ма то туй нашто, бе - аййдеее пак ме разсея, харесаха ми условията за започване на работаKJP написа:Шъ - токущо направИх резевация ТУК къде тръгнА?latrevw написа:ай, хора, лека нощ - Обичам ви!
КлуПчето ни
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Един човек на място, ейKJP написа:Шъ - токущо направИх резевация ТУК къде тръгнА?latrevw написа:ай, хора, лека нощ - Обичам ви!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Re: КлуПчето ни
Дотук съм единствената, която те е разбрала по този начин, така че вероятно съм сгрешила.Gaspode написа:Правилно си разбрала, мисляМнемозина написа:Gaspode написа:
А сега по същество - преди няколко дни слушах пак отново тази песничка и някак си ми напомни за темите в нашто клуПче...
Ето ви я :)
А ето и текста (ако ви допада може да я приемем за химн... след подобаващо анкетиране, грасуване и прочие):
![]()
Стига да съм те разбрала правилно обаче.
Пускай анкета, щот` аз не ги обичам тия неща (анкетите де)
Ако пусна анкета, няма да е точната.
Panta rhei...
Дотук съм единствената, която те е разбрала по този начин, така че вероятно съм сгрешила.Мнемозина написа:
Правилно си разбрала, мисля
не, бе, Мнемо, всички го разбрахме - извинявам се, мен само на лигня ме избива
Последно промяна от latrevw на 15.09.07, 22:52, променено общо 1 път.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
не, бе, Мнемо, всички го разбрахме - извинявам се, мен само на лигня ме избива[/quote]latrevw написа:Дотук съм единствената, която те е разбрала по този начин, така че вероятно съм сгрешила.Мнемозина написа:
Правилно си разбрала, мисля
И ся като апогей на ВАШЕТО разбиране е редно да боцнете поредната АКЕнта!
- сър Айвънхоу
Лека и от мен!! На всички!!vyara написа:Лека нощ, душици златни! И аз ви обичам.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
KJP написа:latrevw написа:това от "мамин златен" ли идва:rotfl24:vyara написа:Лека нощ, душици златни! И аз ви обичам.
От толку любов вчера и днес - мисля, че е крайно да си отделя един час и да посетя гинеколога си!
Трябва първо лентички Виит да си зема, че се засуква закопчалката в косите ми...latrevw написа:KJP написа:latrevw написа:това от "мамин златен" ли идва:rotfl24:vyara написа:Лека нощ, душици златни! И аз ви обичам.
От толку любов вчера и днес - мисля, че е крайно да си отделя един час и да посетя гинеколога си!и през магазина да минеш за сутиен с предно закопчаване
bead_ е виновна, щото трябваше да фиркам от обяд, за да и правя компания.latrevw написа:
обаче видя ли Незанйния как тихомълком ни изостави - да знаеш тоз човек е свикнал вечер с 1-2 да си говори и сега направо го изгонихме
Сигурен ли си, че искаш?KJP написа:И ся като апогей на ВАШЕТО разбиране е редно да боцнете поредната АКЕнта!latrevw написа:не, бе, Мнемо, всички го разбрахме - извинявам се, мен само на лигня ме избиваМнемозина написа:
Дотук съм единствената, която те е разбрала по този начин, така че вероятно съм сгрешила.
Не искам да се самоцитирам, обаче... не ме питай, че ще взема да кажа.
Panta rhei...
Ньенте прУблемос!Мнемозина написа: обаче... не ме питай, че ще взема да кажа.
Благодаря!KJP написа:Ньенте прУблемос!Мнемозина написа: обаче... не ме питай, че ще взема да кажа.
Аз обаче ще изчакам още малко.
Panta rhei...
И днес си немногословна, дамусеневиди!Мнемозина написа:Благодаря!KJP написа:Ньенте прУблемос!Мнемозина написа: обаче... не ме питай, че ще взема да кажа.
Аз обаче ще изчакам още малко.
Снощи, б*си, 15 човека се прескачаха - сА нема никой!
Ами след оргиите човек има нужда от почивка.KJP написа:
И днес си немногословна, дамусеневиди!
Снощи, б*си, 15 човека се прескачаха - сА нема никой!
Извинявай.
Просто... не съм сигурна дали има смисъл да казвам каквото и да било повече. Поне за момента.
Затова изчаквам.
Panta rhei...
Къде са били оргиите?Мнемозина написа:Ами след оргиите...
ЧакАх ги, кат некъв идЕот докато не затвориха бара!
- сър Айвънхоу
Небалгодарник!bead_ написа:са пъ съм виновна?!? вместо да ми благодариш, че си прекарал времето по най-приятен и смислен начин...[unknown] написа: bead_ е виновна, щото трябваше да фиркам от обяд, за да и правя компания.![]()
![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
[unknown] написа:Неебалгодъртниксър Айвънхоу написа:Zmeu написа:неебалгодИрник:rotfl24::rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel