а за другияя
паралелен купон - Варна-Бургас
Моля желаещи, предложения, място, пиене, палатки, ала, абалаааа. Мен ми се струва,че Бяла е баш на средата, ама ако има други идеи - моля...
пребройтее се, моляя:-)
и този ще пропаднеbibilyana написа: паралелен купон - Варна-Бургас
Поживьом увидим!!!! Май така беше на водкенски езикZmeu написа:и този ще пропаднеbibilyana написа: паралелен купон - Варна-Бургас
убуу (не знам на кое 'у' да сложа ударението, но ме разбра)inj написа: Поживьом увидим!!!!
сложи наZmeu написа:убуу (не знам на кое 'у' да сложа ударението, но ме разбра)inj написа: Поживьом увидим!!!!
Викайте ми вече Ассан!Zmeu написа:убуу (не знам на кое 'у' да сложа ударението, но ме разбра)inj написа: Поживьом увидим!!!!
Наздраве, Ассане!Ассан написа:Викайте ми вече Ассан!Zmeu написа:убуу (не знам на кое 'у' да сложа ударението, но ме разбра)inj написа: Поживьом увидим!!!!
като каза Асан, та се сетих за НисанАссан написа: Викайте ми вече Ассан!
Звеневи, освен разногледа от безкрайния брой теми за купона, вече и шизофренията ще подгони с твоите смени на никовеАссан написа:Викайте ми вече Ассан!Zmeu написа:убуу (не знам на кое 'у' да сложа ударението, но ме разбра)inj написа: Поживьом увидим!!!!
ей, тва мойта кола, беZmeu написа:като каза Асан, та се сетих за НисанАссан написа: Викайте ми вече Ассан!
абе каво стана с тези гумииииииииии
17'', зимни, повече инфо на лични, защото за гуми не дават да се говори тукlatrevw написа: та кви гуми начи?
говоря за 4 такова зимни щото съм предимно мнооо деликатенZmeu написа:17'', зимни, повече инфо на лични, защото за гуми не дават да се говори тукlatrevw написа: та кви гуми начи?
ако е последователен да те броим ли?esti написа:Мен не ме бройте за този месец.
Това ако купона трябва да е задължително паралелен де.
Абе аз не съм купонджийка, така че купоните само печелят от липсата ми.ELBI написа:
ако е последователен да те броим ли?
Може да идваш, щото аз най-вероятно няма да мога. Предупреждавам те, щото ако дойдеш - няма да мога да се грижа за тебе. Нито гащи резервни ще ти нося, нито пухена завивка...