като гледам, ще настане бой за този апартамент...Semiramis написа:хахаха
ще звънна да го пазят, значи
............
- сър Айвънхоу
Споко бре! Нема ти пускам нищо! Най-много тв-то да пусна!МЪЖжжж написа:Ич не се оплаквайте.
Последно ще се гушкаме с Айвънхоу. В стаята дето ще трябва да уплътняваме човеколеглата имало само спални персон и половина!!!
Съре! Я отсега обещай, че няма да ми пускаш ръка...![]()
Ама ти обещай, че ще си снабден предварително с тапи за ушите, щото.... ни моа та мисла!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Лелеее заформая се здраво съревнование! Кой хърка повече... Да му мислят тия от съседните стаи!МЪЖжжж написа:Определено му обещавам да му хъркам на уше обаче.
А, като си пийнем, съседите ми тропат по стената, за да спра да хъркам! За теб незнам!
Bella Ciao
Bella Ciao
Само за информация: тапи за уши има в темата на Бибиляна.сър Айвънхоу написа:Лелеее заформая се здраво съревнование! Кой хърка повече... Да му мислят тия от съседните стаи!МЪЖжжж написа:Определено му обещавам да му хъркам на уше обаче.
А, като си пийнем, съседите ми тропат по стената, за да спра да хъркам! За теб незнам!
Panta rhei...
Мнемозина написа:Само за информация: тапи за уши има в темата на Бибиляна.сър Айвънхоу написа:Лелеее заформая се здраво съревнование! Кой хърка повече... Да му мислят тия от съседните стаи!МЪЖжжж написа:Определено му обещавам да му хъркам на уше обаче.
- сър Айвънхоу
За мен композитор не е измислен! При мен работи инженерната мисъл - например ГАТЕР!!!:blum:МЪЖжжж написа:Ееее....изгубил съм го тва състезание. Уби всичко детско в мен.
Аз си мислех, че съм звяр в леглото... само да ми чуят хъркането... а то..
Аз само като препия и препуша...пък и го докарвам нещо къмто Вивалди...![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На вниманието на гостите на града и по-специално на тези, които ще са с деца
На 22-ри септември първите пътници на възстановената детска железница на Младежкия хълм, освен безплатно возене, ще получат награди и лакомства от екипа на Дарик - Пловдив.
На 22-ри септември първите пътници на възстановената детска железница на Младежкия хълм, освен безплатно возене, ще получат награди и лакомства от екипа на Дарик - Пловдив.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Значи требе да сте до нассър Айвънхоу написа:Лелеее заформая се здраво съревнование! Кой хърка повече... Да му мислят тия от съседните стаи!МЪЖжжж написа:Определено му обещавам да му хъркам на уше обаче.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Малеее как щях да се изложа. Таман да кажа до нашия офис и се сетих, че офисния е Сахат тепе. Този е един друг...Как сега да ти го обЯсня:blink: Кат се видите с доктора, той ще ви покаже или даже заведе, ако не...в неделя4avdar4e написа:Къде го тоя Младежки хълм, бе?? Я дай линкче, нещо..frisky lioness написа: На 22-ри септември първите пътници на възстановената детска железница на Младежкия хълм, освен безплатно возене, ще получат награди и лакомства от екипа на Дарик - Пловдив.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Малеее как щях да се изложа. Таман да кажа до нашия офис и се сетих, че офисния е Сахат тепе. Този е един друг...Как сега да ти го обЯсня:blink: Кат се видите с доктора, той ще ви покаже или даже заведе, ако не...в неделя4avdar4e написа:Къде го тоя Младежки хълм, бе?? Я дай линкче, нещо..frisky lioness написа: На 22-ри септември първите пътници на възстановената детска железница на Младежкия хълм, освен безплатно возене, ще получат награди и лакомства от екипа на Дарик - Пловдив.
супер си!
ха дано да я видя и аз ... от сто години се говори