............
- сър Айвънхоу
Re: Да се похваля за какво могат да служат старите клавиатур
И си дал в ръце на невръстно дете остър предмет???
Ти си за затвора, бре!
Ти си за затвора, бре!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
с какво се хвалиш?! тренира човекът на старата, след това добарва новата и ще има да ривеееееш[unknown] написа:
Това е малкият ми син.
just perfect
Има желание момчето да се учи.сър Айвънхоу написа:И си дал в ръце на невръстно дете остър предмет???
Ти си за затвора, бре!
Аре пак лош сценарий...bead_ написа:
с какво се хвалиш?! тренира човекът на старата, след това добарва новата и ще има да ривеееееш
за тебе лош, за него - кеф. суров живот. кво да го правиш:blum:[unknown] написа:Аре пак лош сценарий...bead_ написа:
с какво се хвалиш?! тренира човекът на старата, след това добарва новата и ще има да ривеееееш
just perfect
- сър Айвънхоу
Мдаааам... сещам се за еидн виц (за пореден път:winkw:):[unknown] написа:
Има желание момчето да се учи.
Вървят Манго, Айшето и сина им Асан изграда и Асанчо постоянно пита:
- Тате, татееее, какво е това?
Манго постоянно му отговаря:
- Де да го знам бе, да ти го на макя ти!
По едно време на Айшето й омръзнало това и се скарала на Асанчо:
- Стига си тормозил баща си, да му ядеш .... да му ядеш!
А Манго казва:
- Нека пита детето, ма! Нека се учи!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Не, бе, житейски опит[unknown] написа: Аре пак лош сценарий...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
bead_ написа:с какво се хвалиш?! тренира човекът на старата, след това добарва новата и ще има да ривеееееш[unknown] написа:
Това е малкият ми син.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ми,
Много сладка ръчичка, ама да не бръкне в некой контакт с тая отверка....Значи, хардуеърен инж. ше става, а?
Re: Ми,
Пенчо, Пенчо, личи си, че отдавна не си търчала по дребосъчеПенчо Заека написа:Много сладка ръчичка, ама да не бръкне в некой контакт с тая отверка....
П.П. Пък аз съм поръчла да ми купят едни силиконови накрайници (бебешки) за ъгли на маса, че ми писна от синини по краката
мммм като прочетох силиконови накрайници (бебешки) и друго си помислих4avdar4e написа:Пенчо, Пенчо, личи си, че отдавна не си търчала по дребосъчеМи то за контактите си има спИциални капачки, бе
П.П. Пък аз съм поръчла да ми купят едни силиконови накрайници (бебешки) за ъгли на маса, че ми писна от синини по краката
иначе да иа капачки, но ако им дадеш достатъчно тънка отверка за кълвиатура, капачките могат да бъдат демонтирани
прочее аз като малък съм бръкнал в контакта май с отверката на баща ми докато го е поправял и се е зазяпал за секунда нейде
то аз и с една пръчка за просто безмалко да си извадя окото, свитки ми излезнаха, честно
бе като се сетя какви неща съм правил и направо ми настърхва козината навсякъде и се сещам защо имам момичета
Да, бе, да, аз съм бъркала с ключове и с чадър (от ония детските, с дълъг и остър край). Е, ведили са ме сек преди действието.. Пък колко дива бях после, не е истина. Добре че поостарях, та да кротна малкоRemmivs написа: честно бе като се сетя какви неща съм правил и направо ми настърхва козината навсякъде и се сещам защо имам момичета
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Бе, не беше толко отдавна, аре са. Помня моя как сръчно ги вадеше капачките....4avdar4e написа:Пенчо, Пенчо, личи си, че отдавна не си търчала по дребосъчеПенчо Заека написа:Много сладка ръчичка, ама да не бръкне в некой контакт с тая отверка....Ми то за контактите си има спИциални капачки, бе
Те ги те: http://family-bg.com/prX_2502.htmRemmivs написа: мммм като прочетох силиконови накрайници (бебешки) и друго си помислихама докато го пишех това и се сетих, че всъщност не е такъв случая
![]()
Его и тоя!Remmivs написа: мммм като прочетох силиконови накрайници (бебешки) и....
МЪЖжжж написа:Его и тоя!Remmivs написа: мммм като прочетох силиконови накрайници (бебешки) и....![]()
![]()
и аз така се опулих кат видях Чавето да пише за сликонови накрайници; викам си хвана я следродилната депресия - разприказва се
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ква депресия, бе, човек, аз съм уважавана жена! :eek:latrevw написа: и аз така се опулих кат видях Чавето да пише за сликонови накрайници; викам си хвана я следродилната депресия - разприказва се:lol:
4avdar4e написа:Ква депресия, бе, човек, аз съм уважавана жена! :eek:latrevw написа: и аз така се опулих кат видях Чавето да пише за сликонови накрайници; викам си хвана я следродилната депресия - разприказва се:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Земвай си лаптопа и беж в тоалетнатаlatrevw написа:е, не, мисля, че калиострото и змея са ви заразили всички - то това вече... ще си събидя децата като се разцвиля тука