сър Айвънхоу написа:Това като ония двете мацки, дето си говорили. Едната казала:eleonera написа: Лизинга е друга тема и тя обикновено не върви успоредно с бракано пък доста процъфтява извън него!
- Вчера си купих нова кола.
- На лизинг ли? - пита другата.
- Не, на чукинг.
За Брака
класиката е на духинг... май... но и този е готин...eleonera написа:сър Айвънхоу написа:Това като ония двете мацки, дето си говорили. Едната казала:eleonera написа: Лизинга е друга тема и тя обикновено не върви успоредно с бракано пък доста процъфтява извън него!
- Вчера си купих нова кола.
- На лизинг ли? - пита другата.
- Не, на чукинг.:lol:
:lol:
:lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
помня аз, всичко помня, но липсата на пари не е най-важното, къде къде по-страшни неща имаWishes написа:За милионера ставаше дума, ама не помнишeleonera написа:ами аз пари от него не видях, пък за теб не знамWishes написа:При теб е било заради парите му, нормално е положениетоeleonera написа: ами аз защото пробвах - затова имам непреклонно мнение
Какво за мен?
Eleonera
помня аз, всичко помня, но липсата на пари не е най-важното - къде, къде по-страшни неща има...Wishes написа:За милионера ставаше дума, ама не помнишeleonera написа:ами аз пари от него не видях, пък за теб не знамWishes написа:При теб е било заради парите му, нормално е положениетоeleonera написа: ами аз защото пробвах - затова имам непреклонно мнение
Какво за мен?
Eleonera
eleonera написа:помня аз, всичко помня, но липсата на пари не е най-важното - къде, къде по-страшни неща има...Wishes написа:За милионера ставаше дума, ама не помнишeleonera написа:ами аз пари от него не видях, пък за теб не знамWishes написа:При теб е било заради парите му, нормално е положениетоeleonera написа: ами аз защото пробвах - затова имам непреклонно мнение
Какво за мен?
мдам...да не са му наред И другите работи....
то ако е едно - как да е
то пък кое ли му беше наредSemiramis написа:eleonera написа:помня аз, всичко помня, но липсата на пари не е най-важното - къде, къде по-страшни неща има...Wishes написа:За милионера ставаше дума, ама не помнишeleonera написа:ами аз пари от него не видях, пък за теб не знамWishes написа:При теб е било заради парите му, нормално е положениетоeleonera написа: ами аз защото пробвах - затова имам непреклонно мнение
Какво за мен?
мдам...да не са му наред И другите работи....
то ако е едно - как да е
Eleonera
[quote="eleonera]
то пък кое ли му беше наред
[/quote]
жената
кажи за напред, как е милионера, как е автопарка, замъка ... как е с другите работи..остави назадналите истории
жената
кажи за напред, как е милионера, как е автопарка, замъка ... как е с другите работи..остави назадналите истории
Последно промяна от Semiramis на 21.09.07, 12:31, променено общо 1 път.
женатаSemiramis написа:[quote="eleonera]
кажи за напред, как е милионера, как е автопарка, замъка ... как е с другите работи..остави назадналите истории[/quote]
ти пък милионер!!! явно толкова са му били скрити милионите, че никой не ги видя!
Eleonera
ти пък милионер!!! явно толкова са му били скрити милионите, че никой не ги видя!eleonera написа:женатаSemiramis написа:[quote="eleonera]
какво нещо
и мен така
да имаш в повече едни зимни гуми?!
какво нещоcaliostro написа:ти пък милионер!!! явно толкова са му били скрити милионите, че никой не ги видя!eleonera написа:женатаSemiramis написа:[quote="eleonera]
кажи за напред, как е милионера, как е автопарка, замъка ... как е с другите работи..остави назадналите историиама както казах - проблема не е в това. И въпреки милионерското звучене на ника ми - материалната част не ме вълнува особено!
и мен така
да имаш в повече едни зимни гуми?!
ти пък зимни гуми - тя зимата май е история вече!
Eleonera
ти пък милионер!!! явно толкова са му били скрити милионите, че никой не ги видя!eleonera написа:женатаSemiramis написа:[quote="eleonera]
заблудила съм се нещо, аз мислех, че вече си открила човека.
на мен зимни не ми трябват, но ако имаш в повече един милионер...и аз им гледам душите първо
Semiramis написа:ти пък милионер!!! явно толкова са му били скрити милионите, че никой не ги видя!eleonera написа:женатаSemiramis написа:[quote="eleonera]
кажи за напред, как е милионера, как е автопарка, замъка ... как е с другите работи..остави назадналите историиама както казах - проблема не е в това. И въпреки милионерското звучене на ника ми - материалната част не ме вълнува особено!
заблудила съм се нещо, аз мислех, че вече си открила човека.
на мен зимни не ми трябват, но ако имаш в повече един милионер...и аз им гледам душите първо
обещавам появи ли се - да се обадя!
Eleonera