Водна котка
Водна котка
Не знам дали ви съобщавам нещо ново или не, но факт е, че моята котка е водна.
До сега не съм срещала подобно явление, хем и да ви кажа добро утро:)
Тя много обича да я къпя, не помръдва под душа,
Вечер спи в бидето и сутрин задължително е мокра.Как го прави не знам и до ден днешен.
Когато навън вали тя излиза и се кефи на капките дъжд. Ей такова нещо не съм виждала.
Това хич да не ви звучи като във вица със златната рибка дето някой си пожелал дълги крака и мокро котенце:)
Усмихнат ден на всички:)
До сега не съм срещала подобно явление, хем и да ви кажа добро утро:)
Тя много обича да я къпя, не помръдва под душа,
Вечер спи в бидето и сутрин задължително е мокра.Как го прави не знам и до ден днешен.
Когато навън вали тя излиза и се кефи на капките дъжд. Ей такова нещо не съм виждала.
Това хич да не ви звучи като във вица със златната рибка дето някой си пожелал дълги крака и мокро котенце:)
Усмихнат ден на всички:)
Re: Водна котка
Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
Добро утро:-)
Що, бе, кво прави твоя рот... така де кот?esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
Ама довършвай си мислите, моля!4avdar4e написа:Що, бе, кво прави твоя рот... така де кот?esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
Котвайлер е много хубава дума.
Panta rhei...
Проклетичка е, понякога и агресивна.4avdar4e написа:Що, бе, кво прави твоя рот... така де кот?esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
А когато дойде време за баня е направо екшън.
Винаги се познава по ръцете ми, че съм я къпала.
Но поне не ми прави никакви бели.
Много е културна иначе.
имам 2esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
вместо 2 котки
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз затова не къпя тигъра. Казвала съм ти, че от раздането си до този момент е къпан сигурно не повече от 3 (три) пъти. Той си ми е толкова чистичък, душичката...esti написа:Проклетичка е, понякога и агресивна.4avdar4e написа:Що, бе, кво прави твоя рот... така де кот?esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
Много е културна иначе.
Не мога да го къпя, дори и някой да ми помага. Тогава просто жертвите и пораженията ще са повече. 5 килограма мускули, нокти като бръснарски ножчета и зъби
Добър дАн!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не познавам лично такива котки, но съм чувала за още една-две, които са влябени във водатаГлен написа:Не знам дали ви съобщавам нещо ново или не, но факт е, че моята котка е водна.
До сега не съм срещала подобно явление,

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Сестра ми имаше един.ELBI написа:имам 2esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
вместо 2 котки
Беше психично болен.
Свири ли на пиано? Какво рецитира?esti написа:....Но поне не ми прави никакви бели.
Много е културна иначе.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Толкова го исках за зет твоя...frisky lioness написа:Аз затова не къпя тигъра. Казвала съм ти, че от раздането си до този момент е къпан сигурно не повече от 3 (три) пъти. Той си ми е толкова чистичък, душичката...
Не мога да го къпя, дори и някой да ми помага. Тогава просто жертвите и пораженията ще са повече. 5 килограма мускули, нокти като бръснарски ножчета и зъби
Добър дАн!
Голям красавец е!
Па нека да е проклет.
по-горе пишеш "...аз ... си имам..."esti написа:Сестра ми имаше един.ELBI написа:имам 2esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
вместо 2 котки
Беше психично болен.
Със систър да нямате 2 в едно?
Моите са в прекрасно психично здраве. Може да провериш, ако се промъкнеш вечер близо до тях
до тях не виждам кой ще има ищах да се промъква, ама виж до стопанина...ELBI написа:
Моите са в прекрасно психично здраве. Може да провериш, ако се промъкнеш вечер близо до тях
just perfect
Мрази музиката, особено ако е по-силна.ELBI написа:Свири ли на пиано? Какво рецитира?esti написа:....Но поне не ми прави никакви бели.
Много е културна иначе.
Чуе ли я и веднага напада този, който и е най-близо.
Абе аз имам котка, която прилича на ротвайлер, а сестра ми имаше ротвайлер, който беше изрод.ELBI написа:
по-горе пишеш "...аз ... си имам..."
За твоите предпочитам да ти се доверя, няма защо да ги пробвам.
вечер разни пияндета или наркоманчета правят разни опитчета да влязат в двора...bead_ написа:до тях не виждам кой ще има ищах да се промъква, ама виж до стопанина...ELBI написа:
кво сега - стопанина в манастир или изолатор ли искаш го прати?
Търся, но не намирам още шпакловчик... не съм забравил.
Покривджии намерих. Уж. Средно много/прилично ще ме одрусат. Българи, макар че ще им работят други - те ще надзирават. Това е най-доброто за момента...
Изненадващо и за самия мен, това се оказа една много хубава порода. Обичливи, глезльовци, много добрички. Мнението на други "кучкари" (щото аз съм новичък) е, че както ги възпиташ, такива стават - стават злобни и лоши, ако така ги тренираш. Е - вероятно, както и при хората, и там си има кофти по природа...esti написа:Абе аз имам котка, която прилича на ротвайлер, а сестра ми имаше ротвайлер, който беше изрод.ELBI написа:
по-горе пишеш "...аз ... си имам..."
За твоите предпочитам да ти се доверя, няма защо да ги пробвам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стига, ма:blink::mad: Само за тва да говориш всеки път. Образуваш ми чувство за вина:(esti написа:Толкова го исках за зет твоя...frisky lioness написа:Аз затова не къпя тигъра. Казвала съм ти, че от раздането си до този момент е къпан сигурно не повече от 3 (три) пъти. Той си ми е толкова чистичък, душичката...
Добър дАн!
Голям красавец е!
Па нека да е проклет.
Знаеш ли, той изобщо, ама изобщо не е проклет вече:winkw: Всъщност никога не е бил:-) Сега е пълен кротушко. Явно остарява:( Лежи си по цял ден. Е, понякоха като се прибера от работа и е умирал от скука през деня се е забавлявал гонейки някакво топче по коридорите, което е довело до силно завихряне на пътеките, но това ме радва, защото знам, че е здрав.
Не обича къпане, защото е под достойнството му някой да го докосва, мачка, натиска, да му прави каквото и да било без негово съгласие и извън времето, което той е определил за това, ако изобщо процедурата е включена в списъците му с действия, целящи добро самочувстие и прилежен външен вид:-)

