............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:47, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Re: Мигове от един живот
Какво да ти кажа... тъжно... тъпо... гадно... ежедневие...
Пак ще се изцепя май, както не трябва, ама на някои не трябва да се позволява да имат деца... Или поне трябва много добре да бъдат обучавани., следени и снакционирани постоянно...
Ох... толкова е гадно всичко понякога...
Пак ще се изцепя май, както не трябва, ама на някои не трябва да се позволява да имат деца... Или поне трябва много добре да бъдат обучавани., следени и снакционирани постоянно...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
хубу де а по къв критерий ще ги избират тез хора - много странносър Айвънхоу написа:Какво да ти кажа... тъжно... тъпо... гадно... ежедневие...
това е ужасно нещо
- сър Айвънхоу
Права си, ужасно е! И си е жив фашизъм при това... Ако се намери точния критерий и ... тъй де сещай се... ще съм за... дори и аз да попадна в тази категория...bibilyana написа:хубу де а по къв критерий ще ги избират тез хора - много странносър Айвънхоу написа:Какво да ти кажа... тъжно... тъпо... гадно... ежедневие...
това е ужасно нещо
Bella Ciao
Bella Ciao
Не може да се забрани на когото и да било да се размножава, но трябва разни такива рискови семейства да се следят по-изкъсо,
и ако се налага, да се отнемат родителски права.
По света поне има такава практика, и ми звучи разумно.
То и тук май има някакви закони в този дух, но не знам доколко действат.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ужасно:(:crying:[unknown] написа:
Групичката от трима нещастници продължава пътя си.....
Това дори не може да се коментира...
На тази когато и да и сменят фасона ще е късно:mad::evil:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За жалост повечето от законите в страната не се прилагат. После говорим за това, че нямаме закони. Не, закони има и те никак не са лоши, но няма адекватно правораздаване. Например закона за защита правата на детето си е много хубав. Предполагам, че може да се пипне тук-там, но като цяло е добър. И какво? Нищо? Няма такова нещо като "да се обадиш на социалните служби". Не и в България. Тук нещата обикносено стават "след дъжд- качулка" или "като се катурне каруцата".....Mila написа:Не може да се забрани на когото и да било да се размножава, но трябва разни такива рискови семейства да се следят по-изкъсо,

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
под "ужасно" имах предвид това, което се е случило тамсър Айвънхоу написа:
Права си, ужасно е! И си е жив фашизъм при това... Ако се намери точния критерий и ... тъй де сещай се... ще съм за... дори и аз да попадна в тази категория...
а съм съгласна и с Мила - знам,че по света така правят - просто контролират и ако видят нещо - проверяват на място - туй то
И на таткото - страшилище.frisky lioness написа:
Вероятно доста е поработил върху имиджа си.
- сър Айвънхоу
Аз казах,че съм краен... Да, наистина Мила е права! Ама като видя/чуя за такива неща и кипва нещо в мен...bibilyana написа:под "ужасно" имах предвид това, което се е случило тамсър Айвънхоу написа:
Права си, ужасно е! И си е жив фашизъм при това... Ако се намери точния критерий и ... тъй де сещай се... ще съм за... дори и аз да попадна в тази категория...
а съм съгласна и с Мила - знам,че по света така правят - просто контролират и ако видят нещо - проверяват на място - туй то
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Да... "хубаво" семейство са се заформили...esti написа:И на таткото - страшилище.frisky lioness написа:
А вероятността това дете да стане голям изрод е огромна... за съжаление...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нямам думи:( Пък и две:crying:esti написа:И на таткото - страшилище.frisky lioness написа:

За социалните служби не знам, но съм се обаждала в полицията и реагираха.frisky lioness написа:
За жалост повечето от законите в страната не се прилагат. После говорим за това, че нямаме закони. Не, закони има и те никак не са лоши, но няма адекватно правораздаване. Например закона за защита правата на детето си е много хубав. Предполагам, че може да се пипне тук-там, но като цяло е добър. И какво? Нищо? Няма такова нещо като "да се обадиш на социалните служби". Не и в България. Тук нещата обикносено стават "след дъжд- качулка" или "като се катурне каруцата".....:crying:
Проблемът е, че искат да им дадеш име и адрес, което в описания случай май няма как да стане.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И какво мислиш, че става след това. Идват (това в случаите с име и адрес). До като дойдат нещата са се успокоили. Так и така има сигнал, подаден, че еди си какво става у вашта къща и т.н..... А, няма такова нещо:blink::shocked: Ето ги децата. Нищо им няма. Нали така деца?:-) Имаме лоши съседи и.....Mila написа:
За социалните служби не знам, но съм се обаждала в полицията и реагираха.
