Външността...

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Външността...

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:Оффф, гледах тая вечер първото БГ предаване на "Пълна промяна". И се разплаках (ей, не съм бременна, да не си помислите някои). Стана ми тъжно за това "преобразено" момиче. Нов нос, нови цици, ново тяло, но две болни от аутизъм деца. И това на 25 едва.

Защо на някои жени им е толкова важно да имат ново или старото си тяло???? Аз съм тройна от преди трите деца, майка ми на 16 ми предлагаше да плати за операция на носа ми, щото бил грозен, сега ми говори за билки за отслабване..

Знам, убедена съм, хубаво е да сме красиви, но нима това ни прави щастливи??? Да нямаш образование, работа и да имаш две болни деца... Кво ще променят две цици, бееее???

Уфффф, наистина ми е тъжно. Хората нямат приоритети, може би, рекламата и Холивуд 0налагат "ценности", тъжно е...:crying: А тия им представи са толкова сбъркани и само след 10 години ще им се иска да... убият себе си или другиго... Това ли са изпълнените мечти? Новият бюст, новият нос..???
Ни съ впрягай, чаве:grin: Гледай "Това го знае всяко дете", та да ти стане весело (всъщност още по-тъжно)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Zmeu написа:
caliostro написа: е как па няма да ти хареса. :lol:
еми как
ей тъй
някои са си пуритани и нищо не си казват
а ония от карибите
уфф, пак се отнесох от реалността :lol:
те за пуританите са им приготвили една тесла друга
и у скоро ще я подкарат по тв :lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
Ами то е само пример, но как да ти кажа, всеки пример е показателен.
Не е потърсила начин да й се финансира някакво обучение, да речем, пък и как ли да разбере има ли такива възможности, тях не ги тръбят непрекъснато по рекламите.
Тъжното е в празнотата на решението й. И тази празнота не е случайна. Тя идва от общото. Пак от ценностната система.
По принцип говоря и аз... тя е една от многото пипируди...

Факта, че от двама различни мъже има две осакатени по рождение деца едоста показателен!
Може и да ме наплюете, може и... абе... все ми е едно вече, но понякога си мисля, че фашистките теории за стерилитета на някои определени хора са крайно необходими... ох... написах го... сега можете да ме биете спокойно!...

П.П. Да... ценностна система... ама тази ценностна система я налагат по всички медии точно такива рекламно-лигави предавания...
А да изброявам ли всички останали розово-ревящи предавания???
Айде, от мен да мине - "Море от любов" и куп други подобни...
Това от една страна, от друга предаванията за "хайлайфа"... е, тук вече няма да споменавам... твърде гадно ще стане... поне на мен...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Явили са се над 20 000 души на кастинга, баси :eek:
Тва безплатно ли, бе:-):blink: Щото ако да и аз имам кво да пооправя тук-там:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Чалга.
Ето това е причината за всичко. Народа стана чалгаджийски, с чалгаджийски манталитет - по-важно е да си красив отколкото умен. А всичко пък това произлезе от мутресите - ония дето за пари се оставят да ги млатят и да се държат с тах като с парцали. Ама друго си е борчЕто да има да се фука с още един красив предмет, нали? Пък като му отиде красотата по дяволите след някоя и друга годинка - майната му на предмета - ще си купим нов.
Е.. ми м@м@та. :mad:

П.П. Всъщност нямам нищо против някой който смята, че е грозен и пластиката (дотолкова до колкото ще скрие грозотата) ще повдигне собственото му самочувствие, да направи нещо по себе си. Но да я правиш заради другите... ето това не го разбирам вече.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:Чалга.
Ето това е причината за всичко. Народа стана чалгаджийски, с чалгаджийски манталитет - по-важно е да си красив отколкото умен. А всичко пък това произлезе от мутресите - ония дето за пари се оставят да ги млатят и да се държат с тах като с парцали. Ама друго си е борчЕто да има да се фука с още един красив предмет, нали? Пък като му отиде красотата по дяволите след някоя и друга годинка - майната му на предмета - ще си купим нов.

П.П. Всъщност нямам нищо против някой който смята, че е грозен и пластиката (дотолкова до колкото ще скрие грозотата) ще повдигне собственото му самочувствие, да направи нещо по себе си. Но да я правиш заради другите... ето това не го разбирам вече.
В тази връзка се сетих за еидн мой познат, който твърдеше, че е по-добре да е облечен за 4000 лева, но да има 4 стотинки в джоба, отколкото обратното...

