bead_ написа:незнам дали ще ти е приятно. но ще споделя.Глен написа:Вълнува ме една тема тези дни. Как си представяте развитието на връзката с половинката си.
Аз май установявам, че се страхувам. Оф.
Иска ми се да имаме много неизчерпани теми на разговор и все още да си липсваме. Да имаме нужда да бъдем един с друг повече време.Ей таквиз налудничави неща.
Ако някой нещо е разбрал, ще ми е приятно да сподели:)
1. човек трябва да внимава много до кого избира да се събужда сутрин в сравнително дълъг период от време
2. ако си намерил твоята половинка, сродната ти душа, приятеля, най-добрия сексуален партньор, най-подходящия баща на децата ти, човекът, който те разсмива/разбира/обича/прощава - всичко друго няма значение
3. ако не си го намерил - всичко друго няма значение
Искам да питам
- сър Айвънхоу
Re: Искам да питам
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ако някога съм имала такива мисли - имам предвид развитието на връзката - то е било за кратко, докато сме били само двама. Откак станахме трима, че и четирима, не остава време за подобни разсъждения.Глен написа:Вълнува ме една тема тези дни. Как си представяте развитието на връзката с половинката си.
Иска ми се да имаме много неизчерпани теми на разговор и все още да си липсваме. Да имаме нужда да бъдем един с друг повече време.Ей таквиз налудничави неща.
Така че не му мисли толкова.
А темите за разговор винаги са неизчерпаеми, гледай тука само един купон каква необятна тема се оказа...
Panta rhei...
Че даже и повод за разправияМнемозина написа: А темите за разговор винаги са неизчерпаеми, гледай тука само един купон каква необятна тема се оказа...
Ама разправиите са си част от връзката, моля ви се, дори понякога я освежават.4avdar4e написа:Че даже и повод за разправияМнемозина написа: А темите за разговор винаги са неизчерпаеми, гледай тука само един купон каква необятна тема се оказа...
Пак смесихме нещо отношенията, но както и да е.
Panta rhei...
Веднага ми схвана тенкио намекМнемозина написа: Ама разправиите са си част от връзката, моля ви се, дори понякога я освежават.
- Green Light
Освен че изглежда впечатлително и много вярно мнението ти, и реда в който си изброила "разсмива/разбира/обича/прощава" също ми се струва преднамерен и много верен. За мене, де. Винаги трябва да казвам - за мен!bead_ написа: незнам дали ще ти е приятно. но ще споделя.
1. човек трябва да внимава много до кого избира да се събужда сутрин в сравнително дълъг период от време
2. ако си намерил твоята половинка, сродната ти душа, приятеля, най-добрия сексуален партньор, най-подходящия баща на децата ти, човекът, който те разсмива/разбира/обича/прощава - всичко друго няма значение
Всъщност и ти моя, като се замисля със закъснение.4avdar4e написа:Веднага ми схвана тенкио намекМнемозина написа: Ама разправиите са си част от връзката, моля ви се, дори понякога я освежават.
Panta rhei...
това по някакъв странен начин винаги е пътят, по който ни печелите. /аз пък, противно на теб, дето говориш само и единствено за себе си, виж как се изказвам от името на всички жени. самонадеяница!/Green Light написа: и реда в който си изброила "разсмива/разбира/обича/прощава" също ми се струва преднамерен
just perfect
Глен написа:Вълнува ме една тема тези дни. Как си представяте развитието на връзката с половинката си.
Не си представям нищо за бъдещето ни.
Може би защото се чувствам добре сега, и чувството ми е, че с годините дори става все по-добре.
Страховете ми са по-скоро свързани с отношенията ми с децата -
надявам се да не ги отблъсна с вечното си мрънкане и търсене на кусури.
Не, не правя нищо подобно в момента, но човек остарява и оглупява, та знам ли?!:shy:
Аз си мисля, че в началото е разсмива/обича/прощава/разбира, а след години преминава в разбира/прощава/разсмива/обичаGreen Light написа:Освен че изглежда впечатлително и много вярно мнението ти, и реда в който си изброила "разсмива/разбира/обича/прощава" също ми се струва преднамерен и много верен. За мене, де. Винаги трябва да казвам - за мен!bead_ написа: незнам дали ще ти е приятно. но ще споделя.
По-скромен от лейди Биид и малко по-обобщителен от сър Грийн...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Страхуваш се от какво? От дълга връзка ли?Глен написа:Вълнува ме една тема тези дни. Как си представяте развитието на връзката с половинката си.
И аз.
Не ме бива в тая работа, нещо...
Тцъ, за мен разсмиването си е на първо място.. Обаче веднага разменям местата на рабира и прощава. Кво да ми прощава на мен, идеалната??ELBI написа: Аз си мисля, че в началото е разсмива/обича/прощава/разбира, а след години преминава в разбира/прощава/разсмива/обича
Аз пък не държа да съм чак толкова докрай разбирана.4avdar4e написа:Тцъ, за мен разсмиването си е на първо място.. Обаче веднага разменям местата на рабира и прощава. Кво да ми прощава на мен, идеалната??ELBI написа: Аз си мисля, че в началото е разсмива/обича/прощава/разбира, а след години преминава в разбира/прощава/разсмива/обича
Panta rhei...
