...вече има изброени
Мека Мара
Мара Подробната
Още?
Пепеляшка.Звеневия написа:Понеже съм изключително привързан към името:
...вече има изброени
Мека Мара
Мара Подробната
Още?
Бетонджийката (от един виц)Звеневия написа:Понеже съм изключително привързан към името:
...вече има изброени
Мека Мара
Мара Подробната
Още?
пена е тази раздавачкатасър Айвънхоу написа:Бетонджийката (от един виц)Звеневия написа:Понеже съм изключително привързан към името:
...вече има изброени
Мека Мара
Мара Подробната
Още?
Мара Раздавачката (или беше Пена???)

Хахахахаха! Мара му стара!kapincho написа:И мен многу мъ е срам, ама в първия момент прочетох подписа ти:
Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, НА което да се надяваш.
не разбрахkapincho написа:
И мен многу мъ е срам, ама в първия момент прочетох подписа ти:
Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, НА което да се надяваш.

Гаспода пуснА химна -kapincho написа:да се надява (колкото по-често, толкова по-добре)
За мен това е най- противната крава в цяла България. Кравешки устни + телешки поглед и ум, гарнирани с нулев талант и огромно самочувствие....KOKO написа: а сетих се и за МАРА - отварачката

[unknown] написа:За мен това е най- противната крава в цяла България. Кравешки устни + телешки поглед и ум, гарнирани с нулев талант и огромно самочувствие....KOKO написа: а сетих се и за МАРА - отварачката
А ти си Добре дошъл! Кво пиеш? Аз съм на водка с бира, както винаги. И не питай как ги съвместявам...
Кент написа:Ше се отровиш бе ЪнноунеАз съм на водка с бира, както винаги. И не питай как ги съвместявам...
с тея младежки питиета
Казармени навици, кво да праиш...KOKO написа:скоро четох някакво криминале, та там главният херой дитектив някой си пиеше водкИ с бирИ

Е то такъф коктейл имаше: Медведь пришел, медведь ушел - Пиеш водка, доливаш бира докато остане на бира (Медведь пришел). После обратното - пиеш бира, доливаш водка, докато остане на водка (медведь ушел)KOKO написа:скоро четох някакво криминале, та там главният херой дитектив някой си пиеше водкИ с бирИ
Хайде и от мен да го поздравиш, че не сколасах...vyara написа:Да бе, тъкмо да се фключа и да го поздравя, че се обади и на... збегА.[unknown] написа:Бързак. Кога го изпи, че и чао викаш...KOKO написа:чиърз и чао
Тц, тц, тц...тая днешна младеж...
Ма нищо, утре като го видя ще му се накарамЩото Коко е мой човек, аз ви го доведох
хъхМнемозина написа:Хайде и от мен да го поздравиш, че не сколасах...vyara написа:Да бе, тъкмо да се фключа и да го поздравя, че се обади и на... збегА.[unknown] написа:Бързак. Кога го изпи, че и чао викаш...KOKO написа:чиърз и чао
Тц, тц, тц...тая днешна младеж...
Ма нищо, утре като го видя ще му се накарамЩото Коко е мой човек, аз ви го доведох
Привет, КОКО!!KOKO написа:И аз да се включа, използвайки темата /понеже съм нов тук/: МАРА ба , на всички от форума !:-)
а сетих се и за МАРА - отварачката