Мерси, чаве усмихнато и лъчезарно!!!4avdar4e написа:На Елби преди всичко![]()
На Верчето на ника:winkw:
И на милионите знайни и незнайни софиянци
И на теб честито
Мерси, чаве усмихнато и лъчезарно!!!4avdar4e написа:На Елби преди всичко![]()
Чаве, вчера не можах да ти честитя, както и на Страниче, но днес ... още веднъж специално за неразбралите поздрава ми към вас - цунк и живи и здрави с вчерашна дата !!!4avdar4e написа:На Елби преди всичко![]()
И на теб, честито - прекрасна Фриски! Няма да мога да те цункам на 22-ри, но после ще наваксамfrisky lioness написа:Благодаря за поздравленията:-)
Честито и от мен на празнуващите, на тези, които празнуват лично, на тези, чиито близки празнуват и на всички софиянци:-):winkw:
Елби, товае специално за теб:winkw:
Весел празник и спорна седмица на всички!:-)
Няма проблем. Нали знаеш, не знаем какво печелим когато губим:blum::winkw:ELBI написа:
И на теб, честито - прекрасна Фриски! Няма да мога да те цункам на 22-ри, но после ще наваксам

Целувки не трябва да се губят/отлагат.frisky lioness написа:Няма проблем. Нали знаеш, не знаем какво печелим когато губим:blum::winkw:ELBI написа:
И на теб, честито - прекрасна Фриски! Няма да мога да те цункам на 22-ри, но после ще наваксам
Дай ти бацна още една тогаваELBI написа:Целувки не трябва да се губят/отлагат.frisky lioness написа:Няма проблем. Нали знаеш, не знаем какво печелим когато губим:blum::winkw:ELBI написа:
Първи закон на целуването

Такъв е кеф да правиш нещата с хора, които се съобразяват със законите... ммм...frisky lioness написа:Дай ти бацна още една тогаваELBI написа:Целувки не трябва да се губят/отлагат.frisky lioness написа:Няма проблем. Нали знаеш, не знаем какво печелим когато губим:blum::winkw:ELBI написа:
Първи закон на целуването![]()
Ти си бил благодарил вчера сам , а аз да помня от миналата година... уджас.caliostro написа:мерси за пожеланията
![]()
са за подаръка ми де
вместо цветя един добър изобор ше е
лети джанти 17-ки с нови зимни гуми
и да не забравя
с железни винтили и маркови капачки
са така и така ще се набутвате с около 3 -3,5к поне да е всичко точно