Проблемът е, че искат да им дадеш име и адрес, което в описания случай май няма как да стане.
Това е в повечето случаи. Нищо не могат да направят, ако например майката не подаде сигнал или не се оплаче в прокуратурата, но конкретно в тоя случай като гледам, тая е гати и изрода. Щот бащата може да е всякакъв, но тя е била сама с децата. Можеше да ги гушка и приласкава, както правят нормалните родители, независимо от това какво е отношението на бащата или именно заради неговото отношение

Абе остави тази работа - доказано е, че на глад и на бой не се свиква -caliostro написа:![]()
и по кво позна че са нещастници?
хората са си щастливи по своему и човек не трябва да пречи на чуждото щастие квото и да е то.
иначе всеки може да си прави каквито иска интерпретации.
винаги се интерпретират като опасност, независимо от чувствата на насилника.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да. Най-вероятно това са били сълзи от радостcaliostro написа:![]()
хората са си щастливи по своему и човек не трябва да пречи на чуждото щастие квото и да е то.

О, знаеш ли колко е трудно! Не знам дали помниш, ама тоя закон се прие с 300 зора!frisky lioness написа:За жалост повечето от законите в страната не се прилагат. После говорим за това, че нямаме закони. Не, закони има и те никак не са лоши, но няма адекватно правораздаване. Например закона за защита правата на детето си е много хубав. Предполагам, че може да се пипне тук-там, но като цяло е добър. И какво? Нищо? Няма такова нещо като "да се обадиш на социалните служби". Не и в България. Тук нещата обикносено стават "след дъжд- качулка" или "като се катурне каруцата".....Mila написа:Не може да се забрани на когото и да било да се размножава, но трябва разни такива рискови семейства да се следят по-изкъсо,
То и тук май има някакви закони в този дух, но не знам доколко действат.:crying:
А сега и хората трябва да се научат - че такива проблеми са и тяхна работа, че не има случаи, в които за детето е по-добре да се махне от такива родители, кадри за работа нямаме обучени - психолози, социални работници...
Иначе на ченгетата веднъж съм звъняла с подобен проблем, отреагираха страхотно направо и много бързо, въпреки че си беше работа по-скоро на социалните.
думи като винаги,всички и т.н........Mila написа:Абе остави тази работа - доказано е, че на глад и на бой не се свиква -caliostro написа:![]()
винаги се интерпретират като опасност, независимо от чувствата на насилника.
са неприемливи за мен
Док, не можах да го дочета, честно ..
разбрах, но просто ми идва в повече.
по- мога да кажа за Лиляна-та в Пловдив, че говорихме с Ния скоро
децата на една приятелка учат там
ми ... Днес вашето дете има 5, на вас казваме и сме го предупредили, че ще кажем само на вас, а ако продължи така зле да се представя и на баща му даже ще кажем да види то!
...
другото няма да коментирам.
разбрах, но просто ми идва в повече.
по- мога да кажа за Лиляна-та в Пловдив, че говорихме с Ния скоро
децата на една приятелка учат там
ми ... Днес вашето дете има 5, на вас казваме и сме го предупредили, че ще кажем само на вас, а ако продължи така зле да се представя и на баща му даже ще кажем да види то!
...
другото няма да коментирам.
