какво значи могул?
какво значи могул?
чета разни статии и... кво е тва могул?
http://www.capital.bg/show.php?storyid=376564
just perfect
Re: какво значи могул?
интересен и безопасен начин за спускане със скиbead_ написа:чета разни статии и... кво е тва могул?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: какво значи могул?
трябва да има и друго значение, защото виж как е употребено "рекламният могул Кр.Г....."Кент написа:интересен и безопасен начин за спускане със скиbead_ написа:чета разни статии и... кво е тва могул?
just perfect
Аз съм чела само за мъгъли..
Могул - това го виждам за пръв път 
П.П. Сега се сетих, че май имаше някакъв много известен диамант с това име (Великият Могул), някаква индийски връзка ми се върти в главата...
П.П. Сега се сетих, че май имаше някакъв много известен диамант с това име (Великият Могул), някаква индийски връзка ми се върти в главата...
Последно промяна от 4avdar4e на 17.09.07, 09:48, променено общо 1 път.
могол, не могулpocti_bezobidna написа:Мислам - се ползва за синоним на владетел - голям владетел на големи територии.
На Чингис хан май са викали "Великият могул"
Великия Могол
даже такъв диамант има
може да са се объркали журналягите
аз като пътувах от сандански за Сф
в блград си купих един "труд"
изчетохо го и се уверих
че журналистиката в бг е още на палеозойско ниво
лекари търсят в чужбина
ит -спецове тоже
инжинери там разни също
журналисти никой не е търсил досега
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Това е така, защото им е по-изгодно на издателите да назначават тъпи момиченца първи-втори курс, които абер си нямат от нищо... Да не говорим, че общата им култура е на ниво трети клас!Кент написа:че журналистиката в бг е още на палеозойско ниво
Такива и по-лесно се "управляват" какво да пишат!
Та затова е пълно с глупости, неправилни преводи и печатни грешки...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Много правилно ме разбра за преводите! Влез например в www.news.bg и виж колко преводни статии има и колко изречения в тях не можеш да разбереш, защото ги е превеждал човек, който знае повече английски, отколкото български!!!! Ама се бие в гърдите, че знае език! Какво заеш, бре чоджум? За да знаеш нещо, трябва да го знаеш както трябва, а не да ми пише, например, инструкции, в които има следното: Трябва да АДНЕТЕ едикой си файл!!!!!4avdar4e написа:Кво за преводите, викаш???сър Айвънхоу написа: Та затова е пълно с глупости, неправилни преводи и печатни грешки...
Божеееее, преди години имах желание да чета вестници с червена химикалка. Вече нямам желание изобщо да ги чета
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- сър Айвънхоу
Ейййй, пак го обърнахте на сексуални теми значиииии...Green Light написа:Не от нищо, не от нищосър Айвънхоу написа:
Това е така, защото им е по-изгодно на издателите да назначават тъпи момиченца първи-втори курс, които абер си нямат от нищо...
Bella Ciao
Bella Ciao
Преди около два месеца водих една изтощителна битка за едни тирета и вметнати изречения.4avdar4e написа:Гениалносър Айвънхоу написа: Трябва да АДНЕТЕ едикой си файл!!!!!:rotfl24:
П.П. Пък един мой "колега" твърди, че запетайките разваляли ритъма на изречението. Понякога ми иде да се
Свят ми се вие, само като си спомня...
а не обиждай са журналиститеКент написа:могол, не могулpocti_bezobidna написа:Мислам - се ползва за синоним на владетел - голям владетел на големи територии.
На Чингис хан май са викали "Великият могул"
Великия Могол
даже такъв диамант има
може да са се объркали журналягите
аз като пътувах от сандански за Сф
в блград си купих един "труд"
изчетохо го и се уверих
че журналистиката в бг е още на палеозойско ниво
лекари търсят в чужбина
ит -спецове тоже
инжинери там разни също
у форума тук има доцент по журналистика
къде отиваш ти може би едва ли не
- сър Айвънхоу
Гледай сега... всезнаещи дебили, с лопата да ги ринеш!4avdar4e написа:Аз така водих веднъж една битка с прясно излюпен юрист. Накрая се наложи да го бия с ГПК по главата, за да доказвам правотата сиpocti_bezobidna написа: Преди около два месеца водих една изтощителна битка за едни тирета и вметнати изречения.
Кой беше казал, че не е достатъчно млад, за да знае всичко?
Bella Ciao
Bella Ciao
4avdar4e написа:Аз така водих веднъж една битка с прясно излюпен юрист. Накрая се наложи да го бия с ГПК по главата, за да доказвам правотата сиpocti_bezobidna написа: Преди около два месеца водих една изтощителна битка за едни тирета и вметнати изречения.
Е, до бой не се стигна, ама трябваше да ровя в нета за граматика от началните класове.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако не другоcaliostro написа:ъъъъъъъъъъъъ4avdar4e написа:Ъъъъъ???caliostro написа: у форума тук има доцент по журналистика
бъъъъъъъъ
тва е
а са да не си казвам мойте титли и кво имам пред името![]()
поне
знаем
какъФ ти е хонорара:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Нормално! Някои забравят всичко, след като си вземат изпита в университета, та какво остава за наученто в началното образование! Разбирам те напълно каква битка си водила.pocti_bezobidna написа:
Е, до бой не се стигна, ама трябваше да ровя в нета за граматика от началните класове.
Bella Ciao
Bella Ciao
всички доценти - една крачка пред строя!caliostro написа:ъъъъъъъъъъъъ4avdar4e написа:Ъъъъъ???caliostro написа: у форума тук има доцент по журналистика
бъъъъъъъъ
тва е
а са да не си казвам мойте титли и кво имам пред името![]()
ама ха, ще ми се крият. ние имаме деца кандидат-студенти тука, а те се спотайват хитро в ъглите:mad:
just perfect
всички са леко кротко се повръщате и си корегирвате нещата.Мнемозина написа:Стига си ни плашил, бе!caliostro написа:
а не обиждай са журналистите
у форума тук има доцент по журналистика
къде отиваш ти може би едва ли не
Сега ще тръгна назад по темите да си поправям грешките!
а да не си показвам тетрадките от 1 и 2 клас и рисунките от дет. градина
толко красиво пишех преди тия компири
то красота
са едно изречение не мога скова
- сър Айвънхоу
Аз съм доцент! Изследвам коневъдството на древните ацтеки!bead_ написа:
всички доценти - една крачка пред строя!
ама ха, ще ми се крият. ние имаме деца кандидат-студенти тука, а те се спотайват хитро в ъглите:mad:
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе и аз много неща съм забравила, ама не твърдя, че в изречението може да има само един глагол.сър Айвънхоу написа:Нормално! Някои забравят всичко, след като си вземат изпита в университета, та какво остава за наученто в началното образование! Разбирам те напълно каква битка си водила.pocti_bezobidna написа:
И че след многоточие не е задължително да има главна буква...