Сайт като сайт
Сайт като сайт
Курорти, морета, плажове, чайки....
Но тази горе в дясно е специална – КЛИК!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Сайт като сайт
Кое бе, Фтичката ли:blink:maggot написа:Курорти, морета, плажове, чайки....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Кликни върху неяfrisky lioness написа: Кое бе, Фтичката ли:blink:
Трябва да се забавляват и писачите на код!maggot написа:Курорти, морета, плажове, чайки....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааа:blink::shocked: Яко:rotfl24::rotfl24::rotfl24:4avdar4e написа:Кликни върху неяfrisky lioness написа: Кое бе, Фтичката ли:blink::rotfl24:
Аз преминах първия път през нея и я погъделичках с мишката, но понеже показалецът не ми се "преобрази" в ръчичка, не и отдадох нужното внимание
Довечера ще го покажа на син ми. Много ще се накефи

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Бе клИкни върху чайката! Да видиш ти отмъщението на кодераcaliostro написа:насочвам поглед към гръцко аз
черно море ?
мерси от него
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
- Nejimaki-dori
И на менсър Айвънхоу написа:А на мен не се отваря...
Виж как четат хората различно...maggot написа:Курорти, морета, плажове, чайки....
Много ви се чудя как като видите нещо, не мирясвате, докато не го изкликате цялото.
Бих прочела търпеливо всичките възможни реклами, но за тази фтичка не би ми дошло на ум, признавам.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дай още. Много ми стана интересно:-)KJP написа:Според мен не са малко такива сайтове, където можеш да видиш "25-ти кадър"...bibilyana написа:според мен туй е отмъщение на дизайнера на сайта, на такоз ми миришеKJP написа: Как ли е настроена храносмилателната система на собственника на сайта?

Магготича е по тая част - аз съм само усер(ко)...frisky lioness написа:Дай още. Много ми стана интересно:-)KJP написа:Според мен не са малко такива сайтове, където можеш да видиш "25-ти кадър"...bibilyana написа:според мен туй е отмъщение на дизайнера на сайта, на такоз ми миришеKJP написа: Как ли е настроена храносмилателната система на собственника на сайта?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аре, бе! Баба ви се 25-ти кадър е гледалаKJP написа:Магготича е по тая част - аз съм само усер(ко)...frisky lioness написа: Дай още. Много ми стана интересно:-)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...