Виж сега - не знам кое как е, но ако мъжа ти те маризи редовно и ти го приемаш, едва ли "гушкането" ще ти е начин на изразяване.frisky lioness написа:И какво мислиш, че става след това. Идват (това в случаите с име и адрес). До като дойдат нещата са се успокоили. Так и така има сигнал, подаден, че еди си какво става у вашта къща и т.н..... А, няма такова нещо:blink::shocked: Ето ги децата. Нищо им няма. Нали така деца?:-) Имаме лоши съседи и.....Mila написа:
За социалните служби не знам, но съм се обаждала в полицията и реагираха.
Това е в повечето случаи. Нищо не могат да направят, ако например майката не подаде сигнал или не се оплаче в прокуратурата, но конкретно в тоя случай като гледам, тая е гати и изрода. Щот бащата може да е всякакъв, но тя е била сама с децата. Можеше да ги гушка и приласкава, както правят нормалните родители, независимо от това какво е отношението на бащата или именно заради неговото отношение
За полицията - не знам, може и да няма голяма полза, но съм забелязала, че този тип дребни злодейчета много се притесняват,
ако попаднат в полезрението на някой с власт.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам. Не ми се е случвало. Дано никога не научавам. Имаше тема за избора...Mila написа:
Виж сега - не знам кое как е, но ако мъжа ти те маризи редовно и ти го приемаш, едва ли "гушкането" ще ти е начин на изразяване.
.
Не мисля, че ако бия децата си това ще намали мариза върху мен. Начини да се реагира в такива ситуации има много. Тази твар, защото не желая да я наричам жена, нищо че не я познавам е избрала този начин.
Нали всички сме можели били да избираме. Това е нейния избор. Резултатите обаче никак не са добри в перспектива. Айвънхоу е прав за това в какво могат да се превърнат децата след години:(

имах комшии
и яко се млатеха двамата.
първо гоненица из гърсито
около половин час
след което бой около половин час
и след това 1 час секс
и щото детето ми беше малко и се будеше от този екшън и му казах ка комшията пред жена му
абе пич толкова ли не може да смлатиш жена си ами сума ти време я гониш?!
и квоооооооооо
жена му след това каза че съм им развалял семейството и съм го подтиквал да я млати!
нещата не свършват тук
защото жена му имаше 3 братя
и става един екшън и братоците пристигат направо с ножовете.
следва продължение........
около половин час
и след това 1 час секс
и щото детето ми беше малко и се будеше от този екшън и му казах ка комшията пред жена му
и квоооооооооо
жена му след това каза че съм им развалял семейството и съм го подтиквал да я млати!
нещата не свършват тук
Дързост и Горна Баня - 2386-ти епизод...caliostro написа:имах комшии
около половин час
и след това 1 час секс
и квоооооооооо
![]()
нещата не свършват тук
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми Незнайко...
ще ти кажа е не знаем каква е предисторията...
знаем обче че майката набер си няма как да контролира детето си и използва името на бащата.
бащата не е задължително д абие детето ,за да има то респект от него...
а ако не иска да го разочарова?
а ако преди това е посегнало на пеленачето ?
да го обърне от количката например?
а ако е тръгнало да пресича улицата точно преднякоя кола и това е довело майката до истерия?
не съм съгласна с викането боя и заплахите...
но както казах- не знаем всички факти
аз ако бях на еб щах да се намеся....ама аз съм устАта!
ще ти кажа е не знаем каква е предисторията...
знаем обче че майката набер си няма как да контролира детето си и използва името на бащата.
бащата не е задължително д абие детето ,за да има то респект от него...
а ако не иска да го разочарова?
а ако преди това е посегнало на пеленачето ?
да го обърне от количката например?
а ако е тръгнало да пресича улицата точно преднякоя кола и това е довело майката до истерия?
не съм съгласна с викането боя и заплахите...
но както казах- не знаем всички факти
аз ако бях на еб щах да се намеся....ама аз съм устАта!
ей, дребните са големи актьори значи![unknown] написа: с най- жалният глас, който съм чувал, умолява майка си да не се обажда.
- Мамо, мамичко... Моля ти се мамичко не му се обаждай...
