Съжалявам. Нещата трябва да се "грабят" с пълни шепи, когато им е момента.
След това са само "топли спомени".
Не обсъждайте. Просто закъснях. Текста не пасва, но настроението- да.
A bout de mots de rêve, je vais crier...

По дяволите.........., МъжжжжеМЪЖжжж написа: A bout de mots de rêve, je vais crier...

Абе, не знам какво е, но май вече с него се раждат, е*аси!caliostro написа:
тва грип ли е
вирус ли е
щото и по мъненките е тръгнало
баси
щото сме облъчени ли що лисър Айвънхоу написа:Абе, не знам какво е, но май вече с него се раждат, е*аси!caliostro написа:
тва грип ли е
вирус ли е
баси
тия 4 гуми са вкарани в употреба за да развалят магиятаesti написа:А вий с кво искате да се раждаме бе!сър Айвънхоу написа:Абе, не знам какво е, но май вече с него се раждат, е*аси!caliostro написа:
тва грип ли е
вирус ли е
баси
С по 4 зимни гуми ли?:lol:
Не... раждането е следствие от ЛИПСАТА на гуми!esti написа: А вий с кво искате да се раждаме бе!
С по 4 зимни гуми ли?:lol:
Дяволски си прав! При кулата е най-голямото излъчване, инак навсякъде попадаме на някакво излъчване... Какво да се прави...caliostro написа:
щото сме облъчени ли що ли
не знам
сутрин минавма покрай телевизионнта кула
и там в парка има некви
има спрели коли
май са дъновисти
и като мина с колата радиото се побърква
щото има мнооо чинии по тв кулата и е облъчване яко и неква мешавица от вълни
и се чудя тия дъновистите кво утро ще ми срещат у гората като се облъчват като пилет ана грил
некво масово облъчване има явно
Благодаря:mad: И тва ми било приятелка:evil: Пу!esti написа:Ква енигма бе, климактериум се вика.caliostro написа:Това жените кога рев правят си е неква енигма
кофти им е рев
гот им е рев
не знаят кво им е и па рев

"Боже, пази ме от приятелите. От враговете си сам ще се пазя!"frisky lioness написа:
Благодаря:mad: И тва ми било приятелка:evil: Пу!
Надявам се, относно теб, да съм от хората на Господ!frisky lioness написа:
Ти от кои си?
Днес Z-rock беше заглушен навсякъде нещо. Или ми е от антенката мила моя. Щото обикновено си дъни безпроблемно покрай кулата ени дей. Може пък дановистите да ми го поддържат щото са му фенове....сър Айвънхоу написа:Дяволски си прав! При кулата е най-голямото излъчване, инак навсякъде попадаме на някакво излъчване... Какво да се прави...caliostro написа:
не знам
и там в парка има некви
има спрели коли
май са дъновисти
и се чудя тия дъновистите кво утро ще ми срещат у гората като се облъчват като пилет ана грил
Ама ти каза, че ти е загорчало, а не че ти е станало солено...esti написа:Стига ма!frisky lioness написа:
Благодаря:mad: И тва ми било приятелка:evil: Пу!
Туй е автоирония, щото и на мен ми загорча кафето от тази тема.

Tва го нямам в списъка.Remmivs написа:Днес Z-rock беше заглушен навсякъде нещо. Или ми е от антенката мила моя. Щото обикновено си дъни безпроблемно покрай кулата ени дей. Може пък дановистите да ми го поддържат щото са му фенове....сър Айвънхоу написа:Дяволски си прав! При кулата е най-голямото излъчване, инак навсякъде попадаме на някакво излъчване... Какво да се прави...caliostro написа:
не знам
и там в парка има некви
има спрели коли
май са дъновисти
Ми ще мълчим!frisky lioness написа:
Ама ти каза, че ти е загорчало, а не че ти е станало солено...
Не ти се сърдя, ма, жено:winkw: Нали знайш че тъ обичам, пък и никой не може да избяга от времето...Заедно ще остареем. И аз обичам много от нещата които ти допад. Ще си стоим на припек на някоя пейка и ще си мълчим:winkw: делеч от хорска суета
песента е невероятно въздействаща наистина....frisky lioness написа:По дяволите.........., МъжжжжеМЪЖжжж написа: A bout de mots de rêve, je vais crier...
Чак сега чух тази песен. Освен жотем нищо друго не разбрах, но цялата настръгнах и ....
Бог ми е свидетел, че в момента
:crying::crying:
Пускам си я пак и пак...Сама съм и мога да си позволя да плача на воля............................................................................................
[unknown] написа:Ей ся имаш нужда от една нова любовница. Сори за съвета- може би ти звучи тъпо, ама аз така си мисля. Нови преживявания, нови емоции...МЪЖжжж написа:
Може, я! Как да не може.doktorka написа:
може ли?

мда...Mila написа:Когато Бог затвори врата, отваря порти.
Егати и очите, щом всичко е в тях! Направо като в "Дами канят" - "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?"Remmivs написа:Цветната Фея
Момиче
Всичко е в очите на съзерцаващия (животът, вселената и всичко останало).
и името му хубавоМЪЖжжж написа:Благодаря на всички.
А снимките са от карстовия извор преди Златна панега.
На 15 метра от пътя... Такова омагьосано място.
Но те всички интересни неща са ни пред очите. Само трябва по-често да си ги отваряме.