Say Welcome!
Say Welcome!
Здрасти!
Докарах ви тук една стара позната, че ми наду главта по icq...да съм й пишел.
Викам й - ей на ...ела тук - пиши !
Хората грамотни, пият, пушат и рядко ползват презервативи:)
Френдката се казва Biscuit
Делиормански софиянец е:)
Re: Say Welcome!
ха така - спипахме те. сега й ние ще ти надуем главата да пишеш. тук.Strunz написа:Здрасти!
just perfect
Не мойта бе, нейната надуйте, то даяни на всичко...
- сър Айвънхоу
ДОбро е дошла!
И... наздраве!
П.П. И да пише, не като Щрунца!:blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Добре да е дошла
на борда и, след като си я предупредил, какви сме красавци тъдява, не ми остава друго освен да и пожелая приятно плаване с нас.
И наздраве!

И наздраве!
аз да не съм принцеса Даяна беStrunz написа:Не мойта бе, нейната надуйте, то даяни на всичко...
- сър Айвънхоу
Оппааа, тя верно от нашата порода!Biscuit написа:аз да не съм принцеса Даяна беStrunz написа:Не мойта бе, нейната надуйте, то даяни на всичко...
Браво Щрунце!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ама е навъзпитана. Дивак.сър Айвънхоу написа:Оппааа, тя верно от нашата порода!Biscuit написа:аз да не съм принцеса Даяна беStrunz написа:Не мойта бе, нейната надуйте, то даяни на всичко...
Браво Щрунце!
Иначе е с малък задник и още по-малък мозък :)
аз съм леко смутена обаче... как да кажа, смутена и притеснена някак си - под шпалир не съм минавала от първия учебен ден на първи клас, който не беше чак толкова отдавна де, но все пак за малкото време от скорошното завършване на основното ми образование, успях да развия известен момински свян, който току ми избие като лека руменина по гладките страни
п.п. Щрунц ше го скъсам от тупаник
п.п. Щрунц ше го скъсам от тупаник
- сър Айвънхоу
Е, сега... не тя, а ти в моментасе държиш невъзпитано!Strunz написа:
Ама е навъзпитана. Дивак.
Bella Ciao
Bella Ciao
пу, да не си ми шеф на рекламната кампания ни-ко-гаStrunz написа:
just perfect
- сър Айвънхоу
Като гледам, напълно заслужено ще е!Biscuit написа: п.п. Щрунц ше го скъсам от тупаник
П.П. Ама ти не се притеснявай, ние тук всички така посрещаме! Дори и тези, които само се регистрират и после - ниц, непишат!
Ама аз съм сигурен, че ще участваш пълноценно в нашия клубен живот!
Bella Ciao
Bella Ciao
Глупости. Правя ви услуга. Водя ви софиянка с малък задник. Върнете ми жеста с подобен размер варненка :)сър Айвънхоу написа:Е, сега... не тя, а ти в моментасе държиш невъзпитано!Strunz написа:
кога ме гонеше из царевичака по опната тонга, бях твойта дива... откакто заби нос в мамулите, дивак станахStrunz написа:Ама е навъзпитана. Дивак.
- сър Айвънхоу
Biscuit написа:кога ме гонеше из царевичака по опната тонга, бях твойта дива... откакто заби нос в мамулите, дивак станахStrunz написа:Ама е навъзпитана. Дивак.
Олелеееее... Тук станА интересно и напеченоооо...
Bella Ciao
Bella Ciao
Тогава беше на 26 и говореше като на 26:)Biscuit написа:кога ме гонеше из царевичака по опната тонга, бях твойта дива... откакто заби нос в мамулите, дивак станахStrunz написа:Ама е навъзпитана. Дивак.
ей, чш, алоу! тука да не ти е безмитна зона. никъв чейндж на мацки преди да си си платил парсата при калиостро. може да е цесекар, ама пък сме му гласували доверие на ковчежник /са кат се замислих... колко ни е акъла!!!???!!!/Strunz написа:
Глупости. Правя ви услуга. Водя ви софиянка с малък задник. Върнете ми жеста с подобен размер варненка :)
just perfect
Здрасти!Biscuit написа:
Я кажи ти, като една нова клубарка с все още свеж, страничен поглед върху клуба- гърдите или задника са по- важни за ъъъъ, душата на човека, лъжат ли те понякога и вярно ли е, че по гърдите посрещаме, а по задниците изпращаме? Теб как да те посрещаме сега, м? Щото Щрунца вика, че си била с малък задник, а за гърдите нищо не казва...
Ако решиш, че пиша прекалено много глупости, да знаеш, че мога и повече... Пък и нднес ми е простено- така си ударих главата в шкафа, че свят ми се вие и не знам вече какво пиша...
Последно промяна от Ън на 15.09.07, 14:39, променено общо 1 път.
Strunz написа:Тогава беше на 26 и говореше като на 26:)Biscuit написа:кога ме гонеше из царевичака по опната тонга, бях твойта дива... откакто заби нос в мамулите, дивак станахStrunz написа:Ама е навъзпитана. Дивак.
а сега съм на 22 и говоря като на 18
утре подкарвам 21-та, апропо
не стига, че не искам пари, ами и пари ми искате?!bead_ написа:ей, чш, алоу! тука да не ти е безмитна зона. никъв чейндж на мацки преди да си си платил парсата при калиостро. може да е цесекар, ама пък сме му гласували доверие на ковчежник /са кат се замислих... колко ни е акъла!!!???!!!/Strunz написа:
Глупости. Правя ви услуга. Водя ви софиянка с малък задник. Върнете ми жеста с подобен размер варненка :)
Нааааааааааагли! :)
апрокво? Я не на мен тия...виж по-горе хората те питат за бюста ти...чети и отговаряй там...аз за какво те доведох тук ? :)Biscuit написа:Strunz написа:Тогава беше на 26 и говореше като на 26:)Biscuit написа:кога ме гонеше из царевичака по опната тонга, бях твойта дива... откакто заби нос в мамулите, дивак станахStrunz написа:Ама е навъзпитана. Дивак.
