Изключително спешна анкета
Изключително спешна анкета
С цел да ви опозная по-набързо, щото няма кво да се бавим, моля, отговорете честно и добросъвестно на поставения въпрос.
Доброволното участие в анкетата е задължително.
- сър Айвънхоу
Re: Изключително спешна анкета
И става все по-добре!
Браво!
Браво!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Такъвм съм си - изпълнителен! Изпълвам, изпълнявам и изпъвам!Biscuit написа:ти изпълни анкетата на 100% - това е извън секви социологочески категории, бе човек:lol::lol:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аааааа, баси.... Пак анкета.... Обичам анкетите...Biscuit написа:С цел да ви опозная по-набързо, щото няма кво да се бавим, моля, отговорете честно и добросъвестно на поставения въпрос.
ми как да му обърнем вниамние на конилингуса, като няма такава марка кола?!Remmivs написа:Едното е опера на Верди!
Освен това не виждам равноправие между половете и считам анкетата за сексистка, да не кажа феминистка. Настоявам да бъде обърнато внимание на канилингуса, каните, каниите, ларингса, фарингса, фалоса и хипоталамуса.
Няма начин да гласувам!Biscuit написа:ми как да му обърнем вниамние на конилингуса, като няма такава марка кола?!Remmivs написа:Едното е опера на Верди!
Освен това не виждам равноправие между половете и считам анкетата за сексистка, да не кажа феминистка. Настоявам да бъде обърнато внимание на канилингуса, каните, каниите, ларингса, фарингса, фалоса и хипоталамуса.
Забравила си възможността "Девствен/а съм"
(ебасимус демокрацията!)
KJP написа:Няма начин да гласувам!Biscuit написа:ми как да му обърнем вниамние на конилингуса, като няма такава марка кола?!Remmivs написа:Едното е опера на Верди!
Забравила си възможността "Девствен/а съм"
(ебасимус демокрацията!)
тебе ше те броим девствена по душа
баси
някои наистина бачкаме
пусто
айде и тук да пусна мнението от грешната тема с големите бимби
an guard

някои наистина бачкаме
пусто
айде и тук да пусна мнението от грешната тема с големите бимби
an guard
Ми разликата е в гумите ма девойко млада!:lol:
И в силикона...esti написа:Ми разликата е в гумите ма девойко млада!:lol:
esti написа:Ми разликата е в гумите ма девойко млада!:lol:
да бе, верно!!! шкода фелиция без гуми няма!
Ако са всесезонни?esti написа:Ми разликата е в гумите ма девойко млада!:lol:
Абе, къде е батко Калиостро?
А пък на змея, май май са срезАли шнура днеска?
Нз! Винаги са с различен размер, грайфер, цвят и аромат. А някои са и святкащи.KJP написа:Ако са всесезонни?esti написа:Ми разликата е в гумите ма девойко млада!:lol:
И кво, като ти светнат една губиш ума и дума ли ??esti написа:А някои са и святкащи.
А ако са втора употреба или рециклирани...esti написа:Нз! Винаги са с различен размер, грайфер, цвят и аромат. А някои са и святкащи.KJP написа:Ако са всесезонни?esti написа:Ми разликата е в гумите ма девойко млада!:lol:
Има един подвеждащ въпрос :)
Правили ли са ви свирка с презерватив ?
на мен не са ми правили свирка с презерватив, че му е стипцаво на езика, после нямал апетитStrunz написа:Има един подвеждащ въпрос :)
Ще ти преведа нещо като есенцията на статията за кофтите имена на колите, между другото има и други области с култови имена на продукти:[unknown] написа:Туй нъ ингилиски...ас сам негръмотенъ.
My personal choice for most unfitting automotive moniker in history? I place the ivy garland, the victor’s wreath lightly upon the sweating brow of Honda’s namers who stepped forth with the Honda Fitta. Fitta means ‘cunt’ in Swedish. Well done, boys. To Honda’s credit, they quickly renamed it The Honda Jazz. And thank God, Lars, that’s an a in jazz, not an i.
Моят личен фаворит за най-неподходящото име на автомобил въобще? Лавровият венец на победителя поставям с лекота на студената пот по гърба на кръстниците в Хонда, които са предложили Хонда Фитта. Фитта означава п.тка на Шведски. Отлично, момчета! В интерес на истината, Хонда бързо поправят грешката си като преименуват модела на Хонда Джаз (jazz). И благодари на Господ, Ларс, че е това във Джаз е а, а не и (jizz е жаргон за семенна течност).
Ей, не млъкна, бе жена.Biscuit написа:на мен не са ми правили свирка с презерватив, че му е стипцаво на езика, после нямал апетитStrunz написа:Има един подвеждащ въпрос :)
Чакай да видим дали ще се подведат на въпроса.
Уловката е, че квото било било и по едно време се слага презерватива и става същинската част...
Обаче...ако ти спадне...от лош ден на работа например...? И ?
пак нищо не си разбралStrunz написа:Ей, не млъкна, бе жена.Biscuit написа:на мен не са ми правили свирка с презерватив, че му е стипцаво на езика, после нямал апетитStrunz написа:Има един подвеждащ въпрос :)
Чакай да видим дали ще се подведат на въпроса.
Уловката е, че квото било било и по едно време се слага презерватива и става същинската част...
Обаче...ако ти спадне...от лош ден на работа например...? И ?
тя, уловката, я вкара esti - че разликата мжду Фелицията и фелациото била в гумите... след което на мен ми светна, че Фелиция без гуми не може, ама фелацио може
а относно уточнението ти по-горе, изобщо не мога да разбера защо ни занимаваш със сексуалните си проблеми
Ти що искаш да ни надигаш сега чаршафите бе?Strunz написа: Чакай да видим дали ще се подведат на въпроса.
Ести, сестро, пак ти си виновнаBiscuit написа: тя, уловката, я вкара esti
изобщо даже не е виновна, дип си е добре4avdar4e написа:Ести, сестро, пак ти си виновнаBiscuit написа: тя, уловката, я вкара esti:rotfl24: