Не четеш!! Тя е от нашта агитка:blum:[unknown] написа:]
Щрунце, усещаш ли кви са предимствата на интернет общуването?Мен не може да ме цапне, щото съм и далече, а теб може. До колкото разбрах си и под ръка...
Say Welcome!
Re: Say Welcome!
Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
аз пък се обзалагам, че няма да я разпознаеш - не че подценявам водкаджийските ти умения, не ме разбирай погрешно
не измествай щекотливия въпрос, моля:-)[unknown] написа:Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
аз пък се обзалагам, че няма да я разпознаеш - не че подценявам водкаджийските ти умения, не ме разбирай погрешно
Има на някоя си там страница ТЕМА наречена рецепти!Biscuit написа:не измествай щекотливия въпрос, моля:-)[unknown] написа:Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
от 1 литър спирт за 9 лева стават 1,5 превъЗЗЗЗходна ВОДКА!
Само си избираш в кристална гарафа ли да я наливаш или може и от тенджерата по хайдушки с канчета...
Разбрах, че е софиянка, ся- спокойно... Ама виж тук, може по различни начини да се тълкува...4avdar4e написа:Не четеш!! Тя е от нашта агитка:blum:[unknown] написа:]
Щрунце, усещаш ли кви са предимствата на интернет общуването?Мен не може да ме цапне, щото съм и далече, а теб може. До колкото разбрах си и под ръка...
а, не, мерси, на мен има кой да ми я правиKJP написа:Има на някоя си там страница ТЕМА наречена рецепти!Biscuit написа:не измествай щекотливия въпрос, моля:-)[unknown] написа:Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
от 1 литър спирт за 9 лева стават 1,5 превъЗЗЗЗходна ВОДКА!
Само си избираш в кристална гарафа ли да я наливаш или може и от тенджерата по хайдушки с канчета...
Не го измествам- нали ти казах, че ще я разпозная. Но ще трябва да почерпиш, за да го разбереш...Biscuit написа:не измествай щекотливия въпрос, моля:-)[unknown] написа:Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
за кво да черпя[unknown] написа:Не го измествам- нали ти казах, че ще я разпозная. Но ще трябва да почерпиш, за да го разбереш...Biscuit написа:не измествай щекотливия въпрос, моля:-)[unknown] написа:Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
албански реотан...нали ти пиеш ментета и човека иска да го почерпиш от твоите, а ако трябва ще си плати 2 лв за 50 гр.:)Biscuit написа:за кво да черпя[unknown] написа:Не го измествам- нали ти казах, че ще я разпозная. Но ще трябва да почерпиш, за да го разбереш...Biscuit написа:не измествай щекотливия въпрос, моля:-)[unknown] написа:Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
Баси какво ли не правим за единия секс :)
Ми що да не черпиш?Biscuit написа:
за кво да черпя
Къф сех, бе- тя няма цици...Strunz написа: Баси какво ли не правим за единия секс :)
въпроса не беше дали пия ментета или не, а в предубеждениетоStrunz написа:албански реотан...нали ти пиеш ментета и човека иска да го почерпиш от твоите, а ако трябва ще си плати 2 лв за 50 гр.:)Biscuit написа:за кво да черпя[unknown] написа:Не го измествам- нали ти казах, че ще я разпозная. Но ще трябва да почерпиш, за да го разбереш...Biscuit написа:не измествай щекотливия въпрос, моля:-)[unknown] написа:Ми, хубаво. Като се видим, ще черпиш няколко водки. Нали първо трябва да потренирам...Biscuit написа:
Баси какво ли не правим за единия секс :)
щото ако "ментето" е добро и се сипе от маркова бутилка, 70-80% давам гаранция, че ше разпознае ментето некъде около 34-ти шемтемрември, шестък се пада
Аман от конкуренция бе!:mad:
Щрунце, хич не си ми симпатичен да знайш!
esti написа:Аман от конкуренция бе!:mad:
нема се отчайваш
Аре още един математик. Бе, как ги изчислявате тия проценти....Biscuit написа:
въпроса не беше дали пия ментета или не, а в предубеждението
щото ако "ментето" е добро и се сипе от маркова бутилка, 70-80% давам гаранция, че ше разпознае ментето некъде около 34-ти шемтемрември, шестък се пада
Ами, ако се пада ондурнайсти осмък? Колко са процентите тогава, а?
тогава са 100%, стига вряка[unknown] написа:Аре още един математик. Бе, как ги изчислявате тия проценти....Biscuit написа:
Аре, ся- ние с Айвън за теб с бира се дуелираме, ти пак недоволна...esti написа:Аман от конкуренция бе!:mad:
- snowprincess
Е за тва говорех- "70-80%", после "100%"... Бати и математиците...Biscuit написа:тогава са 100%, стига вряка[unknown] написа:Аре още един математик. Бе, как ги изчислявате тия проценти....Biscuit написа:
- snowprincess
бати, мати, тва е[unknown] написа:Е за тва говорех- "70-80%", после "100%"... Бати и математиците...Biscuit написа:тогава са 100%, стига вряка[unknown] написа:Аре още един математик. Бе, как ги изчислявате тия проценти....Biscuit написа:
Гола вода с една дума.Biscuit написа:
бати, мати, тва е
Пардон- с две.
Последно промяна от Ън на 15.09.07, 15:51, променено общо 1 път.
хилоууу:-)snowprincess написа:здрасти и добре дошла, бисквитке
големо важно[unknown] написа:Гола вода с една дума.Biscuit написа:
бати, мати, тва е
Biscuit написа:нова, нова, ама научена[unknown] написа:Фукла...Biscuit написа:
бюста ми е превъзходен, красив, стегнат и толкова голям, че мже да се грижи сам за себе си![]()
Ох, спирам, че си нова още и ще вземеш да се вържеш и да ми се обидиш...
аз по форуми съм вършала още когато ти си бъркал зарзалите със сливи
ако не е ясно какво е зарзала, Щрунц ше обясни - той е спецялис
не е възможно!
това е Щрунц, ама пише с два ника, като някои други ...
ПП
Здрасти, Варна?
Ти кво намекваш ма?Semiramis написа: като някои други ...
:blum::blum:
- Dark Angel
KJP написа:Ти кво намекваш ма?Semiramis написа: като някои други ...
:blum::blum:
оранжево...оранжево...
и жълта книжка
- Dark Angel
- Dark Angel