help
help
насред философски, социални, сексуални и прочее съществени теми аз взимам и се изтипосвам със следния въпрос:
можете ли да ми препоръчате майстор/и гипсокартонаджии, шпакловчици и бояджии? както винаги - за утре, както винаги - разумен бюджет. благодаря за вниманието:-)
можете ли да ми препоръчате майстор/и гипсокартонаджии, шпакловчици и бояджии? както винаги - за утре, както винаги - разумен бюджет. благодаря за вниманието:-)
just perfect
моее и да имаа, нам лииKJP написа:bibilyana написа:....амаа май не си от тука:?
![]()
![]()
Що бе само във Варна ли шпакловат!???
Има разни турчета,дето от Шуменско, Разградско обикалят страната...
Има страшни виртуози между тях.
ти майтап си прайш ама турчетата са многоо яко работници да знайш
няма втори кат тях
Re: help
аз търся за малко терикот и за много кинти майсториbead_ написа:насред философски, социални, сексуални и прочее съществени теми аз взимам и се изтипосвам със следния въпрос:
и няма
правели плувни басейни мамицата им долна
ии теб срещуу 200 евру моем да те уредим, ама и ти не си тука, нали тъй?caliostro написа:аз търся за малко терикот и за много кинти майсториbead_ написа:насред философски, социални, сексуални и прочее съществени теми аз взимам и се изтипосвам със следния въпрос:
и няма
не се гавряbead_ написа: ей,недей да се гавриш с човек в беда, pls
поне си казвам
за тия манги цялото море трябва да е у терикотингbibilyana написа:ии теб срещуу 200 евру моем да те уредим, ама и ти не си тука, нали тъй?caliostro написа:аз търся за малко терикот и за много кинти майсториbead_ написа:насред философски, социални, сексуални и прочее съществени теми аз взимам и се изтипосвам със следния въпрос:
и няма
са да се местя заради 40 плочки ли?
е не
0888662340 Рики ( от Шуменско е) Виждал съм работите му - много е добър със шпаклатаbead_ написа:благодаря за вниманието:-)
много благодаря за контакта. черпя каквото кажеш.KJP написа:0888662340 Рики ( от Шуменско е) Виждал съм работите му - много е добър със шпаклатаbead_ написа:благодаря за вниманието:-)
п.п. а за гипскартон не можеш ли да измислиш човек?
just perfect
Той бе моме - гипс, гипсокартон, ... Като направиш подобренията шси премерим глътките- само след документален филм!bead_ написа:много благодаря за контакта. черпя каквото кажеш.KJP написа:0888662340 Рики ( от Шуменско е) Виждал съм работите му - много е добър със шпаклатаbead_ написа:благодаря за вниманието:-)
п.п. а за гипскартон не можеш ли да измислиш човек?
KJP написа:
Той бе моме - гипс, гипсокартон, ... Като направиш подобренията шси премерим глътките- само след документален филм!
отрезА ме като кисела краставица:blink: "абсурд, вика, нема да стане тая година":(
търсенето продължава
just perfect
аз кво казахbead_ написа:KJP написа:
Той бе моме - гипс, гипсокартон, ... Като направиш подобренията шси премерим глътките- само след документален филм!
отрезА ме като кисела краставица:blink: "абсурд, вика, нема да стане тая година":(
търсенето продължава
ама вие си мислите че се майтапя
трябва да са размерите у километри
а аз искам 20 плочки да метне
нема лабаво
но ще намеря точния човек
ако не ще го нарисувам мамка му
bead_ написа:търсенето продължава
Това бе моето предложение...
- сър Айвънхоу
Уффф... не се бъзикам, ама ако намериш някой... прехвърли ми го после и на мен... Работа има за около половин-един час!bead_ написа:
търсенето продължава
П.П. Ша черпя!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
взе ми думите от устата.сър Айвънхоу написа:Уффф... не се бъзикам, ама ако намериш някой... прехвърли ми го после и на мен... Работа има за около половин-един час!bead_ написа:
търсенето продължава
П.П. Ша черпя!
п.п. освен това аз наистина ще почерпя, няма само да обещавам...
just perfect
- Green Light
Ми аз на двамата които имам в тефтера се обадих още на обяд като видях темата и те също така- като кисела краставица. Пиша, понеже темата стана "майсторска" за да моля за контакт за майстори за покриви. Имам обаче условие: - да не са цигани.bead_ написа:KJP написа:
търсенето продължава
Някой познава ли такива?
- сър Айвънхоу
Ти се съмняваш, че ще почерпя???bead_ написа:
взе ми думите от устата.
п.п. освен това аз наистина ще почерпя, няма само да обещавам...
Преди малко шефа рече, че ще ми прати някакъв майстор. Ако доде, ще говоря и за теб...
П.П. Други желаещи?
Bella Ciao
Bella Ciao
моя го правиха цигани. имам им тел. в краен случай - мога да ти го дам.Green Light написа: Имам обаче условие: - да не са цигани.
Някой познава ли такива?
just perfect
сър Айвънхоу написа:
Преди малко шефа рече, че ще ми прати някакъв майстор. Ако доде, ще говоря и за теб...
П.П. Други желаещи?
ненененене, никакви други. аз съм желаещата! прати го при мене! кво пиеш?
just perfect
- сър Айвънхоу
Добре де! На първо място в списъка си!bead_ написа:
ненененене, никакви други. аз съм желаещата! прати го при мене! кво пиеш?
