Усмихвайте се
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Mila написа:Навремето в русенската болница имаше един детски лекар - негър.
Чаках за преглед в един тъмен коридор, и изведнъж в дъното се появи една бяла манта, и бързо се понесе към мен. Как не припаднах - не знам.По онова време все още вярвах в призраци и др. свръхестествени създания.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Усмихвайте се
Може да не му е било до усмихване на човекаZmeu написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ужасни сте простоfrisky lioness написа:Може да не му е било до усмихване на човекаZmeu написа::winkw: или дори да няма човек, а тази весела булка просто да е позирала да някой манекен от магазина, с цел тренировки за големия ден:-)
- сър Айвънхоу
Според мен с най-добрата "примамка" в такива случаи - пари...Zmeu написа:той е ясенcaliostro написа: с едно копие само срещу това чудовище
а тя с какво го е привлякла
кой я знае каква акробатка е
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много сте гадни.
Сега отговорихте ли си на въпроса защо някои жени прибягват до услугите на пластичните хирурзи, а?:(:evil:
Щот иначе ако няма кинти шансовете им за "щастлив" семеен живот се свеждат до минимум (това за да не кажа 0)
Сега отговорихте ли си на въпроса защо някои жени прибягват до услугите на пластичните хирурзи, а?:(:evil:
Щот иначе ако няма кинти шансовете им за "щастлив" семеен живот се свеждат до минимум (това за да не кажа 0)

- сър Айвънхоу
За такъв са й стигнали парите просто!Zmeu написа:тя ако имаше пари щеше да вземе някой дет' се виждасър Айвънхоу написа: Според мен с най-добрата "примамка" в такива случаи - пари...
или пък тоя го е срам да се покаже
уфф, сложно е
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
То при тази кака ще трябва да докарват някоя от помпите, дето измукват наводнени мазета, за да й направят липосукция...frisky lioness написа:Много сте гадни.
Bella Ciao
Bella Ciao
тази и Микеанджело не може да я разкрасиfrisky lioness написа: Сега отговорихте ли си на въпроса защо някои жени прибягват до услугите на пластичните хирурзи, а?:(:evil:
да отиде на джим, да се понапъне малко