Мноо важно!Мнемозина написа:Аз пък не държа да съм чак толкова докрай разбирана.
Ще ти издам една тайна: не мисли нищо като "завинаги". Всичко е временно.pocti_bezobidna написа:
Страхуваш се от какво? От дълга връзка ли?
И аз.
Не ме бива в тая работа, нещо...
:crying:
Точно временните неща често се оказват толкова постоянни... Но това се получава от само себе си и така трябва.
Panta rhei...
А, аз пък ако не ме разбират не мога. Даже разбирането сигурно на първо мястобих го сложила.Мнемозина написа:Аз пък не държа да съм чак толкова докрай разбирана.4avdar4e написа:Тцъ, за мен разсмиването си е на първо място.. Обаче веднага разменям местата на рабира и прощава. Кво да ми прощава на мен, идеалната??ELBI написа: Аз си мисля, че в началото е разсмива/обича/прощава/разбира, а след години преминава в разбира/прощава/разсмива/обича
Абе, много ми е сложна тая тема нещо...
Добре, добре, разбрах, млъквам.KJP написа:Мноо важно!Мнемозина написа:Аз пък не държа да съм чак толкова докрай разбирана.
Panta rhei...
е, все пак е приятно като кажеш "не", да знае, че всъщност означава "може, но ако...", а като смънкаш "ми, добре" да е наясно, че всъщност отказваш и ако между другото подхвърлиш "незнам, вероятно..." да е сигурен, че изгаряш от нетърпение. и ей такива едни елементарни неща в междуполовата комуникация....Мнемозина написа:
Аз пък не държа да съм чак толкова докрай разбирана.
just perfect
НАПРОТИВ! Искам да се изкажеш по темата с купона, освен да полагаш грижи за здравословното съжителство на другите!Мнемозина написа:Добре, добре, разбрах, млъквам.
Докладваха ми наскоро за реклама по някаква телевизия на "Птиците умират сами".bead_ написа:е, все пак е приятно като кажеш "не", да знае, че всъщност означава "може, но ако...", а като смънкаш "ми, добре" да е наясно, че всъщност отказваш и ако между другото подхвърлиш "незнам, вероятно..." да е сигурен, че изгаряш от нетърпение. и ей такива едни елементарни неща в междуполовата комуникация....Мнемозина написа:
Аз пък не държа да съм чак толкова докрай разбирана.
Рекламата била колаж от реплики.
Та там Ралф-какъв-беше първо казвал "Никога няма да получа това, което искам!", а в следващия момент - "Вече изобщо не знам какво искам."
Та това с разбирането (ми) е смътна работа.
Panta rhei...
Освен да ви помоля да не се изнервяте, с друго не мога да участвам.KJP написа:НАПРОТИВ! Искам да се изкажеш по темата с купона, освен да полагаш грижи за здравословното съжителство на другите!Мнемозина написа:Добре, добре, разбрах, млъквам.
Но благодаря!
Нищо де, той пясъчникът си е там...
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нямам представи.Глен написа:Как си представяте развитието на връзката с половинката си.
Това действа затормозяващо.
Аз съм на принципа "това-да, това-не" т.е. нанасяме корекциите на ход, според ситуацията и настроението.
Пък, каквото има да става, ще си стане и без предварителна нагласа.
Предварителната нагласа за нещо е голям проблем обикновено.
Пък има и минимааален шанс да са сипали нов пясъкМнемозина написа: Нищо де, той пясъчникът си е там...
Алооо!!!bead_ написа:може, ма на лични:winkw:frisky lioness написа:Може ли и за мен?:-):shy:bead_ написа:кви гуми ти трябват? колко ти е бюджета? и на лични, моляcaliostro написа:можеше начи вместо тва тук да ми намерите зимни гуми нали?!
добрееее
Политиката на прозрачност къде остана!!!
Корумпирани типове и типки такива!:mad:
недей така че и без тва са ми вдигнали мерникаpocti_bezobidna написа:Алооо!!!bead_ написа:може, ма на лични:winkw:frisky lioness написа:Може ли и за мен?:-):shy:bead_ написа:кви гуми ти трябват? колко ти е бюджета? и на лични, моляcaliostro написа:можеше начи вместо тва тук да ми намерите зимни гуми нали?!
добрееее
Политиката на прозрачност къде остана!!!
Корумпирани типове и типки такива!:mad:
- сър Айвънхоу
Ами, като са ти вдигнали мерника, ти вдигни цените, тъкмо поне да има защо да си на мушката!caliostro написа:
недей така че и без тва са ми вдигнали мерника
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
бюджета не е толкова важен, колкото качеството или цена/качество. Ако спестяваш ддс-то или си директен фносителлл... шъ взема от най-доброто/изгоднотоbead_ написа:може, ма на лични:winkw:frisky lioness написа:Може ли и за мен?:-):shy:bead_ написа:кви гуми ти трябват? колко ти е бюджета? и на лични, моляcaliostro написа:можеше начи вместо тва тук да ми намерите зимни гуми нали?!
добрееее
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.