Пия каквото сипеш. Само да не е коняк, бяло вино, цянкалий, кораре, тежка вода и други подобни!
Bella Ciao
Bella Ciao
Имах страхотен такъв (от боята) - супер майстор, честен (супер) и прекрасно работи. Обаче му нямам тлф. Ако го срещна, ще те имам в предвид. Мургав, но прекрасен от честност и качество!!! Вече трябва да е на 50 г, може биcaliostro написа:аз търся за малко терикот и за много кинти майсториbead_ написа:насред философски, социални, сексуални и прочее съществени теми аз взимам и се изтипосвам със следния въпрос:
и няма
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Моят остаря и хич не иска вече да бачка... инак бе супер. Сори, само съчуствие за сега, но мога да ти помогна, ако решиш да го правиш сама - само с гипсокартона не знам как съм, но с другото съм добре :)bead_ написа:насред философски, социални, сексуални и прочее съществени теми аз взимам и се изтипосвам със следния въпрос:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ИСКАММММ и аз такъв - със същото условие, не за друго, а защото 4 пъти такива ми правиха покрива и ПАК тече.Green Light написа:Ми аз на двамата които имам в тефтера се обадих още на обяд като видях темата и те също така- като кисела краставица. Пиша, понеже темата стана "майсторска" за да моля за контакт за майстори за покриви. Имам обаче условие: - да не са цигани.bead_ написа:KJP написа:
търсенето продължава
Някой познава ли такива?
всъщност- може и такъв, но много препоръчан!!! И да не е от Самоков!
елбииииии,ELBI написа:
Имах страхотен такъв (от боята) - супер майстор, честен (супер) и прекрасно работи. Обаче му нямам тлф. Ако го срещна, ще те имам в предвид. Мургав, но прекрасен от честност и качество!!! Вече трябва да е на 50 г, може би
как така му нямаш телефона?!?!?!? може ли да си толкоз чак артистично-небрежно-непрактичен?!?!?!!
веднага изтрий номерата на една дузина девойки да имаш място в паметта за наистина важни хора!!!
just perfect
[срамувайки се]. Ако с триенето ще се възстанови номера на майстора - веднага. Щото девойки готини у нас - много, но добри и честни майстори ... нъц...bead_ написа:елбииииии,ELBI написа:
Имах страхотен такъв (от боята) - супер майстор, честен (супер) и прекрасно работи. Обаче му нямам тлф. Ако го срещна, ще те имам в предвид. Мургав, но прекрасен от честност и качество!!! Вече трябва да е на 50 г, може би!!!
как така му нямаш телефона?!?!?!? може ли да си толкоз чак артистично-небрежно-непрактичен?!?!?!!
веднага изтрий номерата на една дузина девойки да имаш място в паметта за наистина важни хора!!!
Шъ та мисля... сега звъннах на един приятел, който препоръчва един негов, но му няма телефона. Очаквай обаждане/смс до 1 ден ;-) (така ми е обещано)
От прекалените обещания трябва да се пазиш. Защото, ако би дал обещаното, ти си отнел предварително по-голямата част от благодеянието, като си го разпокъсал с прекалеността на обещанието и си разделил на две малки части единия дар. Ако пък не го дадеш, ще получиш двоен срам, че си обещал с положителност и че не си дал нищо от обещаното.ELBI написа:(така ми е обещано)
т.е. благодаря ти за усилията, които правиш поради мене
just perfect
дано... в интерес на истината, и аз имам файда да си имам номера му, а и да знам и от теб как е свършил работата...bead_ написа:От прекалените обещания трябва да се пазиш. Защото, ако би дал обещаното, ти си отнел предварително по-голямата част от благодеянието, като си го разпокъсал с прекалеността на обещанието и си разделил на две малки части единия дар. Ако пък не го дадеш, ще получиш двоен срам, че си обещал с положителност и че не си дал нищо от обещаното.ELBI написа:(така ми е обещано)
т.е. благодаря ти за усилията, които правиш поради менедано не ме забрави твоя приятел.
та не съм 101% безкористен
благодарности след като свърши
е, да де!:winkw:ELBI написа:
благодарности след като свършиМайстора де. Работата ти де.
на друго не съм се и надала...
just perfect
щот не си и питала...bead_ написа:е, да де!:winkw:ELBI написа:
благодарности след като свършиМайстора де. Работата ти де.
на друго не съм се и надала...
ELBI написа:
щот не си и питала...
ако е само да доставя удоволствието на ответната страна да откаже - кво да питам?!?!? трая си.
just perfect
Виж си личните съобщения!!!bead_ написа:ок, благодаря ти4avdar4e написа:Перличке, изчакай Маготич да се поЯви, мисля, че тя може да ти помогне... Ако не, ще я питам спИциялно
И кажи дали си се свързала и ако да - как е... поне на моя близък свърши добра работа (но не знам за време - за пари знам, че е бил на добри цени)
измъкваш се по скъсани чехли...bead_ написа:ELBI написа:
щот не си и питала...
ако е само да доставя удоволствието на ответната страна да откаже - кво да питам?!?!? трая си.
ако иска човек нещо - пита! Ако се опасява, че може да ... не стига никъде.
Примерно.
Макар и да е ясно, че на някои жени - просто не може да се откаже. Поради това те и не питат. Когато не искат