Пак ЧРД!

Все същите
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Gaspode написа:Аман бе
Тез деви така са ни налазили форума, че направо нема накъде...
Пак добре, че аз зодиакално се разбирам с девите... пък и не само зодиакално :blum:

ЧРД, Странниче. Крайно време е да си смениш ника на нещо като Нашенче, примерно, не мислиш ли :grin:
Най-добри пожелания и приятно прекарване :flowers:
Благодаря ти много!!! :lovekiss:
Много мило звучи това за ника. :kiss:
Впрочем аз си имам кръстник - преди години в дира БоЕВ ме нарече така, и така ми пасна...

Всъщност, едно от нещата, за които най-силно си мечтая е да свърши странстването и да имам някъде дом, спокойствие и стабилност... Вместо години наред да лашкам куфари и да няма едно място, което да нарека "вкъщи"... Не знам обаче дали някога ще се случи...
І

Re: Странниче,

Мнение от І »

doktorka написа:.... ме предупредиха да внимавам като се видя със Странниче,да не съм много гръмогласна и... ( ко беше друго?!)...защото тя била много нежна...
и вярно е изключително женствена и нежна...
:-) Потвърждавам. :-) Първият аватар си и приличаше. Малкото жълто пиленце, плахо надничащо между черупките. :flowers:
Честит Рожден Ден /признавам си изчаках да не направиш още некой атентат :grin:все пак.../
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Честито Странниче на много патерици, но все пак :flowers:
Изображение
това е за теб от там дето бяхме....КаменицИте от Тевно по Залез:cool:

п.п. това, долу вляво не е марсианец, но е Малкия който се опитва да си дигне гащите:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Кент написа:Честито Странниче на много патерици, но все пак :flowers:
това е за теб от там дето бяхме....КаменицИте от Тевно по Залез:cool:

п.п. това, долу вляво не е марсианец, но е Малкия който се опитва да си дигне гащите:grin:
Благодаря много :-)!
Това място ми изглежда познато! :blum:
О, добре че ми каза - щях да си помисля, че марсианци са навестили нашите планини :winkw::blum:!
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Странниче,

Мнение от Stranniche »

МЪЖжжж написа::-) Потвърждавам. :-) Първият аватар си и приличаше. Малкото жълто пиленце, плахо надничащо между черупките. :flowers:
Честит Рожден Ден /признавам си изчаках да не направиш още некой атентат :grin:все пак.../
Благодаря!
Онзи аватар ми липсва малко, но му загубих дирите. Преди време, доколкото си спомням, Unknown беше дал един линк - сайт с аватари - и там го бях намерила. Но коя беше страницата, не помня... :duno:
Публикувай отговор