и едно скромно гише - "каса"caliostro написа:ако може и няколко други темиZmeu написа:какви са тези теми бееееееееее
предлага да се отвори един подраздел 'Лична драма' или 'Философ'
автомобили
спорт
купува продава
хумор
Обяснете ми моля
даbead_ написа:и едно скромно гише - "каса"caliostro написа:ако може и няколко други темиZmeu написа:какви са тези теми бееееееееее
автомобили
спорт
купува продава
хумор
има такива места в нета
150$ е за три месеца тарифата
и тва не е няква шегичка
кое му е безплатното и са
и нета си е неква платена история
Значи не сме толкова малко, колкото на мен ми изглеждаше.Zmeu написа:винаги съм си бил в кожата, не съм излизал от нея и като така не ми се налагало да се търсяesti написа: А ти откри ли себе си рожбо златна?:lol:
Затова беше темата - исках да видя, дали не съм бяла врана.
(не си го и помисляй това за патката
http://www.youtube.com/watch?v=-h7bQwLD ... ed&search=Звеневия написа:
Забрави!
Тази вечер съм сам/а!![]()
![]()
just perfect
Не лъжа ма!:mad:Мнемозина написа:Абе послъгваш според мен.esti написа: Ама аз за себе си съм се загрижила, не за изгубените.
Но честно да ти кажа и в бури и в слънчеви мързеливи дни, май не мога да изненадам себе си.
Иначе: залетях се да ти отговарям и установих, че съм ти отговорила в моята тема.
Винаги, когато ми се е струвало, че това не съм аз, след време, като попреминат емоциите или квото там ми пречи да се видя отстрани и да се задълбая съм установявала, че това съм си баш аз. Но ако е нещо лошо - щото аз и поразии много правя - това, че съм се изненадала първоначално е било просто желанието ми да нанасям и леки корекции върху същността си.
Винаги неуспешни де.
Re: Обяснете ми моля
Що бе ести? Да не си станала социален работник и да работиш с олигофрени?esti написа:Простичко, ясничко, като за олигофрени.
Щот за тебе, с твоите способности, можем да ти обясним и с диференциални уравнения ... даже от 2 род...
Ми тъпите правителства произвеждат само кофти карти. Не мож се намери в тях...esti написа:Почти няма човек около мен в близко и далечно обкръжение, който да не "търси себе си".
Обърквация пълна. Така си е. Като погледна през прозореца - поне 10-15 души търсят ... и те - демек - и тук е така, не е само при тебеesti написа:Тва млади, стари - всички се търсят.
Не само ти. И мъж ти те е намерил. И гащите ти също. Ти си една сингуларност на намереност. Щото е нормално едни да си търсят, други са се намерили... Щот като си се намерил - просто не търсиш.esti написа:Аз пък винаги съм казвала (и съм мислила и дори съм сигурна), че съм се намерила и то май без особени усилия и осъзнато и целенасочено търсене.
Като те прочета по-внимателно, бих могъл да открия (но не е сигурно), че не се вижда противоречие - осъзнато изключение, което е чисто и просто...esti написа:Просто се познавам.
Та обяснете ми, моля аз ли съм в някаква тотална заблуда и неразбирам, дори за какво иде реч или наистина е трудно човек да се намери и такива, като мен са някакво изключение или чисто и просто заблудени овци.
Ни мое така. Искам си те незаблудена! Кви са тез глупости - да почнеш да търсиш?esti написа:Защото ако се заблуждавам и трябва да тръгвам тепърва да се търся, ще се чудя яко откъде да я почвам...
Това само, ако за заблудиш. Обаче как да се заблудиш, след като си се намерила? Ни мое.
Стой си така намерена, че ако и за тебе трябва да търсим карти и пътища, ще стане съвсем уморително... Пощади ни. Плийз...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
няма да чета цялата тема, вероятно вече сте я оспамили и сте стигнали до секса
виж в линка - Йерархията на човешките потребности от Маслоу
човек цял живот "търси себе си", щото в различни периоди от живота си има нужда от различни неща
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0% ... 0%BE%D1%83
човек цял живот "търси себе си", щото в различни периоди от живота си има нужда от различни неща

и аз не я четох, макар и да е една прекрасна темичка. Ама аз не стигнах до сексаsnowprincess написа:няма да чета цялата тема, вероятно вече сте я оспамили и сте стигнали до секса
Маслоу да не казва, че в различни периоди от живота си има нужда от различен секс?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
нещо таковаELBI написа:
и аз не я четох, макар и да е една прекрасна темичка. Ама аз не стигнах до секса
Маслоу да не казва, че в различни периоди от живота си има нужда от различен секс?
казва, че човек търси удоволствието в различни неща и не можеш да минеш на следващо ниво ако не си задоволил потребностите в предното

ELBI написа: в различни периоди от живота си има нужда от различен
секс?
Мъдрата ми и умна принцесаsnowprincess написа:нещо таковаELBI написа:
и аз не я четох, макар и да е една прекрасна темичка. Ама аз не стигнах до секса
казва, че човек търси удоволствието в различни неща и не можеш да минеш на следващо ниво ако не си задоволил потребностите в предното
- snowprincess
обичам те, беELBI написа:
Мъдрата ми и умна принцесаПросто няма какво да добавя. А почти винаги го правя
ти знаеш ли какво правиш или го правиш несъзнателно
когато правиш комплименти, всъщност, създаваш психологически предпоставки за внушение
хубу, че съм имунизирана към чара ти

