Шмъ прУщаате, ама пусто любопитство...
АКЕнта!
АКЕнта!
И после си отиват?
Re: АКЕнта!
То сичко идва на вълни - и философските теми; и любовните; и весело-разпускащите; и безсмислените; и спамаджийските........и топлите и студени вълни също идват на вълни.
Но защо е така, не знам.
Цикличност някаква, но дали е свързана с овулация, климакс, слънцето, луната, озоновата дупка.....
По-важно ми се струва, дали има някакъв начин да им влияем.
На клубните цикли имам предвид.
Но защо е така, не знам.
Цикличност някаква, но дали е свързана с овулация, климакс, слънцето, луната, озоновата дупка.....
По-важно ми се струва, дали има някакъв начин да им влияем.
На клубните цикли имам предвид.
Я преведи това- "@#$@#&!^*($^!@*^$()(&@$*!^(*@^^$%!**)", че леко се затруднявам...KJP написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Носи си рицараските ръкавици, онези железните:mad::evil:KJP написа:И после си отиват?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Това е 42, ама таковата, на маймуница...[unknown] написа:Я преведи това- "@#$@#&!^*($^!@*^$()(&@$*!^(*@^^$%!**)", че леко се затруднявам...KJP написа:
Шти представя застрахователна полица ( не полюция!)frisky lioness написа:Носи си рицараските ръкавици
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи да н' тъ мисляKJP написа:Шти представя застрахователна полица ( не полюция!)frisky lioness написа:Носи си рицараските ръкавици

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мисли ме, бе, ама пръстетата нема да пипаш!frisky lioness написа:Значи да н' тъ мисля
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що? Ти друго не се предложил, а и винаги можеш да използваш нещо по-модерно за да си бъркаш в носа или ухото:lol::lol::lol:KJP написа:Мисли ме, бе, ама пръстетата нема да пипаш!frisky lioness написа:Значи да н' тъ мисля

Бая се чудех, дали да не включа и ПИжо и ПЕнда, ама.. .frisky lioness написа:Ти друго не се предложил, а...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А, нимой тъй:blink::shocked: Все могат да потрябват....KJP написа:Бая се чудех, дали да не включа и ПИжо и ПЕнда, ама.. .frisky lioness написа:Ти друго не се предложил, а...![]()
![]()
...
предполагам

Естествено!frisky lioness написа:Все могат да потрябват....
предполагам
За мартеница!
- сър Айвънхоу
Чш! Альоооо! Нема ми пипате ръкавиците, ей! С тях ще му мачкам пръстетата!frisky lioness написа: Носи си рицараските ръкавици, онези железните:mad::evil:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light