Това ти е сигурно скритото оръжие срещу досадни гости...esti написа:Мрази музиката, особено ако е по-силна.ELBI написа:Свири ли на пиано? Какво рецитира?esti написа:....Но поне не ми прави никакви бели.
Много е културна иначе.
Чуе ли я и веднага напада този, който и е най-близо.
никакъв изолатор. питам да съм подготвена за всякакви житейски ситуации.ELBI написа:
кво сега - стопанина в манастир или изолатор ли искаш го прати?
..
за другото - караш ме да ти се чувствам толкова задължена...
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моят не поняся мокри лапи. Ако стъпе в някоя локва бърза да ги изтръска по един много смешен начин:lol::lol::lol: Ако някъде по тялото му капне вода се изтръсква леко и веднага облизва мястото:-)vyara написа:Сладурско звучи това водно коте, ама като тръгне с мокрите си лапи навсякъде, майко мила.
На моята котка това й е едно от хобитата - да се мокри в банята или да бърка във водата си и да оставя мокри лапи. Друго едно е да къса тапетите. Мила картинка. Ама пуста любов.

Като правило, котките не обичат водата. А и че не е добре повечето да бъдат къпани, щото се нарушава нещо подкожно/кожно, което след това може да доведе до разкъсване на самата кожа. Явно си има и изключения, но нежеланието им за къпане е очевидно генетично вградено (за повечето) - инстинкт за съхранение/предпазване.frisky lioness написа:...
Аз затова не къпя тигъра. Казвала съм ти, че от раздането си до този момент е къпан сигурно не повече от 3 (три) пъти. Той си ми е толкова чистичък, душичката...
...
Така е.ELBI написа: Изненадващо и за самия мен, това се оказа една много хубава порода. Обичливи, глезльовци, много добрички. Мнението на други "кучкари" (щото аз съм новичък) е, че както ги възпиташ, такива стават - стават злобни и лоши, ако така ги тренираш. Е - вероятно, както и при хората, и там си има кофти по природа...
И кучетата си имат характер.
А оня беше изрод, защото освен лош нрав, сестра ми направиха грешката да го запишат на училище и там съвсем го побъркаха.
Иначе си беше сладур.
Майка ми все казваше, че на "баба сладкия, ушичките му са, като панделки":lol:
Най-смешното е, че ако се наложеше да му се дават лекарства или, както веднъж се случи, трябваше да му се слагат капки в очите, защото си ги беше наранил в шиповете на нашийника......та тогава аз му ги слагах.
Номера беше да ми захапе леко едната ръка и да я държи между зъбите си, докато аз с другата му слагах капките. Искаше изрода да е сигурен, че ако го заболи ще може да схруска виновника.
И беше над 80 кила говедото.
Не бе, просто съм влюбена в него, затова така говоря.frisky lioness написа:
Стига, ма:blink::mad: Само за тва да говориш всеки път. Образуваш ми чувство за вина:(
Знаеш ли, той изобщо, ама изобщо не е проклет вече:winkw: Всъщност никога не е бил:-) Сега е пълен кротушко. Явно остарява:( Лежи си по цял ден. Е, понякоха като се прибера от работа и е умирал от скука през деня се е забавлявал гонейки някакво топче по коридорите, което е довело до силно завихряне на пътеките, но това ме радва, защото знам, че е здрав.
Не обича къпане, защото е под достойнството му някой да го докосва, мачка, натиска, да му прави каквото и да било без негово съгласие и извън времето, което той е определил за това, ако изобщо процедурата е включена в списъците му с действия, целящи добро самочувстие и прилежен външен вид:-)
А за къпането, мачкането, докосването и моята е така.
И аз съм така.
esti написа:Проклетичка е, понякога и агресивна.4avdar4e написа:Що, бе, кво прави твоя рот... така де кот?esti написа:Абе само аз ли си имам ротвайлер вместо котка....
