Ся си мислиш, че съм яхнала метлата, щото няма кво друго да яхна.KJP написа: p.s. Що ма како си яхнАла метлътъ?
Нали бе мръснико!
Мъж с мъж такъф!:mad:
Ся си мислиш, че съм яхнала метлата, щото няма кво друго да яхна.KJP написа: p.s. Що ма како си яхнАла метлътъ?
Малко си укъснела! За другото яхане...esti написа:Нали бе мръснико!
Дърта ли ме наричаш!:shocked:KJP написа:Малко си укъснела! За другото яхане...esti написа:Нали бе мръснико!
esti написа:Дърта ли ме наричаш!:shocked:
Абееее, дено да не е даден за това?KJP написа:esti написа:Дърта ли ме наричаш!:shocked:
Укъснела за дено, не за епохата!![]()
![]()
Аз, принципно, спя нощемesti написа: А вечер се...спи.
Те затва си кисела!esti написа:А вечер се...спи.
А непринципно може и следобед.4avdar4e написа:Аз, принципно, спя нощемesti написа: А вечер се...спи.
Те па тебе кой те пита - ти люти чушки ядеш ли, ма?4avdar4e написа:Аз, принципно, спя нощемesti написа: А вечер се...спи.
Люта съм, не кисела!KJP написа: Те затва си кисела!
А - не!esti написа:А непринципно може и следобед.
Съвсем честно си признавам - мога да спя по всякое време:shy:esti написа: А непринципно може и следобед.
esti написа:Люта съм, не кисела!

С кого?:blum:4avdar4e написа:Съвсем честно си признавам - мога да спя по всякое време:shy:esti написа: А непринципно може и следобед.
С кого?:blum:[/quote]esti написа:Съвсем честно си признавам - мога да спя по всякое време:shy:
Искаш да кажеш, че ако аз бях по-близо тя щеше да ми налети ли?:shocked:KJP написа: Ти кат си на 500 килиметри
а аз на 500 милиметри - с кой мислиш!??
Тя е доста практична!![]()
![]()
ЕСТЕСТВЕННО!esti написа:Искаш да кажеш, че ако аз бях по-близо тя щеше да ми налети ли?:shocked: