Аз съм от Литекссър Айвънхоу написа:Личи ти, че не разбираш от футбол... Това си е един вече "стандартен" лаф, ама като само един отбор познаваш... какво да те правя!esti написа: Доста грубо и селско по характер е това изказване.
Новости, сигурност...
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Слушай момко!сър Айвънхоу написа:Личи ти, че не разбираш от футбол... Това си е един вече "стандартен" лаф, ама като само един отбор познаваш... какво да те правя!esti написа: Доста грубо и селско по характер е това изказване.
Кака ти е израснала по стадионите и прекрасно знае "стандартните" лафове, дори ако поиска може да те залее сега с някои и от така, че да започнеш да си пееш "Айвън звездата на...." няма значение.
Не подценявай блондитата, когато става дума за простащина и селяния.
- сър Айвънхоу
Аз съм от "Академик" - Свищов, ама нали да се заяждам с естито!frisky lioness написа: Аз съм от Литекс
П.П. Също така съм и от "Балкан" - Ботевград и "Светкавица" - Темуша...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тези от П.П.-то изобщо не съм ги чувАла:-)сър Айвънхоу написа:Аз съм от "Академик" - Свищов, ама нали да се заяждам с естито!frisky lioness написа: Аз съм от Литекс
П.П. Също така съм и от "Балкан" - Ботевград и "Светкавица" - Темуша...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Не си чувала за най-великите отбори за всички времена???:shocked:frisky lioness написа:
Тези от П.П.-то изобщо не съм ги чувАла:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
"Само Славия!"
"Шампиони сме. Да го духате"- тва е левскарско
"Кой сега е номер едно? Славия е номер едно"- тва е цесекарско, ама не мога да го изрека
"Ей чорбари нататък не мога да го напиша ама завършва на еба
"Ей семкари същото... обаче последно го чух на мач на Славия с Ботев Пловдив(4на2 без Ботев да играят. е така седяха като варели. Наште два пъти бяха по четри човека самички пред вратата и топката се отбиваше от главите и гърбовете им докато излезе в аут. Вратаря на ботев го заболя корема от смях. Славия - варелите 4 : 2) и как тогава го викаха наште? Не помня!
"На кой да е стадион- само Славия шампион" - тва е левскарско, обаче семкарите са създадени след нас и естествено, че ние си избираме кое да е наше, кое на другите. Млък!
"И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!"
Съдията, съдията, съдията пе-де-рас
"Шампиони сме. Да го духате"- тва е левскарско
"Кой сега е номер едно? Славия е номер едно"- тва е цесекарско, ама не мога да го изрека
"Ей чорбари нататък не мога да го напиша ама завършва на еба
"Ей семкари същото... обаче последно го чух на мач на Славия с Ботев Пловдив(4на2 без Ботев да играят. е така седяха като варели. Наште два пъти бяха по четри човека самички пред вратата и топката се отбиваше от главите и гърбовете им докато излезе в аут. Вратаря на ботев го заболя корема от смях. Славия - варелите 4 : 2) и как тогава го викаха наште? Не помня!
"На кой да е стадион- само Славия шампион" - тва е левскарско, обаче семкарите са създадени след нас и естествено, че ние си избираме кое да е наше, кое на другите. Млък!
"И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!"
Съдията, съдията, съдията пе-де-рас