Ще гласувате ли? -Да! -Не! -Не знам!
- Green Light
Ще гласувате ли? -Да! -Не! -Не знам!
просто ми е интересно дали процентите са 90 на 10
П.П. Написах и "не знам" като възможен отговор. Не знам :- ) как да отида на анкетата за да коригирам там каквото трябва и да се появи, като възможност.
П.П. Написах и "не знам" като възможен отговор. Не знам :- ) как да отида на анкетата за да коригирам там каквото трябва и да се появи, като възможност.
Последно промяна от Green Light на 14.09.07, 11:50, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Re: Ще гласувате ли? -Да! -Не! -Не знам!
Няма как, баща ми е в предизборния щаб на единкандидаткмет...Green Light написа:просто ми е интересно дали процентите са 90 на 10
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ако дават кебапчета - да
някой може за 4 гуми ...
абе всеки с дерта си
някой може за 4 гуми ...
абе всеки с дерта си
Фриски шти прати, споко!Zmeu написа:ако дават кебапчета - да
ако може да не ги слага в саламураKJP написа: Фриски шти прати, споко!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тази година няма да съм в агитационните комитети из шекер маала:lol::lol::lol:KJP написа:Фриски шти прати, споко!Zmeu написа:ако дават кебапчета - да
Ама пак мога му пратя, ако моного иска. Все нещо ще остане от Бачково:lol::lol::blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дори не знам кога са изборите. Иначе слядя от време на време кандидатурите за ПловдивGreen Light написа:просто ми е интересно дали процентите са 90 на 10

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Демек ще има генералски борби!4avdar4e написа:Що, бе, другият вариант е генерал Бригадир АспаруховGaspode написа: Че то тва избор ли е?
А пък БСП-то този път залага на бивши военни и полицаи за кметове... Почти в цлата страна!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
бсп-то си отивасър Айвънхоу написа:Демек ще има генералски борби!4avdar4e написа:Що, бе, другият вариант е генерал Бригадир АспаруховGaspode написа: Че то тва избор ли е?
А пък БСП-то този път залага на бивши военни и полицаи за кметове... Почти в цлата страна!!!
ако ще и 500 евро да направят пенсиите
- сър Айвънхоу
То по презумпция са си мазни! Всички са си мазньовци! Щото все се омазват... много често и до ушите!4avdar4e написа:да не станат само мазни..сър Айвънхоу написа: Демек ще има генералски борби!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Gaspode написа:
Идеалният кандидат-кмет?
[/img]
Bella Ciao
Bella Ciao
ти пък сега, ние вече дотолкова ли узряхме, че и от освежаване да се нуждаемGaspode написа:Нищо деlatrevw написа:Грийне, що пускаш провокации сега, нали знаеш сега как ще се запаля, затварям клуба, че сега ще се скараме с Гаспода
Те караниците действат освежаващо на връзката... така казват поне
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Бе глей сега - събрла ми се е мн. работа, ама страшно се разсейвам във форума и се опитвам по-накратко или изобщо да не надничам, ама не ми се получава, пуста дисциплна моя, никаква я няма:shy:4avdar4e написа:Аз като питах оня ден за него, ти що не се обади, а??? Я дай повече инфо за тоз чиляк, моляяяpocti_bezobidna написа:Бях решила - тц!
Ама като изкараха Заимов реших да гласувам.
Не знам кой знам мног за него. Беше шеф някакъв в БНБто. И отговаряше за борда. И сега копа по някакви банки. Сиреч - знае как се управлява екип (общински съвет), знае как се борави с кинти и как се пази финансова дисциплина. Има изгледи де не краде (много). Пък сега се задават много мангизи 2007-2013 от евробюджета - все за общините, за благоустройство, пътища все необходими неща. Ако се изразходят както трябва, Софета може и да заприлича на европейска столица, а не на бунище, каквото е сега. Пък Бойко и Бригадира не ги бива за тия работи. Подозирам Тити ще вземе доста от гласовете на Бойко по популиска линия, така че Заимов може и да има шансове.
Аха, значи нещо подобно на Гаврийски.... Едва ли ще го бъдеpocti_bezobidna написа: Не знам кой знам мног за него. Беше шеф някакъв в БНБто. И отговаряше за борда. И сега копа по някакви банки. Сиреч - знае как се управлява екип (общински съвет), знае как се борави с кинти и как се пази финансова дисциплина. Има изгледи де не краде (много).
-
Дядо Капинчо