Какво да се прави - консуматорско общество...
Bella Ciao
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

сър Айвънхоу написа:
Факта, че от двама различни мъже има две осакатени по рождение деца едоста показателен!
Може и да ме наплюете, може и... абе... все ми е едно вече, но понякога си мисля, че фашистките теории за стерилитета на някои определени хора са крайно необходими... ох... написах го... сега можете да ме биете спокойно!...

П.П. Да... ценностна система... ама тази ценностна система я налагат по всички медии точно такива рекламно-лигави предавания...
А да изброявам ли всички останали розово-ревящи предавания???
Айде, от мен да мине - "Море от любов" и куп други подобни...
Това от една страна, от друга предаванията за "хайлайфа"... е, тук вече няма да споменавам... твърде гадно ще стане... поне на мен...
Е,е,е, хайде сега...Май нямаш много информация за аутизма, а? Малко крайно се изказваш, не мислиш ли? В такива случаи се казва "Плюй си в пазвата" Никой не е застрахован

Това за фашистите ще пропусна да го коментирам
Изображение

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аз не разбрах кво общо има едно бразилско дупе с хитлер ,чалгата,мутрите...........
общество избрало пътя на западната демокрация и пазарната икономика.
esti

Мнение от esti »

сър Айвънхоу написа:
В тази връзка се сетих за еидн мой познат, който твърдеше, че е по-добре да е облечен за 4000 лева, но да има 4 стотинки в джоба, отколкото обратното...
Аз сега си представям обратното - облечен за 4 ст. и с 4000 лв. в джоба.:lol:
Не му е чиста работата на такъв. Или е ужасно стиснат. Или е някакъв мърльо. Или крие доходи и бяха от данъчните.:lol::blum:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

frisky lioness написа: Е,е,е, хайде сега...Май нямаш много информация за аутизма, а? Малко крайно се изказваш, не мислиш ли? В такива случаи се казва "Плюй си в пазвата" Никой не е застрахован
Да съгласна съм - поне що се отнася до аутизма със сигурност. Няма нищо общо с наследствеността - до колкото знам
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа:
сър Айвънхоу написа:
Аз сега си представям обратното - облечен за 4 ст. и с 4000 лв. в джоба.:lol:
Не му е чиста работата на такъв. Или е ужасно стиснат. Или е някакъв мърльо. Или крие доходи и бяха от данъчните.:lol::blum:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bibilyana написа:
frisky lioness написа: Е,е,е, хайде сега...Май нямаш много информация за аутизма, а? Малко крайно се изказваш, не мислиш ли? В такива случаи се казва "Плюй си в пазвата" Никой не е застрахован
Да съгласна съм - поне що се отнася до аутизма със сигурност. Няма нищо общо с наследствеността - до колкото знам
Мдаааам... има общо с начина на живот на бременната... той също е съществен фактор, немислиш ли???
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ако има нещо тревожно то това е /за конкретния случай де/

че мнооо сладко се целуваха двете приятелки
ъхъ :lol:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

сър Айвънхоу написа:
Мдаааам... има общо с начина на живот на бременната... той също е съществен фактор, немислиш ли???
Признавам това не го знам - може и да си прав - просто нямам информация:?
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа: Аз сега си представям обратното - облечен за 4 ст. и с 4000 лв. в джоба.:lol:
Което ме подсети за разказа на мъж ми от онзи ден.
Бил в Билла и на няколко пъти се разминал в магазина с некъФ чичко, който бил крайно зле облечен, дебел, нисък и изобщо....пълен селянин в лошия смисъл на тази дума. Придружавала го някаква мадама, доста по-висока от него и видимо стройна до преди няколко месеца, защото в момента на случката се оказала леко....бременна. Та така...След пазарувките в магазина либето и странната двойка се засичат на паркинга и О,:blink::shocked: небеса:blink::shocked:!! Каква била почудата на мойто мъж при вида на колата, в която се качили чичото и каката...Няма да уточнявам марки и модели, щот тази подробност от разказа съм я заборавила, но втрещената ми половинка за малко да се бухне в един стълб, додето се заглеждал по возилото и пасажерите му:grin:
Изображение

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

д-р хаус не може да не знае това .
убеден съм :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

caliostro написа: аз сигурен че отговорите ти ще са пшо добри от отговорите на една психоложка която дава наставления с един уморен поглед, с липсваща енергия и хъс за живот.
:good:

