Може. Пу за мене хубавите.сър Айвънхоу написа:Ейййй, не стига, че си нахалник ипробираш, ами си и стиснат! Не мое ли ги споделим дяволиците???[unknown] написа: Не тъ щъ в моя казан, аз шси зема в него неколко дяуволки...
............
Re: Ся си мислЪ,
- сър Айвънхоу
Gaspode написа:Усещам аз, че ще още при първия опит за организация на купон, ще разформироват ада, защото дяволите ще се побъркат и ще се самоубият!сър Айвънхоу написа:
Що бе? Ще е по-интересно да сме у различни казани. И да си правим купон някъде по средата. Организацията ще ни се види рай тогава:rotfl24::rotfl24:
![]()
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Добре, бееее! Отмен да мине! Ти ще избираш първи![unknown] написа: Може. Пу за мене хубавите.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Как какво??? Прави хотел и бетонира всичко!caliostro написа:въпросът е човек като види некво чудо на природата
кво следва
Bella Ciao
Bella Ciao
Е тва е приятел! Мерси!сър Айвънхоу написа:Добре, бееее! Отмен да мине! Ти ще избираш първи![unknown] написа: Може. Пу за мене хубавите.
А кой ще избира втори? Аз или ти?
Наздраве!
сър Айвънхоу написа:Gaspode написа:Усещам аз, че ще още при първия опит за организация на купон, ще разформироват ада, защото дяволите ще се побъркат и ще се самоубият!сър Айвънхоу написа:
Що бе? Ще е по-интересно да сме у различни казани. И да си правим купон някъде по средата. Организацията ще ни се види рай тогава:rotfl24::rotfl24:
![]()
нали?
интересно какво ще стане с тях като умрат
за дяволите де ...
иначе идейно
при чудо на природата се отскача
евентуално
- сър Айвънхоу
Ейййй, твойто нахалство край няма значииииии!...[unknown] написа: Е тва е приятел! Мерси!![]()
А кой ще избира втори? Аз или ти?![]()
![]()
Наздраве!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Знаеш ли какво е общото между женските гърди и детското влакче?[unknown] написа: Ама и ти ли имаш мераци за блус с марсианка? Ей, кво нещо са циците- всички искат да ги натискат...
И двете са предназначени за децата, ама повече си играят татковците с тях!
Bella Ciao
Bella Ciao
[unknown] написа:Ама и ти ли имаш мераци за блус с марсианка? Ей, кво нещо са циците- всички искат да ги натискат...Semiramis написа:
за блус с марсианка
много готин виц на Айвънхоу
ми да, гледам да съм в крак
светът се изпеде .. землянките едни сдухани ...
аз ли само да се стоя вкоренена в стари принципи
Ако кажеш как да разбираме кога го правят това обещавам да отговоря съвсем отговорно.esti написа:А мъжете как се чувстват, когато някоя мацка ги проследява с разсъбличащ поглед?
Ей, тва искам да ги питам.
Айде пак скромен....Remmivs написа: Ако кажеш как да разбираме кога го правят това обещавам да отговоря съвсем отговорно.
- сър Айвънхоу
Ако някога умре, от скромност ще да е!esti написа:Айде пак скромен....Remmivs написа: Ако кажеш как да разбираме кога го правят това обещавам да отговоря съвсем отговорно.
Bella Ciao
Bella Ciao
Я кажи кой е тоя котарак, който така упорито ухажваш на аватара си?esti написа:
Скромен, ба! Аз на това му викам тъпак и половина! Кой знае колко влакчета съм изпуснАл.... Съвсем користно ми е питането.esti написа:Айде пак скромен....
гледат влажно бе братчедRemmivs написа:Скромен, ба! Аз на това му викам тъпак и половина! Кой знае колко влакчета съм изпуснАл.... Съвсем користно ми е питането.esti написа:Айде пак скромен....
са що ме караш да пиша в тази сладка дрямка
Телешки...caliostro написа:
гледат влажно бе братчед
Ся шъ ми съ убидът...
и с право ще ти с еобидят[unknown] написа:Телешки...caliostro написа:
гледат влажно бе братчед
Ся шъ ми съ убидът...
ми да
някои телешки и се убиждът, а други направо те събличат на улицата без да гледат и без да питат[unknown] написа: Телешки...
Ся шъ ми съ убидът...
just perfect
Кат онуй защо очите на кравата са винаги влажни и тъжни ли бе?[unknown] написа:Телешки...caliostro написа:
гледат влажно бе братчед
Ся шъ ми съ убидът...
Уаааауууууу.....bead_ написа: а други направо те събличат на улицата без да гледат и без да питат
дивиш се и се чудиш щот размяташ домочадието по разни стари госпожи вместо да плеснеш с ръце и да фръкнеш до куба примерно. да го видиш цветно.[unknown] написа:
Уаааауууууу.....
just perfect
ние тъпите копелета като не фърчиме да не мислиш че гледаме черно бели филмиbead_ написа:дивиш се и се чудиш щот размяташ домочадието по разни стари госпожи вместо да плеснеш с ръце и да фръкнеш до куба примерно. да го видиш цветно.[unknown] написа:
Уаааауууууу.....
bead_ написа: вместо да плеснеш с ръце и да фръкнеш до куба примерно. да го видиш цветно.
Разправяли са ми нещо подобно. Една позната беше няколко месеца в Аржентина. Е, на втората седмица съседките и я питали от какво е болна. Тя им вика- "здрава съм", а те- "е как така караш вече две седмици без секс..."
аз не говоря за филми:blum: ставаше дума за мацки, които като ти хвърлят око хич не те бавят. на живо. иначе кво кино предпочиташ - нямам идеяcaliostro написа:
ние тъпите копелета като не фърчиме да не мислиш че гледаме черно бели филми
just perfect
Тва не го знам. Я разправи.Remmivs написа:
Кат онуй защо очите на кравата са винаги влажни и тъжни ли бе?
Ми щото ги ощастливявали веднъж годишно, затуй гледали тъжно[unknown] написа:Тва не го знам. Я разправи.Remmivs написа:
- сър Айвънхоу
Че туй сторо като света бре![unknown] написа:Тва не го знам. Я разправи.Remmivs написа:
Защото всеки ден я барат по циците, а само веднъж в годината я пускат на бико! За туй са й влажни очите!
Bella Ciao
Bella Ciao
4avdar4e написа:
Ми щото ги ощастливявали веднъж годишно, затуй гледали тъжно
Ми аз съм младо момче, не ги знам тия дърти вицове.сър Айвънхоу написа:
Че туй сторо като света бре!
Ами защото, която да е женска ако и мачкаш гърдите всеки ден, а вижда мъжкар (бик) веднъж годишно ще гледа влажно и тъжно.[unknown] написа:Тва не го знам. Я разправи.
Обаче аз пак не разбрах. Не е този поглед. Или поне аз съм пълен овен. Да не кажа овца.