Мен не ме пуска няколко пъти и последното мнение от първата страница не съответства на това, което е вътре.
А това питане за втори път го пиша и не съм сигурна, дали няма пак да ме изхвърли мръсника.
ПП. Трети път!
Четвърти.
Пети - упорита съм
Споко не си само ти!esti написа:При вас как е бе?
Мен не ме пуска няколко пъти и последното мнение от първата страница не съответства на това, което е вътре.
А това питане за втори път го пиша и не съм сигурна, дали няма пак да ме изхвърли мръсника.
ПП. Трети път!
Четвърти.
Пети - упорита съм
При мен изобщо не се отваряesti написа:При вас как е бе?
Не е вярно!esti написа: упорита съм
Единственото вярно заглавие е това, което аз съм решила да сложа.Звеневия написа:Не е вярно!esti написа: упорита съм
"Форума полудя" е подвеждаща, прокомунистическа пропагадна! Инсинуация!
"Хората, посещаващи този форум, бавно, но сполучливо( за повечето) полудяха" - това е вярното заглавие!
Той този форум от доста време е така. За доказателсто погледни темите от последните няколко дни. Пълно с откачали, б@сиesti написа:При вас как е бе?
ПП. Трети път!
Четвърти.
Пети - упорита съм

Ама повечето от нас винаги имат такава нужда!Dark написа:пък аз си помислих, че участниците имат спешна нужда от бели ризи с дълги ръкави