Тя се смилява над него. Прибира телефона.
Момчето прегръща майка си през кръста.
щом му минава номера... като гледам даже пред тебе му е минал:winkw:
just perfect
Абсолютно, и аз си го помислих същотоbead_ написа: ей, дребните са големи актьори значи!
щом му минава номера... като гледам даже пред тебе му е минал:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не ми изглежда да е била такава ситуацията от разказа на доктора. Тази след като детето я е прегърнало го е праснала още няколко пъти по главата....4avdar4e написа:Абсолютно, и аз си го помислих същотоbead_ написа: ей, дребните са големи актьори значи!
щом му минава номера... като гледам даже пред тебе му е минал:winkw:Нашия Дзвер, га съм най-бясна, ме поглежда тъъъъъъжно и нежно изтърсва нещо. Цялата ми ярост отива на кино
Ти можеш ли да побесняваш?:shocked::blink:

- Green Light
Ънноун, тва е доста сериозно нещо и разказа ти искрено ме разтърси, обаче нещата може да се видят по два начина. По твоя и по този на Бийд. Аз ги виждам, като Бийд. Защото съм виждал собствените си деца да изпадат в нервна криза, да пищят и да се въргалят по земята в неподправен ужас от заплахата, че е възможно да им се размине желана играчка. Тогава се замислих и доста промених маниера на придобиване на играчки, честотата тоже. (друга тема, както и да е) Представям си Бейби да ги заплаши, че ще ми се обади, за да ми каже да не им купувам еди какво си - ми същата картинка.
И аз така го видях и затова досега си мълча. Кой е съвършен родител, че да обвинява тази майка. Нито някой знае какво й е, нито нищо.Green Light написа:Ънноун, тва е доста сериозно нещо и разказа ти искрено ме разтърси, обаче нещата може да се видят по два начина. По твоя и по този на Бийд. Аз ги виждам, като Бийд. Защото съм виждал собствените си деца да изпадат в нервна криза, да пищят и да се въргалят по земята в неподправен ужас от заплахата, че е възможно да им се размине желана играчка. Тогава се замислих и доста промених маниера на придобиване на играчки, честотата тоже. (друга тема, както и да е) Представям си Бейби да ги заплаши, че ще ми се обади, за да ми каже да не им купувам еди какво си - ми същата картинка.
Моите и те са ми хванали цаката като почна да им се карам
в подкрепа на казаното по-горе - следната вчерашна сценка със синковеца в билла. аз бутам пълна количка и го подканям да върви редом с мене. той застава пред шанда с киселите млека, посочва към данонските с плодове и с най-тъжния си глас /той е един кльощав на всичко отгоре!!/ казва:4avdar4e написа:Абсолютно, и аз си го помислих същотоbead_ написа: ей, дребните са големи актьори значи!
щом му минава номера... като гледам даже пред тебе му е минал:winkw:Нашия Дзвер, га съм най-бясна, ме поглежда тъъъъъъжно и нежно изтърсва нещо. Цялата ми ярост отива на кино
- мамоооо, ще ми купиш ли за рождения ден такова млекце? никога не съм ял таковаааа!
хората ме гледат злобно, щот в количката имам уиски, кашу и т.н.
истината: КУПУВАЛА СЪМ МУ ТАКОВА МЛЯКО И ТОЙ ГО ИЗПЛЮ, ЗАЩОТО ИМАЛО ВЪТРЕ ПАРЧЕНЦА ПЛОДОВЕ. той не яде плодове, както съм се оплаквала в други теми.
как не ми се нахвърли една лелка да ме бие - незнам. щот аз не му взех млекцето. наведох се и му казах в ухото, че вътре има ягоди и той каза, отново тъжно-тъжно "добре тогава". а лелката ни гледаше как се отдалечаваме и сигурно е пуснала тема в някой форум "една, на която трябва да се отнемат родителските права"
just perfect
синчето на кого се е метнал?bead_ написа:в подкрепа на казаното по-горе - следната вчерашна сценка със синковеца в билла. аз бутам пълна количка и го подканям да върви редом с мене. той застава пред шанда с киселите млека, посочва към данонските с плодове и с най-тъжния си глас /той е един кльощав на всичко отгоре!!/ казва:4avdar4e написа:Абсолютно, и аз си го помислих същотоbead_ написа: ей, дребните са големи актьори значи!