в кое порядъчно семейство на справедливостта се вика наглост?!?!?Strunz написа: Нааааааааааагли! :)
тъкмо да говоря с калиостро за отстъпка, ама - няма. щот си неблагодарник черен.
ако продължаваш в тоя дух и се туткаш шти лепнем и лихва.
just perfect
- сър Айвънхоу
И да добавя... Що не дойдеш на сбирката послучай едногодишнината на тоз клуб? Таман Незнайния ще може и да види дали Щрунца не лъже!:blum:[unknown] написа:Здрасти!Biscuit написа:
Я кажи ти, като една нова клубарка с все още свеж, страничен поглед върху клуба- гърдите или задника са по- важни за ъъъъ, душата на човека, лъжат ли те понякога и вярно ли е, че по гърдите посрещаме, а по задниците изпращаме? Теб как да те посрещаме сега, м? Щото Щрунца вика, че си била с малък задник, а за гърдите нищо не казва...
Ако решиш, че пиша прекалено много глупости, да знаеш, че мога и повече... Пък и нднес ми е простено- така си ударих главата в шкафа, че свят ми се вие и не знам вече какво пиша...
Bella Ciao
Bella Ciao
мисля, че задника е по-важен в живота на човека и за душата му включително[unknown] написа:Здрасти!Biscuit написа:
Я кажи ти, като една нова клубарка с все още свеж, страничен поглед върху клуба- гърдите или задника са по- важни за ъъъъ, душата на човека и вярно ли е, че по гърдите посрещаме, а по задниците изпращаме? Теб как да те посрещаме сега, м? Щото Щрунца вика, че си била с малък задник, а за гърдите нищо не казва...
както са казали хората - "задник трябва за някои работи" без да уточняват за какви
Ясно- имаш готин, малък задник и нямаш цици...Biscuit написа:мисля, че задника е по-важен в живота на човека и за душата му включително[unknown] написа:Здрасти!Biscuit написа:
Я кажи ти, като една нова клубарка с все още свеж, страничен поглед върху клуба- гърдите или задника са по- важни за ъъъъ, душата на човека и вярно ли е, че по гърдите посрещаме, а по задниците изпращаме? Теб как да те посрещаме сега, м? Щото Щрунца вика, че си била с малък задник, а за гърдите нищо не казва...
както са казали хората - "задник трябва за някои работи" без да уточняват за какви
Strunz написа:апрокво? Я не на мен тия...виж по-горе хората те питат за бюста ти...чети и отговаряй там...аз за какво те доведох тук ? :)Biscuit написа:Strunz написа:Тогава беше на 26 и говореше като на 26:)Biscuit написа:кога ме гонеше из царевичака по опната тонга, бях твойта дива... откакто заби нос в мамулите, дивак станахStrunz написа:Ама е навъзпитана. Дивак.
бюста ми е превъзходен, красив, стегнат и толкова голям, че мже да се грижи сам за себе си
Фукла...Biscuit написа:
бюста ми е превъзходен, красив, стегнат и толкова голям, че мже да се грижи сам за себе си
Ох, спирам, че си нова още и ще вземеш да се вържеш и да ми се обидиш...
И аз съм така :)[unknown] написа:Ясно- имаш готин, малък задник и нямаш цици...Biscuit написа:мисля, че задника е по-важен в живота на човека и за душата му включително[unknown] написа:Здрасти!Biscuit написа:
- сър Айвънхоу
Biscuit написа:
Аз са флюбИх!Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
нова, нова, ама научена[unknown] написа:Фукла...Biscuit написа:
бюста ми е превъзходен, красив, стегнат и толкова голям, че мже да се грижи сам за себе си![]()
Ох, спирам, че си нова още и ще вземеш да се вържеш и да ми се обидиш...
аз по форуми съм вършала още когато ти си бъркал зарзалите със сливи
ако не е ясно какво е зарзала, Щрунц ше обясни - той е спецялис
Последно промяна от Biscuit на 15.09.07, 14:45, променено общо 1 път.
и сега си раздвоен, нали? щот се оказаха двама с еднакви габарити...сър Айвънхоу написа:Biscuit написа:
бюста ми е превъзходен, красив, стегнат и толкова голям, че мже да се грижи сам за себе сиАз са флюбИх!
just perfect
Ти пък откъде знаеш аз кога и къде съм вършал, а? Да не си ми някоя стара любовница... Въх...Biscuit написа:
нова, нова, ама научена
ако не е ясно какво е заразал, Щрунц ше обясни - той е спецялис
Последно промяна от Ън на 15.09.07, 14:47, променено общо 1 път.
зарзала по нашия край викат на вид кайсия :)
- сър Айвънхоу
Олелееееее... аз все повече се флибвам в туй девойче! Така отбразди незнайния, че чак ми харесА!Biscuit написа: нова, нова, ама научена
ако не е ясно какво е заразал, Щрунц ше обясни - той е спецялис
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Направо ме хвърлИ в размисъл ти казвам!bead_ написа:и сега си раздвоен, нали? щот се оказаха двама с еднакви габарити...сър Айвънхоу написа:Biscuit написа:
бюста ми е превъзходен, красив, стегнат и толкова голям, че мже да се грижи сам за себе сиАз са флюбИх!
Bella Ciao
Bella Ciao