И аз се чудех това.. Не че Мадленката ми е фаворитка (много пъти съм го казвала), ама нещо много зле изглеждаше снощи :eek:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Дай та цуна :lovekiss: Те тава ме мъчеше също, ама кат немам време да се формулирам ясно, ти дописваш :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

bibilyana написа: Да съгласна съм - поне що се отнася до аутизма със сигурност. Няма нищо общо с наследствеността - до колкото знам
Има, разбира се, и още как.. Всичко има връзка с наследствеността.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

сър Айвънхоу написа: Мдаааам... има общо с начина на живот на бременната... той също е съществен фактор, немислиш ли???
:russian_ru:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

caliostro написа:д-р хаус не може да не знае това .
Джесток, любим, влюбена съм :giveheart:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

4avdar4e написа:
и аз:kiss:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:
аз пък харесвам Грисам (нъл тъй се казваше)
предната вечер заспах на финала и не разбрах от кво е болен
в момента, в който се събудих питаше докторката колко време му остава

и Хаус гледам, но нещо постоянно се дразня

от двамата умни предпочитам горния
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

snowprincess написа: и Хаус гледам, но нещо постоянно се дразня

от двамата умни предпочитам горния
Може би щото чувството за хумор на филма е малко по-черничко :grin: Всъщност то в другия филм (От местопрестъплението) няма почти хумор, де...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:
сър Айвънхоу написа: Мдаааам... има общо с начина на живот на бременната... той също е съществен фактор, немислиш ли???
:russian_ru:
Нещо не си съгласна с мен ли, що ли???

Да потърся статистика по въпроса, ако искаш???
Bella Ciao
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

сър Айвънхоу написа: Нещо не си съгласна с мен ли, що ли???

Не, бе, не знам, срамувам се публично:shy:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Абе,умното си е умно!
:-*
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:

Имаше едно изследване навремето. Изведоха едни корелационни зависимости... Всъщност беше изследване направено при циганите, относно начина им на живот и високия процент на забляванията по рождение (уф... наследствени и ненаследствени) при децата им. И цялото това сравнено с фона от същите болести при останалата част от населението...
Извода беше - начина на живот поражда високия риск децата да се раждат с вродени болести. Наличието на някакъв нисък процент на тези заболявания при "нормалните" хора е влседствие на нормалните мутации...

(Уффф, днес никак не ми е ден да обяснявам... Дано сте ме разбрали правилно, защото нямам време - точно днес - да дообяснявам) :kiss:

П.П. А от какво се срамуваш? От това, че си родила и отгледала трима готини пича??? (Е, третия все още има доста за "отглеждане", ама... :winkw:
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:

Ти пък много бързаш. Нека минат година, две и всичко ще си дойде на мястото. Аз като се гледам на снимките след раждането, не мога да се понасям. Хем не бях качила много.
Напълно те разбирам :kiss:, но ти имаш само поводи за гордост.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:
Има, разбира се, и още как.. Всичко има връзка с наследствеността.
не би трябвало да има връзка, чаве
това е болест, която се проявява още в детството
тези хора, като възрастни, нямат никакъв шанс да се оженят/омъжат, да създадат наследство и да предадат аутизма на децата си
при някои от другите психични разтройства до един момент човек е добре (поне изглежда, въпреки че са си го носили в себе си), могат да имат пълноценен живот, в следващия момент нещо се разбърква в черната кутия и...
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

жената сега има шанс да си намери мякой пич след сменената визия и ако успее да си промени живота.

вие се отнесохте направо :lol:
та това та онова.......
чалга било
ако е така то холивуд е баси и чалгаджииницата . което е абсолютен абсурд.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

[
Имаше едно изследване навремето. Изведоха едни корелационни зависимости... Всъщност беше изследване направено при циганите, относно начина им на живот и високия процент на забляванията по рождение (уф... наследствени и ненаследствени) при децата им. И цялото това сравнено с фона от същите болести при останалата част от населението...
Извода беше - начина на живот поражда високия риск децата да се раждат с вродени болести. Наличието на някакъв нисък процент на тези заболявания при "нормалните" хора е влседствие на нормалните мутации...

дрън дрън

това прилича на чиста проба расизъм...
типично по български
циганите и пр

ама и мен ме мързи да обяснявам
освен туй аутизмът никой не го знае от къде е и какво е
освен туй любимите ми"професионалисти" са прихотерапевтите....

(особено след като последният такъв нарече психоза една абстиненция от бензодиазепини,предложи да се даде Халдол и бабата след 24 часа интубирана с НМСиндром-дълго е за обяснение)
само един любим психотерапевт имам и той беше психиатър всъщност
ей тоз
ето

та не ми пишете за таквизи медицински работи..щото се дразня
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

caliostro написа:жената сега има шанс да си намери мякой пич след сменената визия и ако успее да си промени живота.

