Само ви информирам.
Ако има други мнения по въпроса, ще отговоря чак довечера.
Мнемозина написа:израза "под надслов"
Само ви информирам.
Мнемо харесва по-скоро това съчетание на "под" и "над"... май.ave написа:Мнемозина написа:израза "под надслов"
Само ви информирам.
"Надслов" - чудесна праславянска дума. и аз си я обичам.
...НАДменен ПОДмазвач!vyara написа:Мнемо харесва по-скоро това съчетание на "под" и "над"... май.ave написа:Мнемозина написа:израза "под надслов"
Само ви информирам.
"Надслов" - чудесна праславянска дума. и аз си я обичам.![]()
Помъчих се и аз да се сетя за подобен израз, но нищо не измислих..
в анфасvyara написа: Помъчих се и аз да се сетя за подобен израз, но нищо не измислих..
Да, вярно.4avdar4e написа:в анфасvyara написа: Помъчих се и аз да се сетя за подобен израз, но нищо не измислих..
Тц. Не е баш тъй. Това е в в фас/лице. Повторение, а на отрицание.vyara написа:Да, вярно.4avdar4e написа:в анфас
Да, бе, просто се сетих, че също е разпространоRemmivs написа:Тц. Не е баш тъй. Това е в в фас/лице. Повторение, а на отрицание.vyara написа:Да, вярно.4avdar4e написа:в анфас
Да де това е по-скоро тавтология. Като "взаимно сътрудничество", "бъдещи планове", "пълен монопол", "друга алтернатива" и т.н. Но като се замислиш и в "под надслов" (божкей колко предлози!) няма противоречие.Remmivs написа:Тц. Не е баш тъй. Това е в в фас/лице. Повторение, а на отрицание.vyara написа:Да, вярно.4avdar4e написа:в анфас
В под надслова пише...Мнемозина написа:израза "под надслов"
Само ви информирам.
в предвидМнемозина написа:израза "под надслов"
Само ви информирам.