Човек, който се познава, знае, че "различните" неща, които иска през живота си всъщност са производни на основното, което винаги е искал.snowprincess написа:няма да чета цялата тема, вероятно вече сте я оспамили и сте стигнали до секса
Според мен.
Отвя ме с психологическия анализ. Предавам се!snowprincess написа:обичам те, беELBI написа:
Мъдрата ми и умна принцесаПросто няма какво да добавя. А почти винаги го правя
ти знаеш ли какво правиш или го правиш несъзнателно
когато правиш комплименти, всъщност, създаваш психологически предпоставки за внушение
хубу, че съм имунизирана към чара ти
Тази зима няма ти пращам доктор за имунизация
Я раздай и на други малко за посявка, че тоя гад ни е обсебил всичките!snowprincess написа:хубу, че съм имунизирана към чара ти
Пък за другото, шси зеем презервативи...
Ти затова ли ме заглеждаш по-така...Звеневия написа:Я раздай и на други малко за посявка, че тоя гад ни е обсебил всичките!snowprincess написа:хубу, че съм имунизирана към чара ти![]()
Искам и аз имунизация!ELBI написа:
Това е само щрих...snowprincess написа:няма да чета цялата тема, вероятно вече сте я оспамили и сте стигнали до секса
- snowprincess
имунизацията може да бъде пасивна - чрез преболедуване от една инфекциозна болест също се изработва имунитет срещу нея в организма на човекаesti написа:Искам и аз имунизация!ELBI написа:
Сори, ЕЛБИ, че те сравнявам с болест!
(вече се хиля, дано не ми се обидиш, съкровище)

Аз тук често се чувствам, като в инфекциозна болница.snowprincess написа:имунизацията може да бъде пасивна - чрез преболедуване от една инфекциозна болест също се изработва имунитет срещу нея в организма на човекаesti написа:Искам и аз имунизация!ELBI написа:
То само Елби да е....
...добре че не си в тапицирана стая още!esti написа:Аз тук
Странно как аджеба стигна до тоз извод?:lol:Звеневия написа:...добре че не си в тапицирана стая още!esti написа:Аз тук
1) Питаш - "обяснете ми моля".esti написа:Странно как аджеба стигна до тоз извод?:lol:
2) Не приемаш половината от обясненията...
3) Майката му е в олиговренията, (щото миналата седмица беще шизофренията...):rotfl24:
4) Не акаш редовно...
5) ... ( тук попълнете свободен текст според нуждите си )
И след всичките тез незгоди... Щом си на свобода - екстра си.
5) Без Зв. планетата ще бъде едно кофти място.Звеневия написа:1) Питаш - "обяснете ми моля".esti написа:Странно как аджеба стигна до тоз извод?:lol:
3) Майката му е в олиговренията, (щото миналата седмица беще шизофренията...):rotfl24:
4) Не акаш редовно...
как се чете тваesti написа:5) Без Зв. планетата ще бъде едно кофти място.Звеневия написа:1) Питаш - "обяснете ми моля".esti написа:Странно как аджеба стигна до тоз извод?:lol:
4) Не акаш редовно...
3в.
трети век ли е що ли е
И ега кат се узпуснА, да ме сваляш пред Калиостро, штребе да му цакаме, кат на сводник!caliostro написа:как се чете тваesti написа: 5) Без Зв. планетата ще бъде едно кофти място.
3в.
трети век ли е що ли е
ps можехме на лични да се договорим нещо...
Абе големи лигльовци сте бе!Звеневия написа:И ега кат се узпуснА, да ме сваляш пред Калиостро, штребе да му цакаме, кат на сводник!caliostro написа:как се чете тваesti написа: 5) Без Зв. планетата ще бъде едно кофти място.
3в.
трети век ли е що ли е
ps можехме на лични да се договорим нещо...
А Калиостро да не ми се прави, щото и той е в инфекциозното. В ролята на вирус естествено.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот си мъдраesti написа:Дали е само това?frisky lioness написа:Търсят тези, които не харесват това, което виждат.
Аз, като една намерена, веднага си признавам, че не харесвам всичко, което виждам.
Но то си е мое, приемам го.
Не търся друго.
кат
мен

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ма не сме сбръчкосани нали?:shy:frisky lioness написа:
Щот си мъдра
кат
мен
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Забравиcaliostro написа:ако може и няколко други темиZmeu написа:какви са тези теми бееееееееее
автомобили
спорт
купува продава
хумор
...говорим си за секс:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ай де пак за козметика, сех и чорапогащи...esti написа:Ма не сме сбръчкосани нали?:shy:frisky lioness написа: Щот си мъдра
кат
мен
Време е за женски и мъжки сектор.
Аз ще подгрея водата - да си направим по една маска с лайка, момичета.
Отдъхнах си... Добре, че не съм единствения бацил наоколо...esti написа:Аз тук често се чувствам, като в инфекциозна болница.snowprincess написа:имунизацията може да бъде пасивна - чрез преболедуване от една инфекциозна болест също се изработва имунитет срещу нея в организма на човекаesti написа:Искам и аз имунизация!ELBI написа:
То само Елби да е....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мммм, НЕesti написа:Ма не сме сбръчкосани нали?:shy:frisky lioness написа:
Щот си мъдра
кат
мен
Бръчки имаме само по мозъците

може и вана с млякоЗвеневия написа:Ай де пак за козметика, сех и чорапогащи...esti написа:Ма не сме сбръчкосани нали?:shy:frisky lioness написа: Щот си мъдра
кат
мен
Време е за женски и мъжки сектор.
Аз ще подгрея водата - да си направим по една маска с лайка, момичета.