Щом сме на вълна мюзикъли...
Щом сме на вълна мюзикъли...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Щом сме на вълна мюзикъли...
ELBI написа:една песен от първия "голям" мюзикъл, който гледах на живо...[/EEEEEEEххх, че хубавооо. Невероятно е . Браво на теб, че ме открехна. Бях чувала за "Клетниците", ама не бях го гледала. Мерси!!!
Много ми хареса.Arena написа:ELBI написа:една песен от първия "голям" мюзикъл, който гледах на живо...[/EEEEEEEххх, че хубавооо. Невероятно е . Браво на теб, че ме открехна. Бях чувала за "Клетниците", ама не бях го гледала. Мерси!!!
От другите...
може да се 'отличат' ...
и това...
..и разбира се това
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:Arena написа: една песен от първия "голям" мюзикъл, който гледах на живо...[/EEEEEEEххх, че хубавооо. Невероятно е . Браво на теб, че ме открехна. Бях чувала за "Клетниците", ама не бях го гледала. Мерси!!!
също..
мерси
това е моят първи.
Фантома на операта
така изглеждаше и на сцената
като филм
а ето филма
фантома на операта
Фантома на операта
така изглеждаше и на сцената
като филм
а ето филма
фантома на операта
- Gorgona_Meduza
Наумила съм си да си издиря за гледане Dreamgirls, римейк на Бродуейски мюзикъл.
Има една разтапяща ме песен там
Пускам ви оригинала и новата версия, аз харесвам и двете, но последното изпълнение е на едно 12 годишно момиченце, което ми скри шапката
Jennifer Holliday - оригинала
Jennifer Hudson - римейка от 2006
Bianca Ryan - шоу за таланти
Има една разтапяща ме песен там
Jennifer Holliday - оригинала
Jennifer Hudson - римейка от 2006
Bianca Ryan - шоу за таланти