- мамоооо, ще ми купиш ли за рождения ден такова млекце? никога не съм ял таковаааа!
хората ме гледат злобно, щот в количката имам уиски, кашу и т.н.
истината: КУПУВАЛА СЪМ МУ ТАКОВА МЛЯКО И ТОЙ ГО ИЗПЛЮ, ЗАЩОТО ИМАЛО ВЪТРЕ ПАРЧЕНЦА ПЛОДОВЕ. той не яде плодове, както съм се оплаквала в други теми.
как не ми се нахвърли една лелка да ме бие - незнам. щот аз не му взех млекцето. наведох се и му казах в ухото, че вътре има ягоди и той каза, отново тъжно-тъжно "добре тогава". а лелката ни гледаше как се отдалечаваме и сигурно е пуснала тема в някой форум "една, на която трябва да се отнемат родителските права"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А когато това се е случвало ти биел ли си ги?Крещял ли си истерично? Има един лек нюанс в поведението на детето след като тя го заплашва, че ще се обади на баща му...Green Light написа:Ънноун, тва е доста сериозно нещо и разказа ти искрено ме разтърси, обаче нещата може да се видят по два начина. По твоя и по този на Бийд. Аз ги виждам, като Бийд. Защото съм виждал собствените си деца да изпадат в нервна криза, да пищят и да се въргалят по земята в неподправен ужас от заплахата, че е възможно да им се размине желана играчка. Тогава се замислих и доста промених маниера на придобиване на играчки, честотата тоже. (друга тема, както и да е) Представям си Бейби да ги заплаши, че ще ми се обади, за да ми каже да не им купувам еди какво си - ми същата картинка.
Най-малкото тази майка е можела да спре и да изслуша какво и говори детето

deja vu - кой ме пита вчера на кого се е метнал и аз кво му казах...ELBI написа:
синчето на кого се е метнал?
just perfect
- Green Light
Дали да отговоря..? Биел съм ги, да, с което не се гордея, защото мрязя всеки момент през живота си, когато съм губел контрол над себе си- винаги само губя, никога нищо добро(ето ти нещо абсолютно. Май Дарк ги следеше тия работи с "никога" и "винаги" навремето). Оправдания, дрън дрън. Биел съм децата и съм викал, макар да ми се иска да вярвам, че не е било истерично. Вярвам също така, че изместваме темата от плоскостта в която я постави ънноун. Не съм такъв.frisky lioness написа:А когато това се е случвало ти биел ли си ги?Крещял ли си истерично? Има един лек нюанс в поведението на детето след като тя го заплашва, че ще се обади на баща му...
Най-малкото тази майка е можела да спре и да изслуша какво и говори детето
Това е изпитано хиляди пътиbead_ написа: в подкрепа на казаното по-горе - следната вчерашна сценка със синковеца в билла.
Обаче, майка му квито номера е въртяла на баба му и дядо му..
И още какfrisky lioness написа: Ти можеш ли да побесняваш?:shocked::blink:
някой има ли разумно обяснение що ги раждаме, аджаба, ния деца да ни въртят такива номера?!?!?!?!?:roll:4avdar4e написа:Това е изпитано хиляди пътиbead_ написа: в подкрепа на казаното по-горе - следната вчерашна сценка със синковеца в билла.
Обаче, майка му квито номера е въртяла на баба му и дядо му..Пример: след вечеря с наште отиваме на ресторант в "Червено знаме", те да пийнат по нещо, аз да хапна тортичка.. Идва сервитьора и аз, с най-невинния поглед и нещастно гласче, казвам: Ама аз нищо не съм вечеряла... И получавам любимото си филе-миньон:rotfl24::rotfl24:
just perfect