Ще успеем ли да направим равносметка?
Кой
Кого
Защо
Какво спечелихте,
Какво загубихте
Кого намерихте
Струваше ли си да се отделим?
Има ли повод за празненство?
Наздраве!
пропусна важен въпрос - КОЛКО?Европ Европов написа:До годишнината.
Кой
Кого
Защо
Какво спечелихте,
Какво загубихте
Кого намерихте
Наздраве!
Поводи за празненство винаги има.Европ Европов написа: Наздраве!

frisky lioness написа:Поводи за празненство винаги има.Европ Европов написа: Наздраве!
Аз съм доволна. Не обичам просторните и многословни доклади. Тук ми е добре. Спокойно ми е.
Радвам се, че съм открила теб и жена ти (пиша теб, щот ти си автора на темата:winkw:) както и всички останали. Всеки е неповторим и уникален.
П.П. Извън въпросите ти да спомена за сведение на пристигащите, че е необходимо освен бански да си носите и шнорхели и плавнициНадявам се до събота да не се налага и надуваеми лодки:lol::lol::lol:
Моля, кореспондентите от страната да докладват какво е времето при тях по региони! Благодаря:-)
Има повод да празнуватеЕвроп Европов написа:До годишнината.
Кой
Кого
Защо
Какво спечелихте,
Какво загубихте
Кого намерихте
Наздраве!
За мен си струваше - и в предишния форум, и тук...Европ Европов написа:До годишнината.
Кой
Кого
Защо
Какво спечелихте,
Какво загубихте
Кого намерихте
Наздраве!
Вече не знам на кого отговарям.Калъп Сапунов Ароматини написа:До годишнината.
Кой
Кого
Защо
Какво спечелихте,
Какво загубихте
Кого намерихте
Наздраве!
На човека с най-тежката шизофрения в клуба. Щото не знам дума за повече от раздвояване на личносттаМнемозина написа: Вече не знам на кого отговарям.
Ми аз вас и вие мене.Звеневия написа:До годишнината.
Кой
Кого
Защо
Какво спечелихте,
Какво загубихте
Кого намерихте
Наздраве!
За какво ни е тази равносметка. Всеки сам за себе си знае какво му е донесло клубчето.Звеневия написа: Ще успеем ли да направим равносметка?
Наздраве!
Гледам те и ти се радвам.МЪЖжжж написа: Hello
МЪЖжжж написа: За какво ни е тази равносметка. Всеки сам за себе си знае какво му е донесло клубчето.
Аз просто се радвам, че може да Ви кажа Hello
Наздраве!

кви равносметки, кви 5 лева... това да не е доклад по проект, или първи том на спомени...МЪЖжжж написа:...За какво ни е тази равносметка. Всеки сам за себе си знае какво му е донесло клубчето.
Аз просто се радвам, че може да Ви кажа Hello
Наздраве!
Абе, то, ако питаш мъжката част на компанията, ще е русата, ама щом казваш умната, ще е умната! Няма да ти цепим хатъря я!pocti_bezobidna написа: и умната!
Вие сте еб*ти крайните типове...!pocti_bezobidna написа:Ха! А женската част къде я забрави!
Не бързайте с русата, може пък брюнетката да е по-... във всяко отношение!
ТИ започна първа... аз просто дадох контра предложение!pocti_bezobidna написа:Ха! А женската част къде я забрави!
Не бързайте с русата, може пък брюнетката да е по-... във всяко отношение!
Драс-драс!frisky lioness написа:Днес да не е ден на майстора, а?
Или стягате куфарите, а?
Що никой нищо не дращи, а?:mad::evil:
Няма рецепта. Просто май се надсмивам над нещата, които не мога да прескоча, а останалите променям.esti написа:Гледам те и ти се радвам.МЪЖжжж написа: Hello
И се чудя.....абе как може да се съхрани човек толкова, че да си запази детското излъчване.
Детско не в смисъл на инфантилно, а на чисто и непокварено от тъпия гаден живот.
Хелоу Слънчо!
Снимки от мястото, не от присъстващите:МЪЖжжж написа: Мястото е мноу готино, изключая студената вода в басейна, къто ми остана /почти/ цялото мъжко достойнство
Чакам снимки с нетърпение. От ВТ така и не съм ги видял още.