ще спите, едикъде си, ша едете и купонясвате еди къде си и точка. Който иска ще дойде, който започне да прави оглушки, значи няма да дойде! И това е! :)
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз не знам кой на кого е досадил, ама на мен наистина ми писна. Правете каквото искате,, аз мога да дойда, а мога и да не дойда.Semiramis написа:
Аз мисля, че стига толкова.
Досадихме ужасно.
Утре ще ви прозвъня по мобилните, ще намеря на тези, на които нямам и толкова.
Купон има. 3 или 30 е отделен въпрос.
Пипиай...вкъщи има място.
Това е до тук. Утре по телефони.
1. Сър Айвънхоу-1 бр.
2. Чавдарче+ Звеневи+ група (от колко)
3. Пловдивски доктор + Ния + (или без)
4. Фриски+мъж на Фриски + (още не е ясно)
5. Рем + Кралица
6. Магот+Питка+2 бр. (евентуално)
7. Гаспод+жена на Гаспод+2 бр.
8. Мъжжж - 1 бр
9. Пипиай + 1
10. Семирамис + 1
11. Бийд + ?
Айде пак старата песен... Е как да ви намеря къде да спите като няма места?!сър Айвънхоу написа:
Моля те, друже, не се нервИ де! Сигурен съм, че ще се справиш.
Може ли един съвет???
Казваш накрая - ще спите, едикъде си, ша едете и купонясвате еди къде си и точка. Който иска ще дойде, който започне да прави оглушки, значи няма да дойде! И това е! :)
Последно промяна от Ън на 12.09.07, 21:15, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
[unknown] написа: Аз не знам кой на кого е досадил, ама на мен наистина ми писна. Правете каквото искате,, аз мога да дойда, а мога и да не дойда.
Bella Ciao
Bella Ciao