Много е културна иначе.
така...
да ви кажа как се вижда отстрани
очебийна прилика със стопаните
Ние сме моята сме и една зодия - само с 3 дни разлика в датите.Semiramis написа:
така...
- сър Айвънхоу
И аз това забелязах!Semiramis написа:
така...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мноо па забележителни станАхте!:mad:сър Айвънхоу написа:И аз това забелязах!Semiramis написа:
така...
- сър Айвънхоу
Такива сме - от малки!esti написа:Мноо па забележителни станАхте!:mad:сър Айвънхоу написа:И аз това забелязах!Semiramis написа:
така...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ох, аз имам нещо като каракачанка. От улицата го прибрах като курте съвсем. Пък той много лошо настина и сума ти инжекции му биха, пък после си сряза лошо лапата и го шиха...esti написа:Така е.ELBI написа: Изненадващо и за самия мен, това се оказа една много хубава порода. Обичливи, глезльовци, много добрички. Мнението на други "кучкари" (щото аз съм новичък) е, че както ги възпиташ, такива стават - стават злобни и лоши, ако така ги тренираш. Е - вероятно, както и при хората, и там си има кофти по природа...
И кучетата си имат характер.
А оня беше изрод, защото освен лош нрав, сестра ми направиха грешката да го запишат на училище и там съвсем го побъркаха.
Иначе си беше сладур.
Майка ми все казваше, че на "баба сладкия, ушичките му са, като панделки":lol:
Най-смешното е, че ако се наложеше да му се дават лекарства или, както веднъж се случи, трябваше да му се слагат капки в очите, защото си ги беше наранил в шиповете на нашийника......та тогава аз му ги слагах.
Номера беше да ми захапе леко едната ръка и да я държи между зъбите си, докато аз с другата му слагах капките. Искаше изрода да е сигурен, че ако го заболи ще може да схруска виновника.
И е мука превелика сега да му сложат дори ваксинта, само като подуши доктора и се завира под масата в кухнята. Местиш масата - той се мести с нея. Има фобия ми се струва от кучешки доктори...
pocti_bezobidna написа: Местиш масата - той се мести с нея. Има фобия ми се струва от кучешки доктори...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ести, ти си б@си и звероукротителя:blink::shocked::shocked:esti написа: Номера беше да ми захапе леко едната ръка и да я държи между зъбите си, докато аз с другата му слагах капките. Искаше изрода да е сигурен, че ако го заболи ще може да схруска виновника.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пък аз с тигъра НЕ:blum:esti написа:Ние сме моята сме и една зодия - само с 3 дни разлика в датите.Semiramis написа:
така...

Ми...поне с кучета и котки се разбирам.frisky lioness написа:
Ести, ти си б@си и звероукротителя:blink::shocked::shocked:
Номера е да познаваш сигналите.
На оня, като видех, че са му кървясали очите и стои като вцепенен - изчезвах!:lol:
Хич даже! Заляга ниско до пода, пък е дългокрак...4avdar4e написа:pocti_bezobidna написа: Местиш масата - той се мести с нея. Има фобия ми се струва от кучешки доктори...:rotfl24::rotfl24: Ох, преставих си го нещо като костенурка, с масата на гърба
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Същото у наше селоesti написа: На оня, като видех, че са му кървясали очите и стои като вцепенен - изчезвах!:lol:

Да, за котките е така - разширяват зениците.frisky lioness написа:Същото у наше селоesti написа: На оня, като видех, че са му кървясали очите и стои като вцепенен - изчезвах!:lol:Тогава бегам бързо и затварям вратата след себе си или грабвам някой чехъл
Само дет на нашия не му кървясват, а светят
По опашката също може да се ориентира човек, кога е желателно да ги освободи от присъствието си.