та това та онова.......
чалга било
Ами то както е тръгнало, някой ден и силиконови кукли ще могат да ви свършат работа. :blum:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

vyara написа: Ами то както е тръгнало, някой ден и силиконови кукли ще могат да ви свършат работа. :blum:
те и сега вършат :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

сър Айвънхоу написа: Баси и снобарията! Трябва да забранят сапунките и приказките за принцове и принцеси!
стигнах до това мнение и честно казано се вбесих...

начи забраняват приказките с щастлив край, забраняват мечтите и кво? тия дето не са се родили със сребърна лъжичка в устата направо да ги гръмват още в люлката - да се не мъчат представяйки си безрадостния живот който ги чака

Рицарю, с тоз никнейм трябва да си по-благороден

не може да отнемаш мечтите на хората
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

vyara написа:
caliostro написа:жената сега има шанс да си намери мякой пич след сменената визия и ако успее да си промени живота.

та това та онова.......
чалга било
Ами то както е тръгнало, някой ден и силиконови кукли ще могат да ви свършат работа. :blum:
не виждам нищо лошо и в това.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Zmeu написа:
vyara написа: Ами то както е тръгнало, някой ден и силиконови кукли ще могат да ви свършат работа. :blum:
те и сега вършат :lol:
сигурно ще се с китайски интерфейс
и не е ясно как ще е в превод
йесссссссссс йессссссссссссс :rotfl24:
jazz

Мнение от jazz »

caliostro написа: сигурно ще се с китайски интерфейс
и не е ясно как ще е в превод
йесссссссссс йессссссссссссс :rotfl24:
кой ти гледа фейс
а другото няма нужда от превод :lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark написа:стигнах до това мнение и честно казано се вбесих...

начи забраняват приказките с щастлив край, забраняват мечтите и кво? тия дето не са се родили със сребърна лъжичка в устата направо да ги гръмват още в люлката - да се не мъчат представяйки си безрадостния живот който ги чака

Рицарю, с тоз никнейм трябва да си по-благороден

не може да отнемаш мечтите на хората
Как кще ги гърмят???:shocked: Нали някой трябва да работи за тия със сребърните лъжици в устата!!!!:(

Не отричам мечтите! Мечтите са най-светлото нещо на един човек! Тук въпросът експонацията и интерпретацията...
Не може да създаваш илюзията на човек, че е лесно - ей така, щракваш със пръсти - да станеш богат...
Не е ли жестоко да дадеш метчи и надежди на някой и после да го натириш в калта? И да се стараеш да не вдига главата от там??? Защото този вид предавания целят само едно - да накарат хората да мислят, че учението и труда са мръсни думи... Целта е една и е много ясна - тъпи и ограничени хора се урпавляват и заробват по-лесно. Подаваш им някаква "мечта" и те я преследват цял живот... без и грам да имат шанс да я осъществят....

:rotfl24: Благороден - демек роден със сребърна лъжица в устата ли???
Твърде неправилно мнение си си създала за благородниците...
А никът ми е идеал... уф... както и да е... май трябва да го сменям... нещо все не го разбират както трябва...
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:Оффф, гледах тая вечер първото БГ предаване на "Пълна промяна". И се разплаках (ей, не съм бременна, да не си помислите някои). Стана ми тъжно за това "преобразено" момиче. Нов нос, нови цици, ново тяло, но две болни от аутизъм деца. И това на 25 едва.

Защо на някои жени им е толкова важно да имат ново или старото си тяло???? Аз съм тройна от преди трите деца, майка ми на 16 ми предлагаше да плати за операция на носа ми, щото бил грозен, сега ми говори за билки за отслабване..

Знам, убедена съм, хубаво е да сме красиви, но нима това ни прави щастливи??? Да нямаш образование, работа и да имаш две болни деца... Кво ще променят две цици, бееее???

Уфффф, наистина ми е тъжно. Хората нямат приоритети, може би, рекламата и Холивуд 0налагат "ценности", тъжно е...:crying: А тия им представи са толкова сбъркани и само след 10 години ще им се иска да... убият себе си или другиго... Това ли са изпълнените мечти? Новият бюст, новият нос..???
Разни хора, разни приоритети. Знаеш отговора - за някои това са най-важните неща. За други са парите. За трети-властта.

:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор