много ми е тъжноо:roll:
сега такз празноо и се чудяя какво да захвана да чета, идеи ?
Благодаря предварително
Хитър Петърbibilyana написа:Вчера свърших Хари Потър...
Благодаря предварително
Пратчетbibilyana написа:Вчера свърших Хари Потър...
Благодаря предварително

нещото е препоръчително да не изисква ходене до книжарницата - ще я потърся таз сега нейде4avdar4e написа: Аз книги вече не смея да препоръчвам, ама ще си помисля, де. Щото ако кажа "Бивалици"-те на Вера Мутафчиева, ще стана направо банална
Недей, няма я в нетаbibilyana написа: нещото е препоръчително да не изисква ходене до книжарницата - ще я потърся таз сега нейде
За пратчет знам - имам доста чела съм и май почти всичко, което успях да намеря из нетя съм чела...сега ще търся още - мерси за идеятаfrisky lioness написа: Пратчет
Близък до потър, но много свеж. Тъжното ще спре:-)
За да не ходиш никъде: http://bmanolov.free.fr/mylibbibilyana написа:нещото е препоръчително да не изисква ходене до книжарницата - ще я потърся таз сега нейде4avdar4e написа: Аз книги вече не смея да препоръчвам, ама ще си помисля, де. Щото ако кажа "Бивалици"-те на Вера Мутафчиева, ще стана направо банална
ауу благодаря ти - аз ги колекционирам тез сайтовесър Айвънхоу написа:За да не ходиш никъде: http://bmanolov.free.fr/mylibbibilyana написа:нещото е препоръчително да не изисква ходене до книжарницата - ще я потърся таз сега нейде4avdar4e написа: Аз книги вече не смея да препоръчвам, ама ще си помисля, де. Щото ако кажа "Бивалици"-те на Вера Мутафчиева, ще стана направо банална
Има достатъчно книги за четене там!
Претендирам, че е един от най-добрите. Може бизащото и аз самият качвам там книги...bibilyana написа: ауу благодаря ти - аз ги колекционирам тез сайтове
За мен най-добрият е lib.ru, но за който може и обича да чете на руски. Там има (почти) всичко... :eek:сър Айвънхоу написа: Претендирам, че е един от най-добрите. Може бизащото и аз самият качвам там книги...![]()
И аз го преглеждам понякога този сайт. Ама все пак предпочитам да чета литературата на език, който познавам най-добре... И да седоверявам на преводачите!4avdar4e написа:За мен най-добрият е lib.ru, но за който може и обича да чете на руски. Там има (почти) всичко... :eek:сър Айвънхоу написа: Претендирам, че е един от най-добрите. Може бизащото и аз самият качвам там книги...![]()
ох не е в Обичането работата...4avdar4e написа:За мен най-добрият е lib.ru, но за който може и обича да чете на руски. Там има (почти) всичко... :eek:сър Айвънхоу написа: Претендирам, че е един от най-добрите. Може бизащото и аз самият качвам там книги...![]()
кво ти се чете?bibilyana написа:Вчера свърших Хари Потър...
Благодаря предварително
виж това е един добър въпрос....bead_ написа: кво ти се чете?
е да прочетеш някоя готварска книга!bibilyana написа:чудесна идея всъщност:winkw:
тъй ли мислиш - ми че то и това не е никак лоша идея - аз обичам да готвя - ти що не споделиш някоя от твоите рецепти тип "запазена марка"Звеневия написа:е да прочетеш някоя готварска книга!bibilyana написа:чудесна идея всъщност:winkw:
Инж-а требе да я де тая вечер, мисля си аз!
Вече не споделям!bibilyana написа: тип "запазена марка"
що бе баткааЗвеневия написа:Вече не споделям!bibilyana написа: тип "запазена марка"
Нали знаеш, че Хрониките на Амбър са "открадната" идея от Филип Хосе Фармър. Така, че може да ти хареса и оригинала. Първата книга от цикъла се казва "Създателят на вселени". Приятно четене.bibilyana написа: виж това е един добър въпрос....
нещо от сорта на .... пътеводителя
или Хрониките на Амбър на зелазни
или.....няма да кажа нещо от типа на "Малкия принц", щото това е уникално нещо - няма второ като него, ама ако имаше - щеше ми се да го знам
ейй такизз неща - нямам нищо против малко пратчет или пък удхаус - което е чудесна идея всъщност:winkw:
Пък на мен ми е скученсър Айвънхоу написа: П.П. Всъщност, всичко, което вземеш на Робърт Шекли е супер!!!
О благодаряя - ето, че вече си говорим на един език-всъщност не ги знам тези автори, ще пробвам и после ще споделя...сър Айвънхоу написа:Нали знаеш, че Хрониките на Амбър са "открадната" идея от Филип Хосе Фармър. Така, че може да ти хареса и оригинала. Първата книга от цикъла се казва "Създателят на вселени". Приятно четене.bibilyana написа: виж това е един добър въпрос....
нещо от сорта на .... пътеводителя
или Хрониките на Амбър на зелазни
или.....няма да кажа нещо от типа на "Малкия принц", щото това е уникално нещо - няма второ като него, ама ако имаше - щеше ми се да го знам
ейй такизз неща - нямам нищо против малко пратчет или пък удхаус - което е чудесна идея всъщност:winkw:
А инак... от сорта на пътеводителя... виж трилогията на Роджър Зелазни и Робърт Шекли за дявола Аззи. Книгите, по реда на "събитията" в тях са:
"Донеси ми главата на принца"
"Ако с Фауст не успееш"
"Просто шеметен фарс"
Приятно четене...
П.П. Всъщност, всичко, което вземеш на Робърт Шекли е супер!!!
А, щях да забравя: "Пътят на славата" от Робърт Хайнлайн!!! Много близо до Амбър като "звучене"!!!
Как така ще ти е скучен??4avdar4e написа:Пък на мен ми е скученсър Айвънхоу написа: П.П. Всъщност, всичко, което вземеш на Робърт Шекли е супер!!!
Като изчетеш този "списък"bibilyana написа:
О благодаряя - ето, че вече си говорим на един език-всъщност не ги знам тези автори, ще пробвам и после ще споделя...
Знам, бе, ама кво да правиш: по вкусу и цвету товарищей нетусър Айвънхоу написа: Как така ще ти е скучен??
Това е един от най-великите фантасти!!!
Особено разказите му... тези с неочакван край...
И аз знам... ама все пак се учудих...4avdar4e написа:Знам, бе, ама кво да правиш: по вкусу и цвету товарищей нетусър Айвънхоу написа: Как така ще ти е скучен??
Това е един от най-великите фантасти!!!
Особено разказите му... тези с неочакван край...
Бе, аз прочетох "Главта на принца" и пордълженията и, забавлявах се с тях.4avdar4e написа:Пък на мен ми е скученсър Айвънхоу написа: П.П. Всъщност, всичко, което вземеш на Робърт Шекли е супер!!!
Не си досаден, благодаря за препоръкитесър Айвънхоу написа:Между другото... след малко отивам на представянето на една книга на мой колега.
Казва се "Царицата" от Светослав Панов.
Азсъм й първия редактор. Ако четеш политически трилъри... може и да ти хареса!
П.П. Лелеее, май станах досаден с препоръките си...
имам една лоша и една добра новина за теб.bibilyana написа: нещо от сорта на .... пътеводителя
:
Благорадя ти и на теб многоbead_ написа:имам една лоша и една добра новина за теб.bibilyana написа: нещо от сорта на .... пътеводителя
:
първо, нещо от сорта на пътеводителя НЯМА.
второ, ако те влече фантастика/фентъзи и не си чела урсула де гуин - сега ти е времето, няма да съжаляваш. поне не много:winkw:
и аз мисля, че не е скучен. но е мааалко еднопластов. шегите му са свежи, но простички. като за тийнове. шекли аз бих го определила като добро експресо, докато адамс е ароматно домашно приготвено мокачино с канела. разбери ме както искаш, но по възможност - правилно.сър Айвънхоу написа:
Как така ще ти е скучен??
.
А, за Урсула никога не е късно!bead_ написа:имам една лоша и една добра новина за теб.bibilyana написа: нещо от сорта на .... пътеводителя
:
първо, нещо от сорта на пътеводителя НЯМА.
второ, ако те влече фантастика/фентъзи и не си чела урсула де гуин - сега ти е времето, няма да съжаляваш. поне не много:winkw:
" Доня Фло и нейните двама съпрузи " - Жоржи Амаду. Много е яка, много умна и се чете на един дъх.bibilyana написа:Вчера свърших Хари Потър...
Благодаря предварително