esti написа:Да беее, голямо щадене на нерви е да ни дразните.Semiramis написа:
айде сега!
всички си мислехме
и за Пловдив нямаше гласуване и няма конспирация, има другарски дух и щадене на нерви
:blum::blum:
щадим си нашите
esti написа:Да беее, голямо щадене на нерви е да ни дразните.Semiramis написа:
айде сега!
всички си мислехме
и за Пловдив нямаше гласуване и няма конспирация, има другарски дух и щадене на нерви
С това няма как да не се съглася!:lol:Semiramis написа:
щадим си нашите
Предполагам - но само предполагам, - че Ести искаше да каже нещо относно това, че теоретично - чисто теоретично - би могло да има хора, които няма да дойдат не защото не искат, а защото не могат.Semiramis написа:
айде сега!
всички си мислехме
[unknown] написа:Знам.Semiramis написа: супер си!![]()
Това го казвам, защото съм скромен.
Нали ме познаваш вече...![]()
Тя няма да се цопне в басейна. На бас, ако искаш.Semiramis написа:
хайде да кажа че и Фриски е супер, щото тя по начало предлагаше да си носим бански
Благодаря ти колежке!Мнемозина написа: Предполагам - но само предполагам, - че Ести искаше да каже нещо относно това, че теоретично - чисто теоретично - би могло да има хора, които няма да дойдат не защото не искат, а защото не могат.
И това няма нищо общо нито с гласуванията, нито с каквото и да било друго.
Мнемозина написа:Предполагам - но само предполагам, - че Ести искаше да каже нещо относно това, че теоретично - чисто теоретично - би могло да има хора, които няма да дойдат не защото не искат, а защото не могат.Semiramis написа:
айде сега!
всички си мислехме
И това няма нищо общо нито с гласуванията, нито с каквото и да било друго.
[unknown] написа:Тя няма да се цопне в басейна. На бас, ако искаш.Semiramis написа:
хайде да кажа че и Фриски е супер, щото тя по начало предлагаше да си носим бански
Аааааа, аз ще взимам пари за зяпачите, щото мисля да се цамбуркам по монокини.Semiramis написа:
знам ли я?!
може да е искала ние да цопваме..
не че аз ще вляза, но това - друга тема
маршрута...[unknown] написа:Кво да ти пратя на лични? Аз по монокини?vyara написа: Това бих искала да го видя. Прати ми на лични. Разбрахме се.
Добре.
абе, ще го напием, обаче много харесвам и Ния - я, всички заедно[unknown] написа:Ха-ха... Уишеса ще те пусне ли?latrevw написа:а и за ваната като каза...
ако обещаеш да си изпълниш обещанието от преди една година, харизвам децата на бабите и идваме и ние
Ще се сместим. Ваните са широки.latrevw написа:абе, ще го напием, обаче много харесвам и Ния - я, всички заедно[unknown] написа:Ха-ха... Уишеса ще те пусне ли?latrevw написа:а и за ваната като каза...
ако обещаеш да си изпълниш обещанието от преди една година, харизвам децата на бабите и идваме и ние
ако решим нещо до четвъртък - можем ли да се юрнем наистина - ще има ли място
някаква промяна забелязвам в теб, много е хубаво като те удари нещо силно по главата[unknown] написа:Ох... Не ме стискай толкова силно, че ми е хубаво...latrevw написа:![]()

Това звучи повече от странно:blink::shocked:[unknown] написа:Колективно решение.

Ми ти като се цепиш от колектива, кой ти е виновен...frisky lioness написа:Това звучи повече от странно:blink::shocked:[unknown] написа:Колективно решение.
не виждам къде е въпроса[unknown] написа:Ми ти като се цепиш от колектива, кой ти е виновен...frisky lioness написа:Това звучи повече от странно:blink::shocked:[unknown] написа:Колективно решение.
Много приемлива цена е!!! Бъди сигурен!inj написа:Каква е цената на стаите? Да видим как сме с бюджета.
на стая!4avdar4e написа:50inj написа:Каква е цената на стаите? Да видим как сме с бюджета.