Тъй...
Китките - ясно!
Ама немали да е по-арно да им зеем по една буца сирене на гужите и гуспудатЪ?
(б*си га съм бил на у-ще, май съм спАл!
На теб от няколко дни само сирене ти е в главата. 8 кинта било....Кат додиш, ш'тъ закарам в некой магазин да си купиш от 5:-)KJP написа:Две мацки си говореха за утрешния ден, китките, корделкити и немските кожени чанти-раници...
Тъй...
Китките - ясно!
(б*си га съм бил на у-ще, май съм спАл!)

Добре де -зимни гуми!Zmeu написа:сирене?
избий си го от главата
Мии, убИден и възмУтен е човекът, бееееfrisky lioness написа: На теб от няколко дни само сирене ти е в главата. 8 кинта било....Кат додиш, ш'тъ закарам в некой магазин да си купиш от 5:-)
1) темата е -"ПЛАГИАТ СЪМ" 2-частfrisky lioness написа:На теб от няколко дни само сирене ти е в главата. 8 кинта било....Кат додиш, ш'тъ закарам в некой магазин да си купиш от 5:-)
тук имаKJP написа:ПрАти на Змея малко!
По-добре едно бурканче мед.KJP написа:Две мацки си говореха за утрешния ден, китките, корделкити и немските кожени чанти-раници...
Тъй...
Китките - ясно!
(б*си га съм бил на у-ще, май съм спАл!)
неква далаверка врътнахтеZmeu написа:тук имаKJP написа:ПрАти на Змея малко!
не я тормози жената
А не може ли едно бурканче сладко? От сливиМнемозина написа: По-добре едно бурканче мед.
А още по-добре - две.
П.П. За кожени раници не е ставало дума.
Е да, сигурно... ама е за 5 новозеландски , а не за 5 Пловдивски!??Zmeu написа:тук има
не я тормози жената
Като питаш ти - може.4avdar4e написа:А не може ли едно бурканче сладко? От сливиМнемозина написа: По-добре едно бурканче мед.
А още по-добре - две.
П.П. За кожени раници не е ставало дума.
Е кат съм плагиат, дансъм лишен от чувство за авторски принос???Мнемозина написа:П.П. За кожени раници не е ставало дума.
ХубуKJP написа:1) темата е -"ПЛАГИАТ СЪМ" 2-частfrisky lioness написа:На теб от няколко дни само сирене ти е в главата. 8 кинта било....Кат додиш, ш'тъ закарам в некой магазин да си купиш от 5:-)
2) не е в мойта глава сиренето, а в хладилника!
3) Сирене е исконна българска стока, каквато трябва да има всички!
(А не само за Пловдивчани!![]()
![]()
ПрАти на Змея малко! )
4) Може да се поднесе и парфУм на гужите, ама за кво им е кат от 7,30 им упърдяват ~30 говеда стаята и после беж...![]()
5) но не на последно място - зимни гуми! (Гласност! Перестройка! Бийд да дава на всички:protest:![]()
)

Аз преди 30 мин. се прибрах от пазара с един възмУтен слънчоглед за 4 парета (другите слънчогледи бяха по 64avdar4e написа:Мии, убИден и възмУтен е човекът, бееееfrisky lioness написа: На теб от няколко дни само сирене ти е в главата. 8 кинта било....Кат додиш, ш'тъ закарам в некой магазин да си купиш от 5:-)

Верно? два за 2 лева?frisky lioness написа: с икономисаните 2 левчета купих два дюнера
предпочитам миди в собствен сос4avdar4e написа: А не може ли едно бурканче сладко? От сливи
при едно шише с мастика мнооо па ще разбереш с кво са мидитеZmeu написа:предпочитам миди в собствен сос4avdar4e написа: А не може ли едно бурканче сладко? От сливи
тия с доматен, не ми понасят нещо
caliostro написа:точка 5 трябва да е номер 1 бе пич![]()
кво такова кво онакова
е а ги взех е а па сигурно няма ги снимам и те тука да ги метна![]()
леле що съм алтав начи
аз изобщо може и да не рабера, че е имало мидиcaliostro написа: при едно шише с мастика мнооо па ще разбереш с кво са мидите
И аз това викам-бизобразие. Преди бяха два за 1 лв.KJP написа:Верно? два за 2 лева?frisky lioness написа: с икономисаните 2 левчета купих два дюнера![]()
![]()
![]()
Б/си Пловдива! Бизобразие!!!![]()
А зимните гуми?... и те ли така вървят?

Кво кожени раници, кви пет лева? Корделки? А?KJP написа:Две мацки си говореха за утрешния ден, китките, корделкити и немските кожени чанти-раници...
Тъй...
всъщност то на другия ден тва е философския въпросZmeu написа:аз изобщо може и да не рабера, че е имало мидиcaliostro написа: при едно шише с мастика мнооо па ще разбереш с кво са мидите
аз на сутринта, обикновено, съм адски прагматично настроенcaliostro написа: всъщност то на другия ден тва е философския въпрос
Ми на гусина една ботълка, добре замаскирана като цвеке.maggot написа: Виж, за цветята съм се замислИла... на г-на как да му подарим цвекета?
ЕТО другари - имам си съмишленик!4avdar4e написа:Ми на гусина една ботълка, добре замаскирана като цвеке.maggot написа: Виж, за цветята съм се замислИла... на г-на как да му подарим цвекета?
И буца сирене
KJP написа:Не е честно - този съмишленик е свързано лице с теб и не се брои!4avdar4e написа:
ЕТО другари - имам си съмишленик!
Бройте ме мен за съмишленик... ако замените сиренето за една горнооряховса подкова...сър Айвънхоу написа: Не е честно - този съмишленик е свързано лице с теб и не се брои!
Може и с карловска щафета!Gaspode написа:Бройте ме мен за съмишленик... ако замените сиренето за една горнооряховса подкова...сър Айвънхоу написа: Не е честно - този съмишленик е свързано лице с теб и не се брои!
сър Айвънхоу написа: Може и с карловска щафета!
сър Айвънхоу написа:Не е честно - този съмишленик е свързано лице с теб и не се брои!
Абе, вие нали бяхте вегетарианци!Gaspode написа:сър Айвънхоу написа: Може и с карловска щафета!
Това вегетерианеца е човк, чието мезе е расло на кокал, нали???KJP написа:Абе, вие нали бяхте вегетарианци!Gaspode написа:сър Айвънхоу написа: Може и с карловска щафета!
Може и да сме билеле... в некой друг живот...KJP написа: Абе, вие нали бяхте вегетарианци!
Хили се, ти, хили се! А аз в такова чудене съм се видЕла...4avdar4e написа: Ми на гусина една ботълка, добре замаскирана като цвеке.
И буца сирене
За бутИлката нищо не казвате?Gaspode написа:Може и да сме билеле... в некой друг живот...KJP написа: Абе, вие нали бяхте вегетарианци!