KJP, мое ли да питам що тъй се именуваш тия дни?
- Dark Angel
Re: KJP, мое ли да питам що тъй се именуваш тия дни?
Мое!Dark написа:м?
- Dark Angel
Тва му е заглавиету. Абревиатурътъ. Се едно аз дъ съ пишъ "ADM"Dark написа:м?
П.П. Ти що се не обаждаш? Или вече не сме интересни...
Последно промяна от Ън на 11.09.07, 22:02, променено общо 1 път.
- Dark Angel
- Dark Angel
обаждам се, ето пиша, преди малко бях по улиците и две девойки вървят към мен и едната "Даркииии..." направо се втресох, пък то имало и друга Дарки.....[unknown] написа:Тва му е заглавиету. Абревиатурътъ. Се едно аз дъ съ пишъ "ADM"Dark написа:м?
П.П. Ти що се не обаждаш? Или вече не сме интересни...

Не, бе... Що се не обаждаш като идваш у Майнатаун...Dark написа:
обаждам се, ето пиша, преди малко бях по улиците и две девойки вървят към мен и едната "Даркииии..." направо се втресох, пък то имало и друга Дарки.....
- Dark Angel
ОК. Аз се притесних, че сме ти станали безинтересни. Щото мразя да съм безинтересен. Пък, ако съм такъв- да ми го кажат. Е, радвам се, че не е за това. Като намериш време- обади се.Dark написа:ако ти кажа че нямам време вероятно няма да повярваш
но истината е, че все ужасно бързам да се прибера за да взема малките от лятно училище....та така....
- Dark Angel
Абе, чиляк, тва е кат ОРБИТ след всяко хранене...[unknown] написа:
Ако е нещо важно- ще се пренесе и в другите теми.
НЭма гаранция, че ще се пренесе. Просто голяма част от нас са на компирите по 16 саата на ден и алт и таб е като тик - ш четеш по нощите, като не мож от турбината да докосваш клавата...
Шъ четъ- дръШки... От къф па зор... Отивам да си лягам.KJP написа:Абе, чиляк, тва е кат ОРБИТ след всяко хранене...[unknown] написа:
Ако е нещо важно- ще се пренесе и в другите теми.
НЭма гаранция, че ще се пренесе. Просто голяма част от нас са на компирите по 16 саата на ден и алт и таб е като тик - ш четеш по нощите, като не мож от турбината да докосваш клавата...
Да ве Чаве, като гледам, за времето от как съм тука май само ти не си сменяла физиономията...4avdar4e написа:То това е ясно - име, презиме, фамилия... Въпросът е в друго: що периодически му щуква и си сменя ника, сигнатурата, подписа... ???? Ще го питам някой ден като го видя
Ти би трябвало да знаеш отговора, щото го правиш постоянно, аз неАз съм като смъртта: последователна и скучна..
Айде сега! И аз като си тътря навсякъде аватара и подписа?4avdar4e написа:То това е ясно - име, презиме, фамилия... Въпросът е в друго: що периодически му щуква и си сменя ника, сигнатурата, подписа... ???? Ще го питам някой ден като го видя
Ти би трябвало да знаеш отговора, щото го правиш постоянно, аз неАз съм като смъртта: последователна и скучна..
Това е интересно наистина. Като за тема. Някои хора са постоянни, други пък постоянно търсят друг облик...връщат се понякога към стар...
Я да дойде Сноу да ми обясни
- snowprincess
то си е дигноза, бе - циклофрения (биполярното афективно разстройство)vyara написа: Айде сега! И аз като си тътря навсякъде аватара и подписа?
Това е интересно наистина. Като за тема. Някои хора са постоянни, други пък постоянно търсят друг облик...връщат се понякога към стар...
Я да дойде Сноу да ми обясниХем да внимава какъв анализ ще направи, щото и тя си ги сменя, а аз не
:lol:
Разстройство, характеризиращо се с повтарящи се епизоди, при които настроението или равнището на активност на болния са същестено нарушени. Тези нарушения в някои случаи се изразяват в повишаване на настроението, увеличена енергия и активност (мания, хипомания), а в други- в понижаване на настроението, намалена енергия и активност (депресия).
та, кога сме в депресия е един, кога в маниякално състояние - друг
шегувам се, разбира се, но смяната на аватар и сигнатура зависят, наистина, от настроението

- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Това значи, че се харесваш в кожата си4avdar4e написа:Ти мани, ами това си ми е аватарчето още от преди, от дирника... Смятай каква съм скукаbibilyana написа: Да ве Чаве, като гледам, за времето от как съм тука май само ти не си сменяла физиономията...
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
мойш ли ми го обясни по-просто, че не разбраф, или пример дай , плс:-)snowprincess написа:то си е дигноза, бе - циклофрения (биполярното афективно разстройство)
Разстройство, характеризиращо се с повтарящи се епизоди, при които настроението или равнището на активност на болния са същестено нарушени. Тези нарушения в някои случаи се изразяват в повишаване на настроението, увеличена енергия и активност (мания, хипомания), а в други- в понижаване на настроението, намалена енергия и активност (депресия).
та, кога сме в депресия е един, кога в маниякално състояние - друг
шегувам се, разбира се, но смяната на аватар и сигнатура зависят, наистина, от настроението
- snowprincess
ако човек има нужда от розови хапчета в един момент (от няколко месеца до 2 г.), щото е в депресия и му е черен живота, а в следващия момент е с розови очила, морето до колене, лети пет санта над земята и т.н. и тия моменти постоянно се редуват, значи е зле работата... но аз се шегувах, че това е нашата диагнозаppi написа:
мойш ли ми го обясни по-просто, че не разбраф, или пример дай , плс:-)
сега по-ясно ли е?:-)

Абе тя го разбра още след пояснението за огледалото, ама не иска да си признаеsnowprincess написа:ако човек има нужда от розови хапчета в един момент (от няколко месеца до 2 г.), щото е в депресия и му е черен живота, а в следващия момент е с розови очила, морето до колене, лети пет санта над земята и т.н. и тия моменти постоянно се редуват, значи е зле работата... но аз се шегувах, че това е нашата диагнозаppi написа:
snowprincess написа:ако човек има нужда от розови хапчета в един момент (от няколко месеца до 2 г.), щото е в депресия и му е черен живота, а в следващия момент е с розови очила, морето до колене, лети пет санта над земята и т.н. и тия моменти постоянно се редуват, значи е зле работата... но аз се шегувах, че това е нашата диагноза
Ми че аз съм си така откак се помня!snowprincess написа:ако човек има нужда от розови хапчета в един момент (от няколко месеца до 2 г.), щото е в депресия и му е черен живота, а в следващия момент е с розови очила, морето до колене, лети пет санта над земята и т.н. и тия моменти постоянно се редуват, значи е зле работата... но аз се шегувах, че това е нашата диагнозаppi написа:
Panta rhei...
Мнемозина написа:Да бе - като прочетеш симптомите и веднага ги откриваш у себе си.ppi написа:няма лошо:-), за това казвам, че с диагнози не се играеМнемозина написа:Ми че аз съм си така откак се помня!