По-добре сподели какво обичашesti написа:Ух, как мразя изненади...[unknown] написа: Ама шопландци ще ги водя под строй, иначе шсъ провали тайнътъ...
Много, средно, малко, силно...
По-добре сподели какво обичашesti написа:Ух, как мразя изненади...[unknown] написа: Ама шопландци ще ги водя под строй, иначе шсъ провали тайнътъ...
Аз да си уточня!!! Че знае ли човек кой какво разбира и как го разбира...4avdar4e написа:
Ми да, де, той пита за цена на стая, не на легло
Те инжа и бибилянка са още млади и може да издеянат без спане!Semiramis написа:към момента няма свободни стаи.
![]()
всички несигурни потвърдиха вече
има възможност за настаняване наблизо. евентуално.
ПП
ВИП-апартамента е свободен. 100 евро е цената.

Е поне по едно кайве преди да си заминем няма ли да дръннем?? :eek:frisky lioness написа:Ще пропусна, сори.
Не мога да дойда.
Весело да си изкарате:-):winkw:
Без спане може, ама без.... Много папараци има сред редиците висър Айвънхоу написа:Те инжа и бибилянка са още млади и може да издеянат без спане!Semiramis написа:към момента няма свободни стаи.
![]()
ПП
Ако се осводобя до събота вечер може и да се видим. За неделята съм на линия ако съм жива или ако не ми мине котка път.4avdar4e написа:Е поне по едно кайве преди да си заминем няма ли да дръннем?? :eek:frisky lioness написа:Ще пропусна, сори.
Не мога да дойда.
Весело да си изкарате:-):winkw:

лавирахме както можахмесър Айвънхоу написа:Те инжа и бибилянка са още млади и може да издеянат без спане!Semiramis написа:към момента няма свободни стаи.
![]()
ПП
Абе, като приспиш детето, ще им освободя едното легло!Semiramis написа:лавирахме както можахмесър Айвънхоу написа:Те инжа и бибилянка са още млади и може да издеянат без спане!Semiramis написа:към момента няма свободни стаи.
![]()
ПП
с динамичната бройка
имаше резерви, но се запълват тази сутрин
може някой да не спи и да им отстъпи
намеквам само.
сър Айвънхоу написа:Абе, като приспиш детето, ще им освободя едното легло!Semiramis написа:лавирахме както можахмесър Айвънхоу написа:Те инжа и бибилянка са още млади и може да издеянат без спане!Semiramis написа:към момента няма свободни стаи.
![]()
ПП
с динамичната бройка
имаше резерви, но се запълват тази сутрин
може някой да не спи и да им отстъпи
намеквам само.
никакви стаи не ангажирай, и въоббще не се ангажирай с нищо - аз нали ти казах, че ние и в колата можем да спим, за сега се опитвам да стъкмя финансовия бюджет. Защото онзи ден напуснахме работа и не сме много ОК... сложноо е... изобщооSemiramis написа:
айде да видим дали след толкова закачки ще ме пуснат на купон, и дали няма да дойда с охрана освен детенце
ще заема стаи извън предвиденото и ..сложно
bibilyana написа:никакви стаи не ангажирай, и въоббще не се ангажирай с нищо - аз нали ти казах, че ние и в колата можем да спим, за сега се опитвам да стъкмя финансовия бюджет. Защото онзи ден напуснахме работа и не сме много ОК... сложноо е... изобщооSemiramis написа:
айде да видим дали след толкова закачки ще ме пуснат на купон, и дали няма да дойда с охрана освен детенце
ще заема стаи извън предвиденото и ..сложно
за мулатки, цената е 200 евро!Wishes написа:
Може ли мулатки?
Ма той наистина много ВИП този апартамент бесър Айвънхоу написа:за мулатки, цената е 200 евро!Wishes написа:
Може ли мулатки?
Това е като тарифата за коледа:
За да присъства на тържеството Ви:
Дадо Коледа - 50 евро
Дядо Коледа и Снежанка - 100 евро
само Снежанка - 200 евро
Не, има ибрикчия! Готви се да чуеш близко до ухото си един вик: "Чаламбааааааа!"Wishes написа:
Ма той наистина много ВИП този апартамент бе
Вместо тоалетна хартия има листа от рози, а
Съвсем ме отказа от ВИП-а, бахтисър Айвънхоу написа:Не, има ибрикчия! Готви се да чуеш близко до ухото си един вик: "Чаламбааааааа!"Wishes написа:
Ма той наистина много ВИП този апартамент бе
Вместо тоалетна хартия има листа от рози, а
Що бе? На жена ти може би ще й хареса!Wishes написа:
Съвсем ме отказа от ВИП-а, бахти
Приятно ми е: Ханс Шайзекланецен - швейцарски ерген!bead_ написа:абе, кой ще плати 100 евро да хареса на жена му?!?!? ти или още си ерген, или си швейцарец!сър Айвънхоу написа:Що бе? На жена ти може би ще й хареса!Wishes написа:
Абе те там ги избират все душевни бре!:lol:Wishes написа:
Тц, тя е жена от класа бе, алоу, харесва им първо душите
Тоз ибрикчия няма шанс
още един извънземен?!?! къде са ви намерили жените ви такива великодушни, бре?:winkw:Wishes написа:Аз бе, ама не за тояbead_ написа:
абе, кой ще плати 100 евро да хареса на жена му?!?!? ти или още си ерген, или си швейцарец!
Ей, тук ще видиш какво е!bibilyana написа:
какво е ибричкия:shy::shy::shy::shy:
Ми не знам дали е фрий ибрикчията, питай доктора, май той се грижи за графика муbead_ написа:още един извънземен?!?! къде са ви намерили жените ви такива великодушни, бре?:winkw:Wishes написа:Аз бе, ама не за тояbead_ написа:
абе, кой ще плати 100 евро да хареса на жена му?!?!? ти или още си ерген, или си швейцарец!
п.п. да считаме ли, че тоя апартамент/ибрикчия са фри засега?
сър Айвънхоу написа:Ей, тук ще видиш какво е!bibilyana написа:
какво е ибричкия:shy::shy::shy::shy:
о, ако си сгафил... и повече може да се наложи да се изръсиш... или ако искаш да се откаже от някаква друга идея...bead_ написа:абе, кой ще плати 100 евро да хареса на жена му?!?!? ти или още си ерген, или си швейцарец!сър Айвънхоу написа:Що бе? На жена ти може би ще й хареса!Wishes написа: