Надниквам в дира и гледам питане: Приятелката има рожден ден, тва съм й подарявал, онова съм й подарявал... Кво да купя?
И на мен каква ми е първата мисъл в главата, мислите???
ЗИМНИ ГУМИ
Че какво сега? Това си е един много добър и навременен подарък!4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
Надниквам в дира и гледам питане: Приятелката има рожден ден, тва съм й подарявал, онова съм й подарявал... Кво да купя?
ЗИМНИ ГУМИ:rotfl24::rotfl24:
ми кажи му го на този путьо4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
Верно вече си откачила:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Ама как няма...4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :

4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
пак ще се върнеме на това като стане -20 -25Semiramis написа:4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
аз пък имам друг проблем с тия гуми -
пусто женско мислене - все като алегория ме звучи
тежка зима, лоши условия, дай да се подготвим за идващото, да не ни "изненада" снега, който знаем, че идва ... мирише ми на промени, некви такива дълбоки ..пък то си е като вица за мухата на Айвънхоу
caliostro написа:пак ще се върнеме на това като стане -20 -25Semiramis написа:4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
тежка зима, лоши условия, дай да се подготвим за идващото, да не ни "изненада" снега, който знаем, че идва ... мирише ми на промени, некви такива дълбоки ..пък то си е като вица за мухата на Айвънхоу
и ще видим кой ще се смее
тва подарък за някой еднорък ли?:blink::shocked:Semiramis написа:caliostro написа:пак ще се върнеме на това като стане -20 -25Semiramis написа:4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
с тва ме подсети за подходящ подарък за мъж
имаше една...ръкавица...как да се изразя не знам... за минусови температури ...

Мисля, че Семирамис говори леееко метафорично...frisky lioness написа: тва подарък за някой еднорък ли?:blink::shocked:
frisky lioness написа:тва подарък за някой еднорък ли?:blink::shocked:Semiramis написа:caliostro написа:пак ще се върнеме на това като стане -20 -25Semiramis написа:4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
с тва ме подсети за подходящ подарък за мъж
имаше една...ръкавица...как да се изразя не знам... за минусови температури ...
Аз за друго се сетих, ама то е по-скоро крак, така че трябва да е не ръкавица, а чорап или ботуш, например:blum::winkw:4avdar4e написа:Мисля, че Семирамис говори леееко метафорично...frisky lioness написа: тва подарък за някой еднорък ли?:blink::shocked:
Щом аз веднага се сетих за калъфа за нос на Алф:rotfl24:

frisky lioness написа:Аз за друго се сетих, ама то е по-скоро крак, така че трябва да е не ръкавица, а чорап или ботуш, например:blum::winkw:4avdar4e написа:Мисля, че Семирамис говори леееко метафорично...frisky lioness написа: тва подарък за някой еднорък ли?:blink::shocked:
Щом аз веднага се сетих за калъфа за нос на Алф:rotfl24:
Кой беше тоя виц, че нещо не се сещам?!Semiramis написа:пък то си е като вица за мухата на Айвънхоу
Мъж и жена лежат по гръб в кревата, гледат тавана, жената си мисли:сър Айвънхоу написа:Кой беше тоя виц, че нещо не се сещам?!Semiramis написа:пък то си е като вица за мухата на Айвънхоу
Ти си имаш кой да пита за такива неща:blum::winkw:Semiramis написа: добре че сте вие, да знам как да питам по магазините ...

непременно ми се обади като тръгнеш по магазините с тая цел:winkw:Semiramis написа:
добре че сте вие, да знам как да питам по магазините ...
frisky lioness написа:Ти си имаш кой да пита за такива неща:blum::winkw:Semiramis написа: добре че сте вие, да знам как да питам по магазините ...
bead_ написа:непременно ми се обади като тръгнеш по магазините с тая цел:winkw:Semiramis написа:
добре че сте вие, да знам как да питам по магазините ...
тъкмо съм решила да си купувам един канон - да го пробвам върху облещените физиономии на продавачките как се справя с портретната фотография:-)
Стига, бееее, хора, аз имам изключително живо въображение и веднага си представям картинно нещата..Semiramis написа:
за пробване да те вземам, значи..
хм.. не се бях сетила
4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
тя вибратор има ли си? щото , ако си нема-дествай. остави зимните гуми на нея.тя шъ съ Упрай
4avdar4e написа:споко, ще си сложа макро обектив:winkw:Semiramis написа:
Гледай моделът ти да е по-внушителен! Пък после може Перличка да пусне снимки
ти пък не гледаш ли какви вицове пускаш... аз го запомних дажесър Айвънхоу написа:Кой беше тоя виц, че нещо не се сещам?!Semiramis написа:пък то си е като вица за мухата на Айвънхоу
Ти, ако си мислиш, че помня всичко, което пускам, кога го пускам... жестоко се лъжеш!ELBI написа: ти пък не гледаш ли какви вицове пускаш... аз го запомних даже
е в хола ли ще ги сложа?!ELBI написа:кво сега - зимни гуми без джанти ли ще бъдат в края на краищата?
гаражът ми за подмятаната тук сума ще се навие да ги приюти...caliostro написа:е в хола ли ще ги сложа?!ELBI написа:кво сега - зимни гуми без джанти ли ще бъдат в края на краищата?![]()
по тънко ще излязат ако човек се набута повече
всичко излиза така- колкото повече толкова по тънко.
джантите отделно ще се дискутират обаче
там вече нещата са сложни - символика ,форми,орнаменти......
изкуство е![]()
формата е - малтииски кръст.
търси се!
закъснял сиELBI написа:гаражът ми за подмятаната тук сума ще се навие да ги приюти...caliostro написа:е в хола ли ще ги сложа?!ELBI написа:кво сега - зимни гуми без джанти ли ще бъдат в края на краищата?![]()
изкуство е![]()
търси се!
Ей, побъркахте се стия гуми. Аз пък нямам нищо напротив да ми подари зимни гуми за колата. Само дето още не е дошла и нямам представа с какви гуми ще е.caliostro написа:микакъв майтап нямаPiqndurnik написа:Ти майтап, ама преди години един приятел се беше заканил да подари на жена си за Коледа зимни гуми за семейната кола
закуска включена ли е в цената?caliostro написа:закъснял сиELBI написа:гаражът ми за подмятаната тук сума ще се навие да ги приюти...caliostro написа:е в хола ли ще ги сложа?!ELBI написа:кво сега - зимни гуми без джанти ли ще бъдат в края на краищата?![]()
изкуство е![]()
търси се!
под драгалевци има хотел за гуми!!!
отиваш
смяна
оставяш едните на хотел и си заминаваш
Ето, подаръкDark написа:това зимните гуми не е лоша идея
аз съм се наточила на една секси красавица, тя 100 % ще има нужда от зимни обувки
Чаве бе,4avdar4e написа:Ох, хиля се на глас, просто няма начин да не ви разкажа :
Ето, на, виждаш ли как ме повредихте в тоя клубМнемозина написа: Чаве бе,
цял ден се чудя дали да ти припомня нещо и накрая реших да ти го припомня.
Ей туй.
Това не го помня, съвсем като ново ми е:rotfl24:Мнемозина написа:
Чаве бе,
Ей туй.
Не се вълнуваш от проблема сигурно?esti написа:Това не го помня, съвсем като ново ми е:rotfl24:Мнемозина написа:
Чаве бе,
Ей туй.
Що одъртях толкова бе.