Страхотно, мерси. Ще имаме и това предвид.сър Айвънхоу написа: Кликай тука
Ний обаче всичкото катун пътуваме с влака до Пв за .. 5 лв. Ще го мислим пътя, тва не е проблем.
Страхотно, мерси. Ще имаме и това предвид.сър Айвънхоу написа: Кликай тука
Пловдив разполага с две коли. Все ще уредим нещата някак. Пък и от тук има рейсове:-):winkw:4avdar4e написа:Страхотно, мерси. Ще имаме и това предвид.сър Айвънхоу написа: Кликай тука
Ний обаче всичкото катун пътуваме с влака до Пв за .. 5 лв. Ще го мислим пътя, тва не е проблем.

Виж, ако успеем да не работим тогава, ще има поне едно място при нас4avdar4e написа: Страхотно, мерси. Ще имаме и това предвид.
Добре, че не е няколкодневно използван мъжки чорап...maggot написа: По една възглавница в устата!
А за "Боже Докарай ни Живи" разписанието е:4avdar4e написа:Страхотно, мерси. Ще имаме и това предвид.сър Айвънхоу написа: Кликай тука
Това е толкова старо, че не знаех, че някой ще му се върже...bibilyana написа: еййй симпатяга.... БДЖ - това да го сложиш във темата с вицовете ....:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Мен ще ме докарат от Пловдив до Бачково. В колко часа трябва да съм на линия???[unknown] написа:Последно инфо: В неделя се качваме на Бачково аз, Ния и Семирамис (Фриски я взимаме и нея с мъжо и, ако желае). Там на место ще проучим хотели, кръчми и т.н. Не може да са само двата хотела в Бачково. При всички случаи има и други, но не се рекламират в интернет. Аз поне съм виждал няколко семейни хотела там. Ще огледаме и резервираме всичко на место и сме готови.
Съжалявам, че така се получава една пловдивско- софийска среща, но явно нямате желание да избирате друго място. До неделя ще уточняваме и точната бройка. Знам, знам- някой са си заявили участието многократно. Става въпрос за другите, които евентуално биха се присъединили към нас.
Чаве, Звеневи, ние сме само двама в колата, така че ще ви качим с нас.
Само да кажа - при мен в колата ще има поне 3 свободни места... щото аз си има мноооого[unknown] написа:Еййййй, младо момче. Нетърпеливо. Ври му кръвта....сър Айвънхоу написа:
Мен ще ме докарат от Пловдив до Бачково. В колко часа трябва да съм на линия???
Наздраве!
Нали трябва да ти "натрия носа" с бирата, бре![unknown] написа: Еййййй, младо момче. Нетърпеливо. Ври му кръвта....
Наздраве!
Ни мое ли мааанинко по-късно, че трябва да видя на един приятел новия апартамент?Semiramis написа:
в 9 сутринта, че да има време да си омръзнем
Че ти като имаш толкоз свободно място, защо не вземеш Звеневия и Чааветата направо от Софията за Фелибето и от там за Бачковето???Gaspode написа: Само да кажа - при мен в колата ще има поне 3 свободни места... щото аз си има мноооого
Та извозването не вярвам да е проблем. Колко му е Пловдиффф-Бачково - един ъъъъ таквозмясто
Много сте великодушна и щедра, мадам!Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:Ни мое ли мааанинко по-късно, че трябва да видя на един приятел новия апартамент?Semiramis написа:
мдам...е я ела когато можеш, за по-сигурно
лека
Щото още не съм на 100% сигурен, затуйсър Айвънхоу написа:Че ти като имаш толкоз свободно място, защо не вземеш Звеневия и Чааветата направо от Софията за Фелибето и от там за Бачковето???Gaspode написа: Само да кажа - при мен в колата ще има поне 3 свободни места... щото аз си има мноооого
Та извозването не вярвам да е проблем. Колко му е Пловдиффф-Бачково - един ъъъъ таквозмясто
Ти си луда:shocked:Semiramis написа:[unknown] написа:Еййййй, младо момче. Нетърпеливо. Ври му кръвта....сър Айвънхоу написа:
Наздраве!

frisky lioness написа:Ти си луда:shocked:Semiramis написа:[unknown] написа:Еййййй, младо момче. Нетърпеливо. Ври му кръвта....сър Айвънхоу написа:
Наздраве!
При този час трябва да съм спала там и пак ще е трудно постижимо:blink::shocked::mad:
Ми... аз таковата... да си кажа! Да опънете червения килим, когато ме посрещате! И гвардейската музика да докарате! Добре е и 1-2 батальона от различни видове и родове войски да се сртрои за парад. Зарята може и по-късно да се пусне!Semiramis написа:някой друг? нещо?
Разполагаме само с оркестъра за сватби и погребения, сори:-)сър Айвънхоу написа:Ми... аз таковата... да си кажа! Да опънете червения килим, когато ме посрещате! И гвардейската музика да докарате! Добре е и 1-2 батальона от различни видове и родове войски да се сртрои за парад. Зарята може и по-късно да се пусне!Semiramis написа:някой друг? нещо?

И той върши работа. Като няма риба и рака е риба!frisky lioness написа:
Разполагаме само с оркестъра за сватби и погребения, сори:-)
Споко- организация има. Отиваме на Бачково.МЪЖжжж написа: Идвам.
Ама като гледам има някви 5-6 теми и не усещам да има организация.
Та накрая... ще ида в Гложенския манастир докато времето е топло.