Егоцентрична съм,inj написа:Използвай малко бъбрека си - тя е преписала това от сайта и се отнася за нея, не за теб
А бъбрека продадох, ма ти кат си имаш два как бързо схващаш, а:winkw:
Ок. прав под душа ще стоишPiqndurnik написа:Няма да влизам във ваната с теб
кофти асоциации, ако станеш шеф (ако си - сори), а след време - свекърва...bead_ написа:за себе си не съм проверявала, ама шефът излезна крава, а свекърва ми - змия.
май е верен тоя тест.
пусни нещо обобщено в 2-3 реда, че нямам време да чета всичко.caliostro написа:мачка
нема начин просто
куче
тва е пълна измислица с тоя тест
за тези неща имам всичко по въпроса и мога категорично да кажа че тва измислица пълна/меко казано/
кой ти е казал, че съм не-кофти?ELBI написа: кофти асоциации, ако станеш шеф (ако си - сори), а след време - свекърва...
репликата беше към лейди Бийд. Но щом искаш да вземеш мнение по въпроса за себе си...ppi написа:кой ти е казал, че съм не-кофти?ELBI написа: кофти асоциации, ако станеш шеф (ако си - сори), а след време - свекърва...
няма страшно, с колкото различни имена се напишеш всеки път излиза различно, на мен ми е смешно
не съм шеф и не искам, а за свекърва има време
не съм на ред нещо днес, сори, май някъде по-горе го казах:-)ELBI написа:репликата беше към лейди Бийд. Но щом искаш да вземеш мнение по въпроса за себе си...ppi написа:кой ти е казал, че съм не-кофти?ELBI написа: кофти асоциации, ако станеш шеф (ако си - сори), а след време - свекърва...
няма страшно, с колкото различни имена се напишеш всеки път излиза различно, на мен ми е смешно
не съм шеф и не искам, а за свекърва има време