Току що заваля и изведнъж есента ми се стори уютна.
Кажете как сте - вие от вечерната смяна.
Е, не може то така- "пише ми се"...Мнемозина написа:обаче по принцип, а всъщност нямам идея за какво.
Спирам..[unknown] написа:Уф, писнало ми е от езици. И от зъби, устни, бузи, венци и т.н.vyara написа:ми ти всеки ден гледаш езици[unknown] написа:Ти що се плезиш, а?! Знаеш ли къф ти е грозен езика...vyara написа:тема за темите:blum::blum::blum::blum:
какви са, защо са, защо не са и т.н.....
ти ми кажи:lol:
Ми щом не може, няма да пиша. И без това ми е едно меланхолно...[unknown] написа: Е, не може то така- "пише ми се"...
Трябва тема да има..., за да можем да я оспамим после... Няма ние да ти я измисляме, я!
Аз днес съм зъл. Ако някой ще се кара с мен- сега е момента.
Нали предложих тема...Мнемозина написа:Ми щом не може, няма да пиша. И без това ми е едно меланхолно...[unknown] написа: Е, не може то така- "пише ми се"...
Трябва тема да има..., за да можем да я оспамим после... Няма ние да ти я измисляме, я!
Аз днес съм зъл. Ако някой ще се кара с мен- сега е момента.
Хайде бе, измислете ми моята тема.
Ще се караме ли? Обаче за какво?
Вижте кво, отделяйте се в клуба на шизофрениците, че е заразно това...esti написа:Кво, кво за Ести?Мнемозина написа:
Сега ако бях Ести, щях да напиша "плезиш се с притворени очи?", обаче не съм и не го пиша.
Така ли щеше да напише тая шматка?:shocked:
Никога не ми е била симпатична и ако я набарам такъф бой ще и тегля...:lol:
И теб ли, Бруте, те хвана шизофренията?esti написа:Кво, кво за Ести?Мнемозина написа:
Сега ако бях Ести, щях да напиша "плезиш се с притворени очи?", обаче не съм и не го пиша.
Така ли щеше да напише тая шматка?:shocked:
Никога не ми е била симпатична и ако я набарам такъф бой ще и тегля...:lol:
Това сега коя Ести го написа да й намажа устата с люта чушка!esti написа:Чета сега в дира една тема, която ме подсети, че имам един познат, дори бих казала приятел, който ми сподели веднъж и то съвсем сериозно, че иска да......таковата....абе иска да пробва с мъж, или ако не е с мъж, то поне да пробва, каквото там си правят гейовете.
А е семеен с две деца.
Що ли ви го казвам...
Сетих се просто.
Що беее, то и тва е в "нещата от живота". Не е ли странно как съдбата си прави гавра с нас - живееш с някой мъж 12-14 години, имате деца и изведнъж хоп - той иска да става гей....или би, все тая.Мнемозина написа:Това сега коя Ести го написа да й намажа устата с люта чушка!esti написа:Чета сега в дира една тема, която ме подсети, че имам един познат, дори бих казала приятел, който ми сподели веднъж и то съвсем сериозно, че иска да......таковата....абе иска да пробва с мъж, или ако не е с мъж, то поне да пробва, каквото там си правят гейовете.
А е семеен с две деца.
Що ли ви го казвам...
Сетих се просто.![]()
Па... пиши... к'вот ти доде на умеца!Мнемозина написа:обаче по принцип, а всъщност нямам идея за какво.
Миии, например, що на тоя малкия са му побелели венците и си смуче юмрука и се нерви... Що на децата преди поне 16-годишна връзка не трябва да им се има прекомерно доверие... Що отдел ЕСГРАОН в общината работи следобед само от 2 до 4.. Бе, едни такива прости вторнишки работиМнемозина написа: Е кажи поне какво ти се чете да го напишем.
Ако можем де. Ако синхронът съвпада и т.н.
Направо сме като след няколко големи на една маса, всеки си говори нещо и никой никого не слушаesti написа:
Страхотна тема се получава!
Забележете как всеки си приказва някакви негови си и никой на никого не обръща кой знае какво внимание, само Мнемо се чуди на кого да угоди, ама то на нея нали и се пишеше и без това...
Бати и педераса. Никога не съм разбирал такива "мъже".esti написа: Що беее, то и тва е в "нещата от живота". Не е ли странно как съдбата си прави гавра с нас - живееш с някой мъж 12-14 години, имате деца и изведнъж хоп - той иска да става гей....или би, все тая.
За подобен случай беше темата дето я четох.
Абе пази боже да викаме и да продължаваме да си спамим.
Алкохолизъм му се вика. За мен е ясно, ама вие...esti написа:
Страхотна тема се получава!
Забележете как всеки си приказва някакви негови си и никой на никого не обръща кой знае какво внимание, само Мнемо се чуди на кого да угоди, ама то на нея нали и се пишеше и без това...
Абе права си.4avdar4e написа:
Направо сме като след няколко големи на една маса, всеки си говори нещо и никой никого не слуша![]()
Ести, как да ти отговоря като ми се догади от твоя постинг.... Да ти кажа, ако мъж ми забегне с друга жена, ще ме боли страшно много, ама с друг мъж... Сигурно ще го убия![]()
Видя ли, пак стигнахме до обсъждане на семействата
Доки, Докинце, я да махнеш тоз шибек и да сложиш пак онова оченце, че да види това[unknown] написа: Алкохолизъм му се вика. За мен е ясно, ама вие...
Не и сега. Сега съм маймуна е ще си правя маймунджулъците на воля.esti написа:Доки, Докинце, я да махнеш тоз шибек и да сложиш пак онова оченце, че да види това[unknown] написа: Алкохолизъм му се вика. За мен е ясно, ама вие...:-)
И споко - корабчето потъва, вода ще има за всички.
Аз теб смятах датацаливамвустенцаталютинамазани, ама ся - нЪц!esti написа:та.....я земи го провери дан мърсува някъде тоя.:lol: