Невероятно тънък - но и толкова мощен.
Lost от всякъде
Lost от всякъде
Последно промяна от jazz на 12.09.07, 12:15, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Lost in translation?
А верно ли е "толкова" мощен:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Lost in translation?
какъв е оригиналният слоган? The all new, all-in-one iMac? Това трудно може да се преведе, защото е игра на думи, според мен. Използван е термин от голфа - Hall-in-one, който е мечтания от всеки голфър удар и се доближава до нашето "точно в целта", ама не баш....
п.п. влюбена съм в дизайна на епъл.
just perfect
Мнда. Работя на Mac от 7 години, сменила съм три машини - не заради технически проблеми, а заради смяна на поколенията точно. Единствения проблем, който съм имала е една залята с кафе клавиатура. Съм тотално пристрастена, мдна...caliostro написа:да бе даZmeu написа:Дай определена сума пари, ти си знеш колко, и като ти умре на 367 ден ела пак да го хвалиш
то така е и с ферарито
скапва се на 367 ден![]()
отвори няколко ябълки различни поколения и като видиш изработката пак кажи същото
Такива спорове са безсмислени според мен. Това е по от онова. Аз пък смених 2 ай пода (по 40 ГБ) и накрая ми писна и си взех парите. За Макове не говоря, ни компютри, ни камиони. Не ми пука каква марка е, стига да върши безотказно това за което е предназначено.Капиш, както казват в Русе 
Това, което се опитвах да кажа е, че аз няма да си купя повече линк. Всъщност темата ми беше за превода. Но както обикновено 'сектантите' се обадиха.
Това, което се опитвах да кажа е, че аз няма да си купя повече линк. Всъщност темата ми беше за превода. Но както обикновено 'сектантите' се обадиха.
iPod-овете са гъзария.Zmeu написа:Такива спорове са безсмислени според мен. Това е по от онова. Аз пък смених 2 ай пода (по 40 ГБ) и накрая ми писна и си взех парите. За Макове не говоря, ни компютри, ни камиони. Не ми пука каква марка е, стига да върши безотказно това за което е предназначено.Капиш, както казват в Русе
И аз не бих си купила. И аз не държа на марките, но с тез машини наистина е кеф да се работи - почти не мислиш за нищо по техничестака част, не ти трябват драйвери, не ти гърми насред работата... Ориентираш се почти интуитивно в интерфейса, сички дупки за блутута, мишки и тинтири-минтири са ти на клавиатурата - елементарно, ама адски удобно се оказва.
Дизайна може да е глезотия, ама в краяна сметка, като имаш една красива машина пред себе си е по-приятно да се бачка. Пък и иконките на програмите са едни такива стилизирани - симпатични направо.
Сектант съм, и още как!
и определено сексуално "заредена"...doktorka написа:Всъщност темата ми беше за превода. Но както обикновено 'сектантите' се обадиха.
ма ме нямаше мен да подхвана....
ко е по важно да е мощен или да не е тънък?
и после ходи разпрвяй че размерът нямал значение:winkw:[/quote]
на касата в супера двама се хильосват
и единия
- нямал бил значение размера а?
а що тогава съм толкова известен!?
и ебати и опашката
всички го изгледаха почтително и с уважение
- сър Айвънхоу
Значи ти остава съвсем малко, за да те вземат за навигационен уред...pocti_bezobidna написа:
Сектант съм, и още как!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
уффф, пък как ги мразя такива посерковци...caliostro написа: на касата в супера двама се хильосват
и единия
- нямал бил значение размера а?
а що тогава съм толкова известен!?
и ебати и опашката
всички го изгледаха почтително и с уважение
аз пък имам само неуспешни опити с големи размери - за нищо не стават
а оплюйте ма сеа
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Имах предвид морската навигация...pocti_bezobidna написа:
Ама да ми дадат по-напред една G5 за вкъщи:shy:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Абе, знам ли и аз вече какво е...caliostro написа:тва сектант вероятно е нещо като секундант.сър Айвънхоу написа:Значи ти остава съвсем малко, за да те вземат за навигационен уред...pocti_bezobidna написа:
Сектант съм, и още как!
не може да е друго.
Bella Ciao
Bella Ciao
О!сър Айвънхоу написа:Имах предвид морската навигация...pocti_bezobidna написа:
Ама да ми дадат по-напред една G5 за вкъщи:shy:
Не съм подготвена по тая част от конспекта
Последно промяна от annonymus на 12.09.07, 10:39, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
По логиката на нарастването след "сектант" идва "октант", който си е уред от морската навигация!pocti_bezobidna написа:
О!
Не съм подготвена по тая част от конспекта
П.П. Да го научиш, че ще ипитвам после!
Bella Ciao
Bella Ciao
ако ще си гъзар то до край братчедZmeu написа:аз пък мислех, че е много полезно да си имаш 40 ГБ музика и да си слушаш където ти е кеф. дорде не се скапа. не знам дали ти казах но се развали и то 2 пътиpocti_bezobidna написа: iPod-овете са гъзария..
пък и аз съм дърт вече, за да се гъзарея с такива малки работи
са кво се изметаш
не ставали 40 гига
вземи двойно бре
винаги отгоре
фиииииииииииииииииииииууууууууу
това, че не му е 25 см, не означава, че трябва да се притеснява, нали?esti написа:Ако мъж ми четеше тук, бих се редактирала немедленнннно!:winkw:latrevw написа:
а оплюйте ма сеа
а и аз си пиша каквото искам и каквото мисля, не се съобразявам чак толкова той чете ли или не?:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Темата придобива интересен уклонlatrevw написа:това, че не му е 25 см, не означава, че трябва да се притеснява, нали?esti написа:Ако мъж ми четеше тук, бих се редактирала немедленнннно!:winkw:latrevw написа:
а оплюйте ма сеа
а и аз си пиша каквото искам и каквото мисля, не се съобразявам чак толкова той чете ли или не?:-)
Бе и аз да си кажа - размерът не винаги има значение. Тъй, де - според мен.